Πρεμιέρες Μαρτίου σε FOX και FOXlife...

11.22.63 - Έρχεται σύντομα στο FOX 
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες Μαρτίου μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV*, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
11.22.63 - Έρχεται σύντομα στο FOX
Στις 22 Νοεμβρίου 1963, τρεις πυροβολισμοί αντήχησαν στο Dallas. Ο Πρόεδρος Kennedy ήταν νεκρός. Τι θα συνέβαινε εάν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ιστορία;
Πρεμιέρα Τρίτη 12 Απριλίου στις 22:40
Fox Play On Demand
Το «11.22.63» είναι η νέα επική σειρά, 9 επεισοδίων, που συνδυάζει διαφορετικά κινηματογραφικά στυλ, με την υπογραφή του J.J. Abrams (Lost, Fringe), του διάσημου συγγραφέα Stephen King, της σεναριογράφου Bridget Carpenter (Friday Night Lights) σε παραγωγή της Warner Bros Television. Βασισμένο στο best-seller του Stephen King και με πρωταγωνιστές μια φανταστική ομάδα ηθοποιών οι οποίοι ενσαρκώνουν βαθιά περίπλοκους χαρακτήρες, το «11.22.63» παρουσιάζει στους τηλεθεατές τη σκοτεινή πλευρά του Αμερικανικού Ονείρου. Ο Jake Epping (James Franco) είναι καθηγητής γυμνασίου, ο οποίος ενώ βρίσκεται χαμένος στη ρουτίνα της καθημερινότητας, θέλει να κάνει τη διαφορά με κάτι ουσιώδες. Με την παρότρυνση του άρρωστου φίλου του (Chris Cooper), ο Jake γυρίζει πίσω στον χρόνο με στόχο να εμποδίσει τη δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy.
Η ιστορία μας μεταφέρει στο Texas της δεκαετίας του 1960, με τον Jake να εξερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις γύρω από τον φερόμενο ως δολοφόνο Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Την αποστολή του Jake απειλεί όχι μόνο ο Oswald, αλλά και η Sadie (Sarah Gadon), μια όμορφη βιβλιοθηκάριος την οποία ο Jake τελικά ερωτεύεται. Δυσκολίες θα συναντήσει και από το ίδιο το Παρελθόν, το οποίο δε θέλει να αλλάξει και θα κάνει τα πάντα για να αντισταθεί – πολλές φορές βίαια
           
Οι Καλύτερες Εκπομπές Μαγειρικής στο FOXlife                                 
Η νέα ζώνη του FOX Life θα δώσει γεύση στις Κυριακές μας με 3 νέες εκπομπές από τους καλύτερους chef Jamie Oliver, Gordon Ramsay και Nigella Lawson.
Πρεμιέρα Κυριακή 6 Μαρτίου στις 13:00
Η νέα ζώνη ξεκινά με την εκπομπή «Jamie’s Super Food» στις 6 Μαρτίου και μας μαθαίνει πώς να ακολουθούμε μια πιο υγιεινή διατροφή. Επιστήμονες έχουν εντοπίσει 5 σημεία σε όλο τον πλανήτη όπου οι άνθρωποι ζουν πιο υγιεινά και για περισσότερα χρόνια, απ’ ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Jamie επισκέπτεται αυτά τα μέρη – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – για να ανακαλύψει τα διατροφικά τους μυστικά και να τα μετατρέψει σε συναρπαστικές και εμπνευσμένες συνταγές.
Η ζώνη μεγαλώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 13:55, με την προσθήκη της εκπομπής «Simply Nigella», που παρουσιάζει μια απλή προσέγγιση στη μαγειρική. Με τραπέζια για ειδικές περιστάσεις να συνδυάζονται με καθημερινά γεύματα, δίνει μια αίσθηση ισορροπίας ανάμεσα στο ελαφρύ και το πλούσιο φαγητό. Από το υγιεινό πρωινό και το χορταστικό brunch, το ελαφρύ δείπνο και το bowl food, μας συστήνει συνταγές που θα χαιρόμαστε να μαγειρεύουμε. Η ζώνη συνεχίζεται με την εκπομπή «Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking», την ίδια μέρα στις 14:30, και μας προσφέρει μια σπάνια ματιά στον κόσμο του Gordon Ramsay. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί μια μέρα στο σπίτι των Ramsay, καθώς ο chef μαγειρεύει και τρώει με τα παιδιά του, όπου είναι χαλαρός, υπομονετικός και διασκεδαστικός. Οι συνταγές είναι εφευρετικές και εντυπωσιακές, αλλά κυρίως εύκολες και γρήγορες.

