Πρεμιέρες Δεκεμβρίου σε FOX και FOXlife...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV*, Cyta) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...






SCREAM QUEENS - Πρεμιέρα στο FOX 
 ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:40 Fox Play On Demand
Η νέα, εκρηκτική, μαύρη splatter κωμωδία, με φόντο ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, δια χειρός Ryan Murphy. Τα κορίτσια της Kappa House πεθαίνουν για νέες δοκιμασίες. Το «Scream Queens» είναι μια νέα απίστευτη κωμωδία, τρόμου από τους βραβευμένους παραγωγούς Ryan Murphy και Brad Falchuk (Glee, American Horror Story). Η Kappa, η πιο δημοφιλής αδελφότητα, διοικείται με αυστηρότητα από την Chanel Oberlin (Emma Roberts). Όταν όμως η διευθύντρια του πανεπιστημίου, Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis) – η οποία είναι εναντίον της Kappa – αποφασίζει ότι η μύηση για τις αδελφότητες πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλες τις φοιτήτριες και όχι μόνο σε μια κακομαθημένη ελίτ, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Παράλληλα ένας δολοφόνος, ντυμένος ως κόκκινος διάβολος προκαλεί πανικό σε όλο το πανεπιστήμιο. Το «Scream Queens» αποτελεί μια υπερβολική και αιχμηρή σάτιρα, στην οποία κάθε χαρακτήρας έχει κίνητρο για να σκοτώσει… ενώ μπορεί με ευκολία να μετατραπεί στο επόμενο θύμα. Η σειρά διαθέτει ένα all star καστ, το οποίο περιλαμβάνει τις Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, την υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Lea Michele (Glee), την υποψήφια για Όσκαρ, Abigail Breslin (Little Miss Sunshine) καθώς και τους pop star και ηθοποιούς Nick Jonas και Ariana Grande.

ONCE UPON A TIME 5 - Πρεμιέρα στο FOXlife 
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:50
 Πραγματικότητα και μύθος ενώθηκαν, όταν η Emma (Jennifer Morrison) έσπασε την κατάρα της Regina (Lana Parrilla), εξαιτίας της οποίας οι χαρακτήρες των παραμυθιών στερήθηκαν τις αναμνήσεις τους και παγιδεύτηκαν στον κόσμο μας. Παρόλο που η κατάρα έσπασε, οι ήρωες δεν επέστρεψαν στη Fairy Tale Land και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Rumplestiltskin (Robert Carlyle), κλιμακώνει τη μάχη εναντίον της Regina, φέρνοντας τη μαγεία στην πόλη. Αυτός όμως είναι ο δικός μας κόσμος και η μαγεία έχει συνέπειες. Οι μετρ της αφήγησης, Edward Kitsis και Adam Horowitz (Lost, Tron: Legacy) μας προσκαλούν να ακολουθήσουμε τους Emma Swan, Snow White, Prince Charming, Evil Queen, Hook και άλλους παραμυθένιους χαρακτήρες καθώς προσαρμόζονται στο νέο ρόλο της Emma ως The Dark One και ξεκινούν την αναζήτησή τους για τον Merlin (Elliot Knight). Το ταξίδι θα τους μεταφέρει από το Μαγεμένο Δάσος στο Camelot και θα φέρει πολλές εκπλήξεις. Νέοι χαρακτήρες και παλιές γνωριμίες έρχονται για να μας θυμίσουν ότι ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.

WHITE COLLAR 6 - Πρεμιέρα στο FOX 
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:50
 Το «White Collar» επιστρέφει για τον τελευταίο κύκλο του. Η σειρά εστιάζει στην απροσδόκητη συνεργασία ανάμεσα στον έξυπνο και γοητευτικό απατεώνα, Neal Caffrey (Matt Bomer) και τον έντιμο πράκτορα του FBI, Peter Burke (Tim DeKay). Ως αντάλλαγμα για την ελευθερία του, και με την προϋπόθεση ότι θα φοράει πάντα το ειδικό βραχιολάκι στο πόδι, ο Caffrey προσφέρει τις γνώσεις του στις απάτες για να βοηθήσει τον Burke και τους πράκτορες Jones (Sharif Atkins) και Berrigan (Marsha Thomason) να πιάσουν παράνομους εγκληματίες που έχουν διαφύγει. Ο συναρπαστικός τελευταίος κύκλος ξεκινά με τη δραματική σκηνή που έκλεισε ο προηγούμενος, όταν ο Caffrey εξαφανίστηκε. Προσωπικές αλλαγές και εχθροί που επιστρέφουν, περιπλέκουν τα πράγματα όταν ο Caffrey και ο Agent Burke έρχονται αντιμέτωποι με τους Pink Panthers, το πιο περιβόητο δίκτυο εγκληματιών στον κόσμο. Με τη βοήθεια του Mozzie (Willie Garson) και των πρακτόρων του FBI, θα επιχειρήσουν να εισχωρήσουν στην περίφημη συμμορία και να τη διαλύσουν.

