"Nova Highlights: 10 - 24 Νοεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 09/11: 
«Άγρια»: Ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στα κανάλια Novacinema!
«Η Αρπαγή 3»: Δράση χωρίς όρια στα κανάλια Novacinema! 
Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» - Άλλη μία υπερπαραγωγή, έρχεται στα κανάλια Novacinema! 
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 












"Nova Highlights: 10 - 24 Νοεμβρίου"…  

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»: Άλλη μία επιτυχημένη συμπαραγωγή της Nova στα κανάλια Novacinema
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD  (Πρεμιέρα)
H κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου θεατρικού έργου του Άκη Δήμου, «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», έρχεται σε Ά τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η σπαρταριστή κωμωδία, που αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova, σατιρίζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα και τις σουρεάλ πλευρές της ελληνικής οικογένειας.  Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκουμε τον Βασίλη Μυριανθόπουλο, γνωστό από τις ταινίες «Μόλις χώρισα» και «Σούλα Έλα Ξανά», ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την καταπληκτική Ρένια Λουϊζίδου, τον Τάκη Σπυριδάκη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, την Μπέτυ Μαγγίρα και πολλούς άλλους.  Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου National Geographic Channel HD στις 21:00 
«Ο χρυσός του Γιούκον 2» (Νέο επεισόδιο) 
Το Yukon Gold επιστρέφει στο National Geographic Channel HD για έναν συναρπαστικό δεύτερο κύκλο, που βρίσκει τους χρυσοθήρες σε δυσμενή θέση. Η τιμή του χρυσού έχει πέσει κατακόρυφα και η καθυστερημένη έλευση της άνοιξης έχει δυσκολέψει το έργο των συνεργείων. Έχοντας μόλις τέσσερις μήνες στη διάθεσή τους για να πετύχουν το στόχο τους, οι χρυσοθήρες γνωρίζουν πως κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Και δεν είναι διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω. Αντιμέτωποι με μηχανικές βλάβες, με το αφιλόξενο φυσικό περιβάλλον του Γιούκον αλλά και ο ένας με τον άλλο, αυτοί οι ανταγωνιστικοί και επίμονοι άντρες «καίγονται» από τον πυρετό του χρυσού και έχουν επιστρέψει αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα... 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου Novasports 1 & Novasports 2 HD στις 20:00 
«Ευρωλίγκα Αναντόλου Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ) Η Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τουρκία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στο ίδιο γήπεδο, έχασαν με 84-70 για την περσινή φάση του Top 16. 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:00  
«Ευρωλίγκα Αναντόλου Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ) Η Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τουρκία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στο ίδιο γήπεδο, έχασαν με 84-70 για την περσινή φάση του Top 16. 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Πολύ καλά κορίτσια» (Πρεμιέρα)
Κοινωνική, 2013, Σκηνοθεσία: Ναόμι Φόνερ, Ηθοποιοί: Ντακότα Φάνινγκ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Ντέμι Μουρ Δύο κολλητές φίλες που μόλις τέλειωσαν το Λύκειο, περνούν το τελευταίο τους ανέμελο καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη και αποφασίζουν να χάσουν την παρθενιά τους πριν πάνε στο πανεπιστήμιο το φθινόπωρο. Όμως και οι δύο θα ερωτευτούν το ίδιο αγόρι…

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου E! Entertainment στις 20:00
«Christina Milian turned up 2» (Πρεμιέρα κύκλου
Οι εντάσεις και τα δράματα επιστρέφουν αυτόν το μήνα στο Ε!, με τον ολοκαίνουριο δεύτερο κύκλο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Κριστίνα Μίλιαν και η «φασαριόζικη», τρυφερή, πεισματάρικη και πολυτάλαντη κουβανο-αμερικανική οικογένειά της. Από τα εφηβικά της χρόνια, η Κριστίνα ζει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Επιτυχημένα τραγούδια, εμφανίσεις σε ταινίες και κυνήγι από τους παπαράτσι έρχονται και παρέρχονται, όμως η μία σταθερή παράμετρος στη ζωή της υπήρξε πάντα η οικογένειά της. Τον Νοέμβριο συντονιστείτε στο Ε!, ακολουθήστε την στην καθημερινότητά της και μάθετε τα πάντα για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και τη σχέση της που έχει με την οικογένειά της: την αυταρχική μητέρα και μάνατζέρ της, τις αδελφές της Ντανιέλ και Λίζι και την αξιολάτρευτη κόρη της Βάιολετ!

Παρασκευή 13  Νοεμβρίου Novacinema 3 στις 23:00
 «Μεταμόρφωση» (Πρεμιέρα)
Θρίλερ φαντασίας, 2013, Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά, Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζούνο Τεμπλ Μετά τον περίεργο θάνατο της αγαπημένης του, ο Ig βρίσκεται ύποπτος για την δολοφονία της. Την επόμενη μέρα της δολοφονίας, μετά από ένα άσχημο μεθύσι ξυπνά και διαπιστώνει πως στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει κέρατα… 


Σάββατο 14 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 16:00
«Παίζουμε Ελλάδα» (Ζ) Άλλο ένα… μπασκετικό απόγευμα στα κανάλια Novasports. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις Λάυριο-Ρέθυμνο, Κόροιβος-Αρης, Καβάλα-Κηφισιά και ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρ. για την 6η αγωνιστική της Basket League.


Σάββατο 14 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00 
«Το μυστικό της ευτυχίας» (Πρεμιέρα) 
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ, Ηθοποιοί: Σάιμον Πεγκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ζαν Ρενό, Κρίστοφερ Πλάμερ Ο Hector είναι ένας εκκεντρικός ψυχίατρος που ζει στο Λονδίνο. Ο ίδιος, όπως άλλωστε και οι ανικανοποίητοι ασθενείς του, περνάει υπαρξιακή κρίση. Μία μέρα, οπλισμένος με πολύ κουράγιο και παιδική περιέργεια, θα αποδράσει από την ήρεμη και προστατευμένη ζωή του για μια παγκόσμια αναζήτηση της ευτυχίας…



«Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» - Άλλη μία υπερπαραγωγή, έρχεται στα κανάλια Novacinema!
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Η ταινία «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» η οποία πραγματεύεται μία από τις σημαντικότερες ιστορίες της ανθρωπότητας, τη βιβλική ιστορία του Μωυσή, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Ο δύο φορές υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ («Ο μονομάχος»), ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το βιβλικό έπος, χτίζοντας μοναδικά τους κεντρικούς χαρακτήρες και βάζοντας την προσωπική του σκηνοθετική σφραγίδα. Όταν ο Μωυσής δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, και να ηγηθεί της προσπάθειας των σκλαβωμένων Ισραηλιτών να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωσή τους, θα βρει απέναντί του, την ισχυρή αντίσταση του Φαραώ της Αιγύπτου, Ραμσή. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της μοναδικής επικής περιπέτειας συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ («Ο Σκοτεινός Ιππότης», «Οδηγός Διαπλοκής»), ενώ τον Ραμσή υποδύεται ο Τζόελ Έντγκερτον. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συναντάμε επίσης και τους Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Τζον ΤορτούροΗ ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Οι πρωταθλητές των μπάρμπεκιου» (Νέο επεισόδιο)
Οι αγαπημένοι πρωταθλητές των μπάρμπεκιου επιστρέφουν! Οι καλύτεροι ψήστες συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με σκοπό την ανάδειξη του «βασιλιά των μπάρμπεκιου». Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, όλοι διεκδικούν το στέμμα του νικητή που κατέχει ο Μάιρον Μίξον. Μπορεί να είναι οι κορυφαίοι του είδους, αλλά κάθε διαγωνισμός είναι μια σκληρή δοκιμασία με απρόβλεπτη εξέλιξη. Γνωρίστε τους σταρ της ψησταριάς και δείτε τι σημαίνει να δίνεις μάχες πάνω στα κάρβουνα!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:00
«Πόλο Ανδρών FINA World League Ελλάδα-Γεωργία»
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών υποδέχεται την αντίστοιχη της Γεωργίας για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης στο FINA World League. Στην πρεμιέρα, η Ελλάδα είχε συντρίψει εντός έδρας τη Ρουμανία με 17-3.