EMPIRE 2 ΜΕΡΟΣ Β’ στο FOX
Πρεμιέρα Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 21:50     
Το «Empire» κατάφερε σε σύντομο διάστημα να συγκαταλέγεται στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές. Από το εκπληκτικό του σενάριο μέχρι το απόλυτο hip-hop soundtrack, που έφτασε στην κορυφή των charts, το «Empire» γρήγορα απέκτησε αφοσιωμένους θαυμαστές, δημιουργώντας πανικό στα social media και κάνοντας τον χαρακτήρα της Cookie (Taraji P. Henson) πασίγνωστο. Με μουσική από τους παραγωγούς Timbaland, Jim Beanz και Ne-Yo, το «Empire» έχει γραφτεί από τον υποψήφιο για Όσκαρ Lee Daniels (Lee Daniels’ The Butler, Precious), τον βραβευμένο με Emmy Danny Strong (Game Change) και τον βραβευμένο με Όσκαρ και Emmy Brian Grazer (A Beautiful Mind, 24). Ο 2ος κύκλος επιστρέφει με νέα επεισόδια και αγωνία για την έκβαση της εγκυμοσύνης της Rhonda (Kaitlin Doubleday) μετά τον τραυματισμό της και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Lucious (Terrence Howard) και τον Hakeem (Bryshere Y. Gray) μετά την ανταρσία του τελευταίου.

THE CATCH στο FOXlife
Πρεμιέρα  Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 21:40    
Το «The Catch» είναι το πολυαναμενόμενο, εκλεπτυσμένο, σέξι, σύγχρονο αστυνομικό δράμα από τη Shonda Rhimes και την Betsy Beers, παραγωγών των αγαπημένων σειρών «Grey’s Anatomy», «Scandal» και «How To Get Away with Murder». Η Alice Vaughan (Mireille Enos – The Killing) είναι μια κορυφαία ιδιωτική ντετέκτιβ του Los Angeles με την οποία κανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος. Όταν, ο αρραβωνιαστικός της (Peter Krause – Six Feet Under) την εξαπατά και εξαφανίζεται, αποσπώντας της εκατομμύρια, η Alice ξεκινά μια προσωπική αποστολή εκδίκησης. Όπου και αν καταλήξει και όποια μυστικά και αν χρειαστεί να κρατήσει στην πορεία, τίποτα δε θα την σταματήσει από το να πιάσει τον άντρα που κατάφερε να την ξεγελάσει. Το «The Catch» είναι η νέα προσθήκη στη ζώνη #TGIT κάθε Πέμπτη στο FOX Life, η οποία θα αντικαταστήσει τη σειρά «How To Get Away with Murder» μετά το finale του 2ου κύκλου της.

THE AMERICANS 4 στο FOX
Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 21:50
O περίπλοκος γάμος δύο κατασκόπων της KGB, οι οποίοι παριστάνουν τους Αμερικάνους στα προάστια της Washington, λίγο μετά την προεδρική εκλογή του Ronal Reagan. Ο κανονισμένος γάμος του Philip (Matthew Rhys) και της Elizabeth (Keri Russell) Jennings, οι οποίοι έχουν δύο παιδιά, την Paige (Holly Taylor) και τον Henry (Keidrich Sellati) που αγνοούν την αληθινή ταυτότητα των γονιών τους, γίνεται όλο και πιο παθιασμένος και αληθινός, αλλά δοκιμάζεται συνεχώς από την κλιμάκωση του Ψυχρού Πολέμου καθώς και τις στενές, επικίνδυνες και σκοτεινά αστείες σχέσεις που πρέπει να διατηρήσουν με ένα δίκτυο από κατάσκοπους και πληροφοριοδότες που δρουν κάτω από τις εντολές τους. Στον 3ο κύκλο, η Elizabeth και ο Philip αντιμετώπισαν μεγάλους κινδύνους, ηθικά διλήμματα και οικογενειακά μυστικά. Η Nina (Annet Mahendru) βρίσκεται στη φυλακή ενώ ο πράκτορας Stan Beeman (Noah Emmerich) ελπίζει ότι θα σώσει τον γάμο του και τη Nina.


THE MUPPETS ΜΕΡΟΣ Β’ στο FOXlife
Πρεμιέρα 18 Μαρτίου στις 22:15

Τα Muppets επιστρέφουν με νέα επεισόδια, στn σύγχρονη έκδοση του κλασικού show τους, η οποία είναι γυρισμένη σαν ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Muppets, η κάμερα καταγράφει την προσωπική ζωή και τις σχέσεις τους, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppet Show, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μας: Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και το συγκρότημα The Electric Mayhem. Από τη σειρά έχουν περάσει ως guest stars μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως η Elizabeth Banks, η Christina Applegate, η Reese Witherspoon, ο Liam Hemsworth, o Nick Offerman και ο Jason Batemen. Στα νέα επεισόδια περιμένουμε να δούμε αν θα είναι ξανά μαζί ο Kermit και η Miss Piggy και ποιοι θα είναι οι επόμενοι guest stars.