«Ουζερί Τσιτσάνης»: Επίσημο trailer και poster για τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη σε συμπαραγωγή OTE TV & διανομή Feelgood.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και το poster για τη νέα μεγάλη ελληνική παραγωγή με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης». Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, σε συμπαραγωγή OTE TV και διανομή Feelgood, θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

.Δείτε το επίσημο trailer εδώ: https://youtu.be/Swpgl5ec42o
Η σύνοψη της ταινίας
Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, η ταινία διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.
Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, στον ρόλο του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Χάρης Φραγκούλης, σε εκείνον του Γιώργου, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, στον ρόλο της Εστρέας και μαζί τους η Βασιλική Τρουφάκου ως Λέλα και η Ξανθή Γεωργίου ως Ζωή. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Καβουκίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λάκης Κομνηνός, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, ενώ στην ταινία συμμετέχουν και περισσότεροι από 2000 κομπάρσοι. Το soundtrack του «Ουζερί Τσιτσάνης», που υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, περιλαμβάνει ενορχηστρώσεις παλιών εκτελέσεων τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη και θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο internet και το facebook:
http://ouzeritsitsanis.com/
https://www.facebook.com/ouzeritsitsanis
Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA