Πρεμιέρα Nova Stars HD και Φεβρουάριος, ένας μήνας γεμάτος Oscar στα κανάλια Novacinema!

H αντίστροφη μέτρηση για την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, η οποία θα προβληθεί για 19η συνεχόμενη χρονιά, ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, έχει ήδη αρχίσει και τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova έχουν αφιερώσει ολόκληρο τον Φεβρουάριο στο κορυφαίο γεγονός του Hollywood! Όλο τον Φεβρουάριο, τα κανάλια Novacinema και το οσκαρικό κανάλι Nova Stars HD, που φέτος έρχεται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, θα προετοιμάσουν το «έδαφος» για τη μεγάλη βραδιά της τελετής απονομής, προβάλλοντας 68 ταινίες που απέσπασαν 40 Βραβεία Oscar και 207 υποψηφιότητες συνολικά, καθώς και μίνι αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες...

...
Αναλυτικότερα, στο κανάλι Nova Stars HD, που κάθε χρόνο στρώνει το κόκκινο χαλί για τα Oscars, θα προβάλλονται, όλο τον μήνα ταινίες που έχουν διακριθεί σε κάποια από τις οσκαρικές κατηγορίες, και συγκεκριμένα, δύο ταινίες τις καθημερινές και τρεις τα Σαββατοκύριακα. Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη Απονομή από το Σάββατο 27 έως τις 29 Φεβρουαρίου, το Nova Stars HD θα προβάλλει 24h non stop οσκαρικό υπερθέαμα! Η Οσκαρική μαγεία θα γεμίσει τις οθόνες με βραβευμένες ταινίες 3 συνεχόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα την προβολή της τελετής απονομής των Όσκαρ, την Κυριακή 28/2


Φυσικά, από ένα κανάλι αφιερωμένο στα Oscars, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, αρχής γενομένης με το αφιέρωμα στον Χιού Τζάκμαν στις 2 Φεβρουαρίου («Χ:Men Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος», «Australia»), και ακολουθούν Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στις 5 Φεβρουαρίου («Έπεσαν σκληρά», «Η Ανταρσία του Κέϊν»), Όντρει Τοτού στις 7 Φεβρουαρίου («Αμελί», «Οι ατελείωτοι αρραβώνες»), Πέδρο Αλμοδόβαρ στις 11 Φεβρουαρίου (Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Μίλα της»), Μέριλ Στριπ στις 17 Φεβρουαρίου («Τα μυστικά του δάσους», «Τζούλι και Τζούλια»), Χάρισον Φόρντ στις 19 ΦεβρουαρίουAir Force One», «Ο φυγάς»), Ντέϊβιντ Ογιελόβο στις 23 ΦεβρουαρίουSelma», «Interstellar»), Τζ. Κ. Σίμονς στις 27 ΦεβρουαρίουJuno», «Χωρίς Μέτρο»), Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου στις 28 ΦεβρουαρίουBirdman ή η απρόσμενη αρετή της αφέλειας», «Babel») και Τζούλιαν Μουρ στις 29 Φεβρουαρίου («Ο παράδεισος είναι μακριά», «Still Alice: Κάθε στιγμή μετράει»). Επιπλέον, κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα προβάλλεται μία βραβευμένη παιδική ταινία για τους μικρούς φίλους της Nova.

Τη μεγάλη βραδιά, 28 Φεβρουαρίου στις 00:30, οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αφίξεις των σταρ του Hollywood στο κόκκινο χαλί, μαζί με τα παρασκήνια και τις αποκλειστικές δηλώσεις, μέσα από το φακό του E! Entertainment. Στις 00:00, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD θα ξεκινήσουν οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί, όπως κάθε χρόνο το show με ελληνικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και τον Γιώργο Κρασσακόπουλο, ενώ στις 03:30 θα ξεκινήσει η λαμπρή τελετή, η οποία φέτος θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD με ελληνικό σχολιασμό, από το Nova Stars HD με φυσικό ήχο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όπου και αν βρίσκονται!

Επίσης, η τελετή απονομής θα προβληθεί από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικό σχολιασμό τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 08:00 το πρωί και στις 13:30 το μεσημέρι, ενώ στις 20:30 το βράδυ θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ταινιών που διεκδικούν το πολυπόθητο «χρυσό» αγαλματίδιο, έρχονται σε Ά τηλεοπτική μετάδοση, ένα χρόνο πριν προβληθούν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, στα κανάλια Νovacinema.
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!