«Άγρια»: Ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στα κανάλια Novacinema!
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Η βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best seller βιβλίο της Σέριλ Στρέιντ ταινία, «Άγρια», με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Ρις Γουίδερσπουν και Λόρα Ντερν (υποψήφιες για Όσκαρ Α’ και Β’ Γυναικείου ρόλου αντίστοιχα), έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 17 Νοεμβρίου,  στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HDΗ υπέροχη αυτή ταινία αφηγείται την ιστορία της Στρέιντ, η οποία μετά από μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων, αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει για ένα ταξίδι αυτογνωσίας στην άγρια φύση. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζαν Μαρκ Βαλέ Dallas Buyers Club»)Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου National Geographic Channel στις 22:00
«Πώς να κερδίζετε στα πάντα» (Πρεμιέρα) 
Η νέα σειρά του National Geographic Channel «Πώς να κερδίζετε στα πάντα» θα σας δώσει τα εφόδια να είστε πιο γρήγοροι, εύστροφοι, πετυχημένοι, ακόμη και δημοφιλείς στις παρέες σας. Θα δείτε το όνομά σας να ξεχωρίζει στο χώρο εργασίας, θα είστε αυτός που θα βάλει το νικητήριο γκολ στον μοιραίο αγώνα και δεν θα κάνετε ποτέ ξανά λάθη που σας εκθέτουν. Και κανείς δεν θα γνωρίζει ότι οι εκπληκτικές σας επιδόσεις είναι θέμα μαθηματικών, φυσικής, χημείας, ψυχολογίας - και βεβαίως λίγης τύχης και καλού συγχρονισμού. Πίσω από το «Πώς να κερδίζετε στα πάντα» βρίσκεται ένας χαρισματικός οικοδεσπότης και μία ομάδα από διαφορετικές προσωπικότητες που τον πλαισιώνουν μπροστά στις κάμερες. Κάθε επεισόδιο προβάλλει μία σειρά καθημερινών καταστάσεων που κρύβουν παγίδες και τον τρόπο να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και να βγείτε νικητές, εξηγώντας την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτές και «ζωντανεύοντας» την εκάστοτε κατάσταση με ρεαλιστικές αναπαραστάσεις.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου Animal Planet στις 19:15
«Εντυπωσιακά ενυδρεία» (Νέο επεισόδιο)
Ο πέμπτος κύκλος της σειράς επιστρέφει και μαζί του οι συνεργάτες, φίλοι και ανταγωνιστές Γουέιντ Κινγκ και Μπρετ Ρέιμερ για να συνεχίσουν το έργο τους στην μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ενυδρείων στην Αμερική, την Acrylic Tank Manufacturing (ATM). Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων, ο εγγαστρίμυθος Τζεφ Ντάνχαμ θέλει ένα ενυδρείο εμπνευσμένο από το θέατρο και τους χαρακτήρες που υποδύεται, τον Πίνατ, τον Γουόλερ και τον Αχμέντ, καθώς επίσης και έναν πολυέλαιο. Ακόμα, οι δύο φίλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη του Γκάμπριελ Ινγκλέσιας για τα παλιά λεωφορεία και να κατασκευάσουν ένα μοναδικό σετ ενυδρείων, μία ληστεία όμως στην εταιρεία μπορεί να φρενάρει τα σχέδια τους. Και αργότερα, στην εταιρεία επικρατεί αναβρασμός, όταν μαθαίνουν πως ο διάσημος Ντέιβιντ Χάσελχοφ θέλει τη βοήθεια τους: ο Ντέιβιντ είναι έμπειρος δύτης και θα ήθελε πολύ ένα ενυδρείο με καρχαρίες στο σπίτι του!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:00
«Eurocup Ζολνόκι-ΠΑΟΚ» (Ζ)
O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ουγγαρία την πρωταθλήτρια Ζολνόκι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Eurocup. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει στη Θεσσαλονίκη με 72-69.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου Novasports 1 & Novasports 2 HD στις 20:00
«Κακή εκπαίδευση» «La mala education»
Αστυνομική μυστηρίου, 2004, Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Φέλε Μαρτίνεθ, Χαβιέ Καμάρα
Στην Ισπανία της δεκαετίας του ΄60 δύο αγόρια, ο Enrique και ο Ignacio φοιτούν σε αυστηρό θρησκευτικό σχολείο. Κάτω από δύσκολες συνθήκες θα γνωρίσουν το φόβο, την πειθαρχία, τον έρωτα και τον κινηματογράφο. Ο πατέρας Manolo, καθηγητής τους στη φιλολογία και διευθυντής του σχολείου, θα βρεθεί πολύ κοντά στα δυο παιδιά… 

