Το “El Clasico” Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και άλλα 3 ευρωπαϊκά ντέρμπι αποκλειστικά στον OTE TV

Εβδομάδα 19-25 Νοεμβρίου... 
Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με 4 σπουδαία ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους-Μίλαν. Από τις 17.00 έως τις 00.00, ο OTE TV θα προσφέρει σούπερ κάλυψη, με δημοσιογραφικές αποστολές σε Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Γκελζενκίρχεν και Τορίνο, ζωντανές μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια και την εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο. Στο μπάσκετ, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου την Γαλατασαράι για την 7η αγωνιστική των ομίλων στο Eurocup.
...Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο OTE CINEMA 4HD η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Mr. Robot με τον Ράμι Μάλεκ ως εκδικητή χάκερ, και του 2ου κύκλου Fargo με τους Κίρστεν Ντανστ, Πάτρικ Ουίλσον, Τεντ Ντάνσον, Τζέσι Πλέμονς και Τζιν Σμαρτ, με νέα απολαυστική ιστορία εγκλήματος, στο OTE CINEMA 1HD η πρώτη τηλεοπτική προβολή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Χειμερία Νάρκη του σπουδαίου Τούρκου σκηνοθέτη Νουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν, αλλά και η προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ του 1978 The Last Waltz του Μάρτιν Σκορτσέζε για την τελευταία εμφάνιση του ροκ συγκροτήματος The Band, στο OTE CINEMA 4HD.

Πλούσια δράση από τα 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τα κανάλια OTE SPORT και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο ΟΤΕ TV κινείται στους ρυθμούς των ντέρμπι με ζωντανές μεταδόσεις, δημοσιογραφικές αποστολές και ειδικές εκπομπές. Όλα τα βλέματα στρέφονται στο κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη, το “El Classico” για την La Liga. Σε απευθείας σύνδεση με το στάδιο ‘Σαντιάγο Μπερναμπέου’ και τον απεσταλμένο του OTE TV στην Μαδρίτη, Τάσο Κολλίντζα, η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα θα προβληθεί αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρινεία 19.15 στο OTE SPORT 2HD. Λίγο αργότερα, στις 19.30 στο OTE SPORT 1HD αρχίζει ζωντανά από το ‘Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ’ και τον απεσταλμένο του OTE TV στην Αγγλία Δημήτρη Τσακίρη,  η μετάδοση του ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για την 13η αγωνιστική της Barclays Premier League, ενώ την ίδια ώρα στο OTE SPORT 3HD διεξάγεται ένα από τα κορυφαία ντέρμπι της Bundesliga, Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης, 3 μέρες πριν από το ματς των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό. 
Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τον αγώνα με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις-έκπληξη από τον απεσταλμένο του στην Γερμανία Άλκη Τσαβδαρά. Στις 21.45 η δράση μεταφέρεται στο Καμπιονάτο και το Τορίνο, όπου ο Αντρέα Παλομπαρίνι αναλαμβάνει να  μεταφέρει το κλίμα ενός ακόμα δυνατού ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Serie A. Γιουβέντους και Μίλαν, οι δύο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιταλία (31 & 18 αντίστοιχα), ρίχνονται στη μάχη αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD.
Στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 17.00 στο OTE SPORT 2HD, οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν όλα τα νέα των ομάδων πριν τα σφυρίγματα των διαιτητών στα τέσσερα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ θα φιλοξενήσουν συνεντεύξεις του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Νέιμαρ, του τερματοφύλακα της Μπάγερν Νόιερ, αλλά και αφιέρωμα στον Γιούργκεν Κλοπ. Στις 21.15 στο OTE SPORT 3HD, η συνέχεια της εκπομπής θα ξετυλίξει όλο το φιλμ του “El Clasico” με όλο τον απόηχο του μεγάλου αγώνα αλλά και live σύνδεση με το Τορίνο και τον Αντρεα Παλομπαρίνι για το ιταλικό ντέρμπι, Γιουβέντους-Μίλαν.
Στο μπάσκετ, το ταξίδι της ΑΕΚ στην Ευρώπη συνεχίζεται και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν μια κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου  Γαλατασαράι. Με σύμμαχο τους φιλάθλους, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Γαλατασαράι για την 7η αγωνιστική των ομίλων στο Eurocup, και ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19.00, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, από το OTE SPORT 4HD.

