Άρωμα Ευρώπης στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το τετραήμερο 27-30/11, τα ντέρμπι Μαρσέιγ – Μονακό, Μπράγκα - Μπενφίκα και τις μάχες της Παρί Σεν Ζερμέν, του Άγιαξ, της Αϊντχόφεν, της Πόρτο, και της Ζενίτ 
 Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το τετραήμερο Παρασκευή 27 Νοεμβρίου – Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 12 συναρπαστικούς αγώνες, από το γαλλικό Championnat, το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie, το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga και το ρωσικό πρωτάθλημα της Premier League.





Championnat: Για την 15η αγωνιστική του συναρπαστικού γαλλικού πρωταθλήματος, θα προβληθούν οι εξής αγώνες: Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21:30 από το Novasports 3, Λιόν – Μονπελιέ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Την επιστροφή στις νίκες αναζητά η Λιόν μετά τη συντριβή από τη Νις στην Κυανή Ακτή. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο διαδοχικές επιτυχίες και ψάχνουν "εκδίκηση" αφού την προηγούμενη σεζόν είχαν ηττηθεί από τους Λιονέ με 5-1 και στους δύο αγώνες του Championnat. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 18:00 θα αναμετρηθούν Παρί Σεν Ζερμέν – Τρουά, σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η ασταμάτητη ομάδα του Λοράν Μπλαν είναι αήττητη και αντιμετωπίζει την ουραγό Τρουά που αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ναντ – Μπαστιά σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η Ναντ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος και προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Η Μπαστιά του Φρανσουά Μοντέστο είναι στην 18η με μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς του Championnat.  Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 22:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το ντέρμπι Μαρσέιγ – Μονακό σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η Μαρσέιγ έχει μείνει στη 12η θέση της βαθμολογίας και με όπλο την έδρα της θα επιχειρήσει να νικήσει τη Μονακό που έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 8 αγωνιστικές.

Eredivisie: Για το ολλανδικό πρωτάθλημα και την 14η αγωνιστική, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 20:45 θα μεταδοθεί από το Novasports 7 ο αγώνας Εξέλσιορ - Φέγενορντ σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Η Εξέλσιορ είναι αήττητη από τις 31 Οκτωβρίου και την εντός έδρας ήττα από την Φίτεσε με 3-0 και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 16 βαθμούς. Η Φέγενορντ από την άλλη είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς .Στην τελευταία της εκτός έδρας δοκιμασία ηττήθηκε 1-0 απ´ την Ντε Χάαγκ. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 15:30 θα μεταδοθεί στο Novasports 7 το παιχνίδι Τσβόλε - Άγιαξ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 17:45 θα ακολουθήσει στο Novasports 6 ο αγώνας Αϊντχόφεν – Άλκμααρ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και 3η στη βαθμολογία Αϊντχόφεν υποδέχεται την Άλκμααρ που προσπαθεί να μπει στα play offs.

Primeira Liga: Το πορτογαλικό πρωτάθλημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την 11η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν τέσσερις αγώνες. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 22:30, από το Novasports 7 θα προβληθεί η αναμέτρηση Νασιονάλ – Μαρίτιμο, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η Νασιονάλ υποδέχεται τη Μαρίτιμο και θέλει εκτός από γόητρο τη νίκη για να "πιάσει" τη συμπολίτισσα στην κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι όμως βρίσκονται έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά τις δύο διαδοχικές νίκες επί της Μποαβίστα και της Ρίο Άβε. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 22:45 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 το παιχνίδι Τοντέλα – Πόρτο σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 21:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Μπελενένσες σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου. Η Μπελενένσες είναι στη 10η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Σπόρτινγκ που είναι πρωτοπόρος έχει ακριβώς τους διπλάσιους. Επίσης, στις 23:00 στα  Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβληθεί το παιχνίδι Μπράγκα – Μπενφίκα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Ντέρμπι κορυφής και τίτλου για την 11η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η Μπράγκα είναι 3η με 6 νίκες σε 10  ματς και 20 βαθμούς. Η Μπενφίκα των Μήτρογλου και Σάμαρη είναι 4η με 6 νίκες σε 9 ματς και 18 βαθμούς.

Premier League: Στην 17η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος η Τέρεκ θα αναμετρηθεί με τη Ζενίτ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. H Zενίτ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και η Τέρεκ στην 7η με 24. Σε οκτώ παιχνίδια στην έδρα της Τέρεκ, οι γηπεδούχοι μετρούν μία νίκη, 4 ήττες ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 18:00 το Novasports 3 θα καλύψει τον αγώνα Ντιναμό - Λοκομοτίβ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η Ντιναμό έχει νικήσει μόλις ένα από τα τελευταία 9 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την 3η της βαθμολογίας Λοκομοτίβ που μετράει 3 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Οι αγώνες Τέρεκ – Ζενίτ, Ντιναμό – Λοκομοτίβ, Τοντέλα – Πόρτο, Σπόρτιγκ – Μπελενένσες, Μπράγκα – Μπενφίκα, Αϊντχόφεν – Άλκμααρ, θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι αναμετρήσεις  Λιόν – Μονπελιέ, Ναντ – Μπαστιά, Μαρσέιγ – Μονακό, Τέρεκ – Ζενίτ, Ντιναμό – Λοκομοτίβ, Τοντέλα – Πόρτο, Σπόρτιγκ – Μπελενένσες και Μπράγκα – Μπενφίκα, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!