Η 73η τελετή απονομής βραβείων Χρυσών Σφαιρών έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Η κούρσα των φετινών Όσκαρ αρχίζει στα κανάλια Novacinema με την τελετή απονομής βραβείων Χρυσής Σφαίρας η οποία θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, στις 02:00 τα ξημερώματα, απευθείας από το Χόλυγουντ! Την παρουσίαση έχει αναλάβει φέτος ο εκκεντρικός Βρετανός κωμικός Ρίκι Ζερβέ, ο οποίος επιστρέφει στην σκηνή των Χρυσών Σφαιρών μετά από απουσία 2 ετών. Η τελετή θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση με ελληνικούς υποτίτλους τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στις 20:30.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ξεχώρισαν ταινίες και σειρές που θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, όπως αυτές που βρίσκονται στην κατηγορία καλύτερης ταινίας: «Mad Max: Fury Road», «Τhe Revenant», «Room», «Spotlight» και «Carol» καθώς επίσης και οι σειρές της HBO «Silicon Valley», «Game of Thrones», «Show me a Hero» και οι τηλεταινίες «Bessie & Nightingale» που ήδη προβάλλονται από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova

Οι ζωντανές μεταδόσεις των Χρυσών Σφαιρών θα ξεκινήσουν από το κανάλι Ε!, που θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα για να υποδεχθεί τους αγαπημένους σταρ του Χόλυγουντ κατά την άφιξή τους στα κινηματογραφικά βραβεία, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Σχόλια και κριτικές για τις στιλιστικές εμφανίσεις των σταρ θα παρουσιαστούν στην εκπομπή «Fashion Police», την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 22:00Τέλος, με αφορμή τη μετάδοση της 73ης τελετής απονομής των Βραβείων Χρυσών Σφαιρών, τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD θα παρουσιάσουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα με τις ταινίες που ξεχώρισαν στα περσινά βραβεία στην κατηγορία Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου. Το αφιέρωμα αρχίζει με την ταινία «Cake» με την Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Ά γυναικείο ρόλο, (20:10), ενώ ακολουθούν οι ταινίες «Στα χρόνια της βίας» με την Τζέσικα Τσάστεϊν, υποψήφια για Β’ γυναικείο ρόλο, (22:00) και «Μεγάλα μάτια» με την Έϊμι Άνταμς, βραβείο Ά γυναικείου ρόλου (00:10). 
Η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσών Σφαιρών, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!