KITCHEN NIGHTMARES 6 - Πρεμιέρα στο FOXlife 
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 22:40 Fox Play On Demand
Τα αμερικανικά εστιατόρια δέχονται μια επίσκεψη που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Κάθε εβδομάδα, ένα νέο «προβληματικό» εστιατόριο φιλοξενεί το σκληρό κριτή και chef Gordon Ramsay. Στο «Kitchen Nightmares» δεν υπάρχει χρόνος για ευγένειες καθώς ο Gordon πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση και να καταφέρει να σώσει τα εστιατόρια από την καταστροφή μέσα σε λίγες ημέρες. Για να το κάνει αυτό, ο Gordon αποκαλύπτει πικρές αλήθειες στους εξουθενωμένους, συναισθηματικά φορτισμένους ιδιοκτήτες ή μάνατζερ και ξεκινά την αποστολή του να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Το Kitchen Nightmares που επιστρέφει για τον 6ο του κύκλο, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πρακτικής διορατικότητας και συναρπαστικής ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα ενθουσιασμό, συγκίνηση, εκπλήξεις και έμπνευση, η σειρά καταρρίπτει τους μύθους περί προσωπικής και επαγγελματικής φιλοδοξίας και επιτυχίας, ενώ αποκαλύπτει ότι ακόμα και η πιο καταστροφική κατάσταση μπορεί να σωθεί με λίγη φαντασία και πολλή, σκληρή δουλειά. 

MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D 3 - Πρεμιέρα στο FOX 
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:50
 Το «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.», είναι μια τηλεοπτική σειρά δράσης από τους Josh Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen, η οποία ακολουθεί την ομάδα S.H.I.E.L.D. Η ιστορία είναι βασισμένη στα comics της Marvel, όπου η φανταστική ειρηνευτική, κατασκοπική, οργάνωση S.H.I.E.L.D. δρα σε έναν κόσμο υπερηρώων και εξωγήινων. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Phil Coulson, με τον Clark Gregg να ενσαρκώνει και πάλι τον ίδιο ρόλο που υποδύθηκε στο σινεμά και τους πράκτορες της ομάδας, που καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες ασυνήθιστες υποθέσεις και εχθρούς, όπως η Hydra και οι Inhuman. Ο 3ος κύκλος αντλεί έμπνευση από τη σειρά comics «Secret Warriors», η οποία παρουσιάζει μια ομάδα με το ίδιο όνομα και τη συνδυάζει με την ιστορία των Inhuman που πρωτοεμφανίστηκε την προηγούμενη σεζόν. Ο πράκτορας Leo Fitz (Iain De Caestecker), καθώς αναζητά απαντήσεις σχετικά με έναν μυστηριώδη μονόλιθο των Kree που έχει εξαφανίσει τη συνεργάτη του Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), αποκτά έναν αρχαίο Εβραϊκό πάπυρο που περιγράφει τον μονόλιθο ως «Θάνατο».

MODERN FAMILY 7 - Πρεμιέρα στο FOXlife 
ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21:00 Fox Play On Demand
Το «Modern Family» κατάφερε να δώσει νέα πνοή στην έννοια του sitcom αλλά και να καθιερωθεί ως μια σειρά με παγκόσμια επιρροή. Μετά από 5 βραβεία Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Κωμική Σειρά», καθώς και μία Χρυσή Σφαίρα στην ίδια κατηγορία, επιστρέφει στο FOX Life για 7η σεζόν. Η παρέα των Pritchett-Dunphy-Tucker αποτελεί μια πολυσύνθετη οικογένεια με αρχηγό τον Jay Pritchett (Ed O’ Neill). Δίπλα του η 2η σύζυγός, η νεότερη και γεμάτη ζωντάνια, Gloria (Sofia Vergara), ο μικρός Joe και ο έφηβος γιος της Gloria, Manny. Η μεγάλη κόρη του Jay, Claire (Julie Bowen) και ο άνδρας της, Phil (Ty Burrell) προσπαθούν να ανταπεξέλθουν καθώς τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει, και ο Luke (Nolan Gould), δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για τα κορίτσια παρά για το διάβασμα. Η μεσαία κόρη, Alex (Ariel Winter) ξεκινά την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο και η μεγαλύτερη, η Haley (Sarah Hyland) ζει στο σπίτι με τους γονείς και παράλληλα κυνηγά καριέρα και έρωτα. Ο αδερφός της Claire, Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) και ο σύζυγός του, Cameron (Eric Stonestreet) ζουν με ένα μισθό, καθώς ο Mitchell σκέφτεται την επόμενη επαγγελματική του κίνηση, κάτι που δυσκολεύει την 7χρονη υιοθετημένη κόρη τους Lily (Aubrey Anderson-Emmons).

* Οι πλατφόρμες Vodafone TV και PRIMETel εκπέμπουν το δίκτυο FOX.