Ολυμπιακός & ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 8-14 Οκτωβρίου
Η αναμονή για την έναρξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τελείωσε και το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς φέρνει στα παρκέ των καναλιών OTE SPORT «το ντέμπι των δικεφάλων» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενώ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό, με τον ΟΤΕ TV να προβάλει τους αγώνες ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια.



Επίσης, η ΑΕΚ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ και αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει τη ρώσικη Κράσνι Κρίλια Βόλγκογκραντ για την 1η αγωνιστική στους ομίλους του Eurocup.
Στο ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον στρέφεται στα προκριματικά του Euro 2016, με τον OTE TV να καλύπτει συνολικά 33 αγώνες, μεταξύ των οποίων εκείνους της Εθνικής Ελλάδας με την Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και με την Ουγγαρία στο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα μηχανοκινητα, όπου η δράση στις πίστες της Formula1 μεταφέρεται στην Ρωσία και του MotoGP στην Ιαπωνία.
Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το blockbuster Dracula Untold με τον Λουκ Έβανς και τον Ντομινίκ Κούπερ στο OTE CINEMA 1HD και στο ίδιο κανάλι τη ρομαντική κομεντί Ονειρεμένο Τώρα με τους Μάιλς Τέλερ (Whiplash) και Σέιλιν Γούντλεϊ (Divergent). Ξεχωρίζει ακόμη το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε πολεμικές ταινίες, με τρία κλασικά φιλμ την Τρίτη 13 Οκτωβρίου (The Blue Max, The Eagle has Landed, Patton), ενώ στο κανάλι FOX κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος του The Walking Dead, μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της Αμερικανικής τηλεόρασης και με την υψηλότερη τηλεθέαση.

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ αρχίζει, με τον ΟΤΕ TV στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να φιλοξενεί δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18.00 ζωντανά και αποκλειστικά στo OTE SPORT 4HD, στο ντέρμπι των δικεφάλων, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι για την 1η αγωνιστική και δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, ενώ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, οι πρωταθλητές  επιστρέφουν στην ενεργό δράση και για την 1η αγωνιστική φιλοξενούν τον μαχητικό Κολοσσό, που θέλει να κάνει την έκπληξη. Ο αγώνας Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Κολοσσός Η Hotels θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 12.30 στο OTE SPORT 4HD.
Η ΑΕΚ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ μόνο στον OTΕ TV και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει τη ρώσικη Κράσνι Κρίλια Βόλγκογκραντ για την 1η αγωνιστική στους ομίλους του Eurocup. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 19.30, σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, από το OTE SPORT 4HD που θα καλύψει την προσπάθεια των παικτών για την επιστροφή της «Βασίλισσας» στο θρόνο της.
Διάλλειμα για τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, με τις Εθνικές ομάδες να αναλαμβάνουν δράση και να ρίχνονται στη μάχη για πρόκριση στο Euro του 2016. Από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου, όλη η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιρο με τον ΟΤΕ TV να μεταδίδει ζωντανά 33 αναμετρήσεις. Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 21.45 ζωντανά στο OTE SPORT 1HD, η Βόρειος Ιρλανδία υποδέχεται την Ελλάδα για την 9η αγωνιστική στον 6ο όμιλο, ενώ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 19.00 στο τελευταίο παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί την ομάδα της Ουγγαρίας στο Γ. Καραϊσκάκης. Τον αγώνα θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 1HD.
Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί ο OTE TV, καθώς Formula 1 και MotoGP υπόσχονται αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρες μέχρι τελικής πτώσης. Ο επόμενος αγώνας της Formula1 διεξάγεται στην Ρωσία, με το OTE SPORT 5HD να καλύπτει ζωντανά τις ελεύθερες, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στις 13.45. Λίγες στροφές πριν τη λήξη, ο 15ος αγώνας του MotoGP, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος, λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία και θα προβληθεί σε απευθείας σύνδεση στις 07.30 από το OTE SPORT 5HD.