Highlight της εβδομάδας στα κανάλια με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV είναι η πρεμιέρα του 2ου κύκλου του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες και 3 Emmy Fargo, που επανέρχεται με νέα ιστορία εγκλήματος και τους Κίρστεν Ντανστ, Πάτρικ Ουίλσον, Τεντ Ντάνσον, Τζέσι Πλέμονς και Τζιν Σμαρτ στους κεντρικούς ρόλους, καθώς και της cyber-θρίλερ σειράς Mr. Robot στο OTE CINEMA 4HD, με τον εξαιρετικό Ράμι Μάλεκ στον ρόλο ενός χάκερ εκδικητή. Οι δύο σειρές θα προβάλλονται από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη βράδυ, στις 22.00 και τις 23.00 αντίστοιχα.
Το βραβευμένο με τον φετινό Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες δράμα από την Τουρκία Χειμερία Νάρκη του Νουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν με φόντο τα χιονισμένα τοπία της Καππαδοκίας, σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD (Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, 21.00), αποτελεί την κορυφαία σινεφίλ πρόταση της εβδομάδας. Στο ίδιο κανάλι ξεχωρίζουν επίσης σε πρώτη προβολή το βιογραφικό μουσικό δράμα Get On Up (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 21.00) που ακολουθεί την άνοδο του βασιλιά της funk Τζέιμς Μπράουν από τη μεγάλη φτώχεια στην καλλιτεχνική καταξίωση και η δραματική περιπέτεια Βασιλιάς σε μια Κόλαση (Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, 21.00) με τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ.
Στο OTE CINEMA 2, το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν συνεχίζεται την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, με τις ρομαντικές κομεντί Παίζοντας Στα Τυφλά (Γούντι Άλεν, Τία Λεόνι) και Στη Ρώμη με Αγάπη (Γούντι Άλεν, Πενέλοπε Κρουζ, Ρομπέρτο Μπενίνι, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Έλεν Πέιτζ) στις 20.00 και τις 22.00. Οι κλασικές προτάσεις του OTE CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα ιστορικό δράμα του 1958,  Τιτανικός: Μια νύχτα να θυμάσαι με τον Κένεθ Μορ (Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, 22.00), την sci-fi περιπέτεια του Ρόλαντ Έμεριχ Stargate με τους Κερτ Ράσελ και Τζέιμς Σπέιντερ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου,  22.00), αλλά και την υποψήφια για Όσκαρ απολαυστική κωμωδία Φτερά και Πούπουλα με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, τον Τζιν Χάκμαν και τον Νέιθαν Λέιν, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Μάικ Νίκολς (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 22.00).
Οι συνδρομητές του ΟΤE TV δεν πρέπει να χάσουν στο OTE CINEMA 4HD το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του 1978 The Last Waltz με την υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε, για την τελευταία εμφάνιση επί σκηνής του ροκ συγκροτήματος The Band, με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών όπως ο Μπομπ Ντίλαν, ο Έρικ Κλάπτον, η Τζόνι Μίτσελ και ο Ρίνγκο Σταρ (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 19.50).
Τέλος, οι λάτρεις των Muppets δεν πρέπει να χάσουν την επιστροφή τους στη μικρή οθόνη με ένα πιο ενήλικο Muppet Show στο κανάλι FOX Life, με το σενάριο να υπογράφει, μεταξύ άλλων, ο Μπιλ Πράντι του The Big Bang Theory. To The Muppets κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 21.25.
Αγαπημένες ταινίες και σειρές περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το παιδικό πρόγραμμα του  ΟΤΕ TV. Ξεχωρίζουν η βασισμένη στην αληθινή ιστορία της πρωταθλήτριας στην ενόργανη γυμναστική Αριάνα Μπερλίν, Full Out σε πρώτη προβολή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 14.10 στο Disney Channel, η ταινία κινουμένων σχεδίων Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα που θα προβληθεί -μεταγλωττισμένη- το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και η κωμική σειρά φαντασίας Every Witch Way με τον 2ο κύκλο να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Νickelodeon.
Tο δημοφιλές ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians που ακολουθεί την θορυβώδη καθημερινότητα των Kim, Khloe και Kourtney Kardashian επιστρέφει με νέα επεισόδια από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 20.00, στο κανάλι E! HD.

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.