Πρεμιέρα για Formula 1 & MotoGP: Στην poll position του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο ΟΤΕ ΤV

Τις καλύτερες θέσεις στις πίστες της Μελβούρνης και του Κατάρέχουν εξασφαλίσει τα κανάλια OTESPORT για την πρεμιέρα της Formula 1 και του MotoGP αντίστοιχα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει την πρεμιέρα του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 και την προσπάθεια των υπολοίπων κατασκευαστριών εταιριών να "ρίξουν" την Mercedes από την κορυφή του βάθρου, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα ξεκινά στον OTE TV και το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, στην πίστα Losail του Κατάρ...

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, στην Μελβούρνη και το Αυστραλιανό GrandPrix (20/3), που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, μαζί με τα GP της Κίνας (17/4), της Μαλαισίας (2/10) και της Ιαπωνίας (9/10), ο OTE TV μας  βάζει στο κλίμα με μία pre-season εκπομπή «GrandPrix», που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21.30, στο OTE SPORT 5HD.
Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάσει όσα κατέγραψε η κάμερα του OTETV στην Βαρκελώνη, εκεί όπου έγιναν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης των 11 ομάδων του πρωταθλήματος της F1. Ο απεσταλμένος των OTESPORT στην Καταλονία, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος παρακολούθησε και μεταφέρει ό,τι έγινε στις οκτώ ημέρες που πέρασαν τα πληρώματα στο Circuitde Barcelona-Catalunya. Εκεί όπου οι δοκιμές έδειξαν πως η “ψαλίδα” μεταξύ της  κατόχου του τίτλου Mercedes και των ανταγωνιστών της, έχει "κλείσει", γεγονός που κάνει τη φετινή σεζόν μία από τις συναρπαστικότερες στην ιστορία της Formula 1.

Η εκπομπή, μεταξύ άλλων, θα προβάλει αποκλειστικές συνεντεύξεις με:

•           τον αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, ΕρίκΜπουγιέ
•           τον τεχνικό επικεφαλής της Williams, ΠατΣίμοντς
•           τον τεχνικό διευθυντή της ForceIndia, Άντριου Γκριν
Επίσης, οracing director της Pirelli, Μάριο Ίσολα, εξηγεί τους νέους κανονισμούς με τα ελαστικά στη Formula 1, ενώ ο οδηγός της Renault, Τζόλιον Πάλμερ, μιλά για τη νέα «πρόκληση» στην καριέρα του, αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα. Και φυσικά, οι συνδρομητές του OTETV θα μάθουν τα τελευταία νέα των ομάδων και θα ακούσουν τον "νέο" ήχο των μονοθεσίων, που συναρπάζει.
Και το... τάμα του Ρόσι, στην εκπομπή «GrandPrix»
Για τους φίλους των μηχανών, το ενδιαφέρον παραμείνει αναλλοίωτο, καθώς το πρώτο «GrandPrix» της σεζόν παρουσιάζει και όλα όσα αφορούν το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, το οποίο επίσης, ξεκινά την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Κατάρ και θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια του OTETV.
Ο Δημήτρης Διατσίδης θα μεταφέρει όσα είδε στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν στο εμιράτο, τα νέα των ομάδων του φετινού grid και την τεχνική ανάλυση των νέων κανονισμών. H τελευταία σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Βαλεντίνο Ρόσι να χάνει στο τελευταίο GrandPrix τον τίτλο από τον Χόρχε Λορένθο και ο Ιταλός φέρεται αποφασισμένος να πάρει φέτος το στέμμα πίσω.
Επίσης, η εκπομπή «GrandPrix» παρακολουθεί τι έχει συμβεί έως τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στην FormulaΕ που μπαίνει στην τελική ευθεία αλλά και στο Rallycross, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Σεμπαστιάν Λεμπ.
Αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21.00, η έναρξη της νέας σεζόν σε F1 και MotoGP, στην preseason εκπομπή «GrandPrix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, στο OTESPORT 5HD.