Από τον πολυαναμενόμενο 6ο κύκλο του The Walking Dead μέχρι την πρωτότυπη μεταφορά του βαμπιρικού μύθου με το Dracula Untold αλλά και το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 σε πολεμικές ταινίες, όπως το κλασικό αριστούργημα του Φράνκλιν Σάφνερ Patton, το κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV είναι πλούσιο και αυτή την εβδομάδα.  
Στο OTE CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το Dracula Untold του Γκάρι Σορ με τον Λουκ Έβανς και τον Ντομινίκ Κούπερ στην blockbuster ζώνη του καναλιού (Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 21.00), ενώ οι ανερχόμενοι Μάιλς Τέλερ (Whiplash) και Σέιλιν Γούντλεϊ (Divergent) πρωταγωνιστούν στην ανεξάρτητη ρομαντική κομεντί Ονειρεμένο Τώρα από τους σεναριογράφους του 500 Μέρες με την Σάμερ (Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, 21.00).      
Κλασικές και βραβευμένες οι ταινίες στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα. Ξεχωρίζουν το νεανικό δράμα των 80s Less than Zero με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε έναν από τους πρώτους του ρόλους (Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, 22.00), το βραβευμένο με 4 Όσκαρ -εκ των οποίων το ένα για τη μουσική επένδυση του Βαγγέλη Παπαθανασίου- Οι Δρόμοι της Φωτιάς (Σάββατο 10 Οκτωβρίου, 22.00) και το θρίλερ από το Μεξικό Miss Balla: Η Βασίλισσα της Ομορφιάς, που ήταν η επίσημη συμμετοχή του Μεξικού στα 84α βραβεία Όσκαρ (ζώνη Ladies First, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, 22.00). Επίσης, στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 σε πολεμικές ταινίες, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου θα προβληθούν το The Blue Max για την άνοδο ενός Γερμανού πιλότου κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (16.45), το κλασικό The Eagle has Landed με τους Μάικλ Κέιν, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Ρόμπερτ Ντιβάλ (19:30) και το βραβευμένο με 7 Όσκαρ πολεμικό δράμα του Φράνκλιν Σάφνερ Patton για τη ζωή του στρατηγού Τζωρτζ Σμιθ Πάττον (22.00).         
Από τις δημοφιλέστερες σειρές της Αμερικανικής τηλεόρασης, το The Walking Dead επιστρέφει με τον 6ο κύκλο, που κάνει πρεμιέρα στο FOX την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22.45, ενώ στο OTE CINEMA 4HD συνεχίζονται σε πρώτη προβολή οι δημοφιλείς σειρές όπως το House of Cards (K1), το Orange is the New Black (K2), το Downton Abbey (K6), το Aquarius (K1) κ.ά.  

Νέες σειρές και νέοι κύκλοι δημοφιλών σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. Την ιστορία της πτώσης του ναζισμού παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ του History Channel HD, Last Days of the Nazis, που θα αρχίσει να προβάλλεται από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 23.00, ενώ κάθε Κυριακή τον Οκτώβριο, στις 21.00 και τις 22.00, το National Geographic Channel φιλοξενεί αφιέρωμα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρεμιέρα κάνει επίσης στο National Geographic HD o 2ος κύκλος της σειράς Επικίνδυνες Διαδρομές, που ταξιδεύει στους πιο δύσκολους και επικίνδυνους δρόμους του κόσμου (Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, 21.50), ενώ στο Discovery Science HD ξεκινά η νέα σειρά Home Factory που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά και how-to ενός σπιτικού (Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, 22.00). Τέλος, στο Nat Geo Wild HD ξεχωρίζει η σειρά Επιβιώνοντας στο Σερενγκέτι (Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 19.00) για τον αγώνα των αιλουροειδών για επιβίωση την εποχή της ξηρασίας.
Στο Disney XD κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Star vs the Forces of Evil με πρωταγωνίστρια την Σταρ Μπατερφλάι, πριγκίπισσα από άλλο πλανήτη, και τον φίλο της από τη Γη, Μάρκο Ντίαζ, σε έναν αγώνα ενάντια στους κακούς του σύμπαντος (κάθε μέρα στις 15.15).
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.