MTV Highlights Δεκεμβρίου...

Και ενώ οι Geordies διασκεδάζουν σε Ελληνικά νησιά μέσα από το Ελληνικό MTV (κάθε Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα στις 0100)... Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Δεκέμβριο μέσω του "MTV Greece" και των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών σε Αττική...
Nicolas A.
...
MTV Highlights Δεκεμβρίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Δεκέμβριο μέσω του "MTV Greece" και των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών σε Αττική...


--------------------------------


MTV Highlights Δεκεμβρίου...

MTV 's Top 20 Music Moments of 2015
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10
Το MTVμετρά αντίστροφα τις 20 πιο συναρπαστικές μουσικές στιγμές για το 2015 
Σε αυτήν την ωριαία αντίστροφη μέτρηση, οι ειδικοί αποκαλύπτουν τους κορυφαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που είχαν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην μουσική σκηνή αλλά και στον κόσμο... τη φετινή χρονιά. Η εκπομπή ρίχνει μια ματιά στους καλύτερους και τους πιο πολυσυζητημένους για το  2015, μέσω ενός συνδυασμού μουσικών βίντεο, πλάνα των συναυλιών τους, συνεντεύξεων, φωτογραφιών και υλικών που έγιναν viral στο διαδίκτυο.








MTV 's STARS OF 2015
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00

Το MTV αποκαλύπτει τη λίστα με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εμφανίσεις για το 2015. Πιο είναι όμως το Νο1 για την χρονιά που φεύγει?













CATFISH COLOMBIA SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑΚΥΡΙΑΚΗ27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ19:00 – ΚΑΘΕΚΥΡΙΑΚΗΣΤΙΣ19:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟστις 19:00


Στην Κολομβιανή έκδοση της δημοφιλούς σειράς του MTV, οι παρουσιαστές Diego Saenz και Sebastian Parra, δίνουν έμφαση στα ζευγάρια που έχουν ερωτευτεί μέσω του δικτύου και δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.


Είτε πρόκειται για αληθινή αγάπη είτε για αληθινά ψέματα, oι δύο παρουσιαστές με την ερευνητική τους ομάδα, αλλά και τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ, θα αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τις“online” σχέσεις.