Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports!

Με τα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, τη μάχη του Ολυμπιακού στο Len Champions League Ανδρών και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο»
Το πόλο έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες Σπαντάου – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών, το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Α1 Ανδρών, το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο». Οι τρεις αναμετρήσεις και η εκπομπή θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή, γίνεται σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη11 Μαρτίου στις 20:30, με τη μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Σπαντάου – Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.

Την σκυτάλη παίρνουν τα ντέρμπι για τα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών. Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ η Χριστίνα Κομίνη. Τέλος την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 19:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στη περιγραφή θα είναι οι Κώστας Τατάκης και Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ και ο Γιάννης Φάκαρος.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!