 Παρασκευή 20 Νοεμβρίου Discovery Channel
«Τα εντυπωσιακά μαγικά του Τρόι» (Νέο επεισόδιο)
Ο πρώτος κύκλος της σειράς μάς έπεισε ότι ο Τρόι δεν είναι ένας συνηθισμένος 26χρονος. Τώρα, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, με ακόμα περισσότερα εκπληκτικά κόλπα και ψευδαισθήσεις. Επιστρέφει στους δρόμους του Λονδίνου, αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, και πραγματοποιώντας ένα από τα πιο τρομακτικά κόλπα του σε μία βραδινή ξενάγηση με θέμα τα φαντάσματα. Στη συνέχεια, ο Τρόι πηγαίνει στο Λιούισαμ, όπου καταπλήσσει το πλήθος με ένα κόλπο σε μία αγορά, και οι θαμώνες ενός Ιαπωνικού εστιατορίου απολαμβάνουν ένα γεύμα το οποίο δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Παρασκευή 20  Νοεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Κ.» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Λοκομοτίβ Κουμπάντου Γιώργου Μπαρτζώκα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 81-70.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 19:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Για τους «πράσινους» είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να μείνουν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που με νίκη κάνουν το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.


Σάββατο 21 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Τέλεια οικογένεια» «Una Famiglia perfeta»(Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέσε, Ηθοποιοί: Σέρτζιο Καστελίτο, Μάρκο Τζιαλίνι Ο Λεόνε είναι πλούσιος και μυστηριώδης, αλλά πάνω από όλα μόνος. Έτσι, φτάνει στο σημείο να προσλάβει μια ομάδα ηθοποιών, για να παραστήσουν την οικογένεια που ποτέ δεν είχε. Το «έργο» διαδραματίζεται την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά το υποτιθέμενο μαγικό και παραδοσιακό δείπνο της χρονιάς μετατρέπεται σε εφιάλτη για όλους όσοι γίνονται στόχος των ιδιοτροπιών και του κυνισμού του Λεόνε. 









«Η Αρπαγή 3»: Δράση χωρίς όρια στα κανάλια Novacinema! 
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Η τρίτη συναρπαστική συνέχεια της σειράς ταινιών δράσης «H Αρπαγή», σε σκηνοθεσία του Ολιβιέ Μεγκατόν, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει στον ρόλο του σκληρού πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιαν Μιλς, ο οποίος θα βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα, δεδομένου ότι αναλαμβάνει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, όντας κατηγορούμενος. Με γρήγορο μοντάζ, σεναριακές ανατροπές και έντονη δράση, το εκπληκτικό αυτό φιλμ θα ανεβάσει την αδρεναλίνη των συνδρομητών των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema στα ύψη. Τον εξαιρετικό Λίαμ Νίσον πλαισιώνουν οι Φόρεστ Γουίτακερ και Φάμκε ΓιάνσενΗ ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Tρίτη 24 Νοεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:10
«Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς» (Πρεμιέρα)
Κομεντί, 2015, Σκηνοθεσία: Νταν Φόγκελμαν, Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Ανέτ Μπένινγκ, Τζένιφερ Γκάρνερ Ο Ντάνι Κόλινς είναι ένας 65άρης ροκ σταρ, παραδομένος στις καταχρήσεις και τη ρουτίνα. Όταν φτάνει στα χέρια του ένα γράμμα που του είχε γράψει πριν από δεκαετίες ο Τζον Λένον, εμπνεόμενος από το ταλέντο του, ο Κόλινς αποφασίζει να κόψει τα ναρκωτικά, να ξαναβρεί τον αποξενωμένο γιο του και να αναζητήσει την παλιά έμπνευσή του…