The Musketeers: Στον ΟΤΕ TV η Παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς...

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα και τον OTE TV κάνει ο 3ος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς του BBC The Musketeers, που θα αρχίσει να προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 22.00, πριν την προβολή της στην Μ. Βρετανία και τις ΗΠΑ.

...Ο νέος κύκλος μας μεταφέρει στον απόηχο του θανάτου του Κόμη ντε Ροσφόρ (Μαρκ Γουόρεν), του γάμου του Ντ’ Αρτανιάν (Λουκ Πασκαλίνο) με την Κόνστανς Μπονασιέ (Τάμλα Κάρι), της απόφασης του Άραμις (Σαντιάγκο Καμπρέρα) να γίνει ιερέας και της ανάληψης αρχηγίας του σώματος από τον Άθω (Τομ Μπερκ).
Για ακόμα μία φορά οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν στους γνωστούς ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά, Ντ’ Αρτανιάν, Άθω, Πόρθο και Άραμι τους Λουκ Πασκαλίνο, Τομ Μπερκ, Χάουαρντ Τσαρλς και Σαντιάγκο Καμπρέρα αντίστοιχα, ενώ η πλοκή του 3ου κύκλου υπόσχεται και πολλές ανατροπές, καθώς στο καστ θα προστεθούν ο Ρούπερτ Έβερετ (Το τέλος της Παρέλασης, Σχέσεις Προδοσίας) στον ρόλο του Φιλίπ Ακίλ, του διεφθαρμένου Κυβερνήτη του Παρισιού και ο Μάθιου Μακ Νάλτι (Η ταβέρνα της Τζαμάικα, The Mill) υποδυόμενος τον Λουσιέν Γκριμόντ, έναν αδίστακτο εγκληματία. Οι δύο νέοι χαρακτήρες θα έρθουν σε σύγκρουση με τους Σωματοφύλακες, οδηγώντας τους σε νέες περιπέτειες. Η υποψήφια για βραβείο BAFTAexecutiveproducer των προηγούμενων κύκλων Τζέσικα Πόουπ, επιστρέφει μαζί με τους Μάθιου Μπερντ και Άντι Χέι, για την 3η σεζόν της σειράς για να καθηλώσουν ακόμα περισσότερους θεατές ανά τον κόσμο.