Η νέα σειρά Heartbeat έρχεται στον ΟΤΕ TV αμέσως μετά την Αμερική

Πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στο OTE CINEMA 4HD 
O OTE TV, σε συνεργασία με την NBCUniversal, φέρνει τη σειρά Heartbeat σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη δραματική ιατρική σειρά, όπου πρωταγωνιστεί η Μελίσα Τζορτζ, παρακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική ζωή μίας παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργού. Το Heartbeat κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD, την Πέμπτη 24 Μαρτίου αμέσως μετά τη Αμερική, με διπλά επεισόδια στις 22.00 και τις 23.00.
...Στη σειρά, η Μελίσα Τζορτζ (The Good Wife, Greys Anatomy, The Slap) ερμηνεύει την κορυφαία χειρουργό μεταμόσχευσης καρδιάς, Δρ. Άλεξ Παντιέρ, η οποία εφαρμόζει πρωτοποριακές και συχνά ανορθόδοξες μεθόδους στο χειρουργικό τραπέζι, ενώ το ίδιο τολμηρή είναι και με τους δύο άντρες της ζωής της. Η προσέγγισή της στην ιατρική δεν έχει όρια, ούτε και η στάση της απέναντι σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής της.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντέιβ Άναμπλ (Brothers & Sisters, Red Band Society), στον ρόλο του χειρουργού Δρ. Πιρς Χάρισον, ο Ντον Χάνι (Childhoods End) ως Δρ. Τζέσι Σέιν, ο Τζόσουα Λέοναρντ (The Blair Witch Project) στον ρόλο του ροκ σταρ πρώην συζύγου της Άλεξ, η Σέλεϊ Κον (Terra Nova) ως Μίλισεντ Σιλβάνο, o Τζέιμι Κένεντι (Tremors 5: Bloodlines) στον ρόλο του λαμπρού αλλά ιδιόρρυθμου Δρ. Κάλαχαν, ο Ντ. Λ. Χιούλεϊ (The Hughleys) ως Δρ. Χάκετ, η Μάγια Έρσκιν που υποδύεται τη νοσοκόμα Τζι-Σουνγκκαι ο Λούις Μιλς στον ρόλο του Φόρεστερ, χειριστή των μηχανημάτων του χειρουργείου. 
Το Heartbeatείναι εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή και τα επιτεύγματα της Δρ. Κάθι Μαλιάτο.
Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι Τζιλ Γκόρντον, Έιμι Μπρένεμαν, Μπραντ Σίμπερλινγκ, Μαρκ Μπ. Πέρι και Τζένιφερ Σεσίλ, ενώ την παραγωγή υπογράφει η Universal Television.
Το Heartbeat κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD την Πέμπτη 24 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και από το 3ο επεισόδιο και μετά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στις ΗΠΑ.