Nickelodeon Highlights Απριλίου: Φέρνει την Άνοιξη με νέο πολύχρωμο πρόγραμμα...

Το Nickelodeon, το αγαπημένο κανάλι των παιδιών μαζί με την Άνοιξη φέρνει νέο πρόγραμμα, νέες σειρές και νέους αγαπημένους ήρωες που θα ξετρελάνουν τους μικρούς του φίλους. Ανανεώνεται και ενισχύεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αλλά και ολόκληρης της εβδομάδας. Από το Σάββατο 09/04 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 08:00 μέχρι τις 10:30 ξεκινούν τις περιπέτειες τους, τα νέα Teletubbies, ο Paw Patrol, η Ντόρα και οι Φίλοι της, οι Σίμερ και Σάιν, οι Little Charmers και η Μουσική Ομάδα Κατασκόπων...
Στη συνέχεια από τις 10:30 μέχρι τις 12:30, και κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, τη σκυτάλη παίρνουν οι Winx, Ο Άλβιννν!!! Και η Παρέα του, οι Lalaloopsy και τα Rabbids Invasion που θα σας κρατήσουν συντροφιά με τις νέες σκανταλιές τους. Από τη Δευτέρα 04/04 από τις 14:15 μέχρι τις 15:15 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή, το My Little Pony, η Ντόρα και οι Φίλοι της έρχονται να γεμίσουν τα μεσημέρια μας με κέφι και παιχνίδια...


Nickelodeon Highlights Απριλίου....
Λίγα λόγια  για τους νέους μας φίλους:
THE NEW TELETUBBIES
Γνωρίστε τα Teletubbies, τον Tinky Winky, τον Dipsy, την Laa-Laa και την Po. Ο κόσμος τους είναι γεμάτος από αγάπη και γέλιο καθώς εξερευνούν το Home Dome και το μαγικό τοπίο της Teletubbyland μέσα από το παιχνίδι.

μουσικη ομαδα κατασκοπων  
Η Μουσική Ομάδα Κατασκόπων έρχεται για να σας κάνει να γελάσετε, να σας παίξει μουσική αλλά και να σώσει τον κόσμο, καθώς μαζί θα λύνετε μυστήρια και θα προσπαθείτε να σταματήσετε τους κακούς! Με φοβερή μουσική, ένα μοναδικό οπτικό στυλ, σούπερ συσκευές κατασκοπείας και πολλά αστεία. 

little charmers
Το Little Charmers ακολουθεί τις περιπέτειες της εκπαιδευόμενης Charmer, Hazel και τις δύο καλύτερες της φίλες,  την Posie και την Lavender, καθώς προσπαθούν να λύσουν καθημερινά προβλήματα με τις αναπτυσσόμενες μαγικές τους δυνάμεις.

ΣΙΜΕΡ ΚΑΙ ΣΑΙΝ
Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα.
MY LITTLE PONY 
Με τον νέο της τίτλο, η Πριγκίπισσα Twilight μαθαίνει τι χρειάζεται για να είσαι πριγκίπισσα στην Equestria. Εκείνη και οι φίλες της αντιμετωπίζουν πολλές νέες περιπέτειες και τρομερές προκλήσεις καθώς έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους δικούς τους φόβους αλλά και με κακοποιούς όπως οι Discord, Mane-iac, Film Flam Brothers και Tirek.

 Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Μαζί, όλοι για έναν! Ετοιμαστείτε για μεγάλες περιπέτειες με την Ντόρα και τους φίλους της. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια όμορφη πόλη κοντά στη θάλασσα που ονομάζεται Playa Verde, πάει σε καινούργιο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.

PAW PATROL
Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό! Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder.

WINX
Σε αυτήν την σεζόν, κάθε νεράιδα θα έχει μαζί της ένα ζώο που έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο, απαραίτητο στοιχείο για την ισορροπία του Μαγικού Σύμπαντος. Οι Winx θα το ανακαλύψουν, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες και με δύο νέους φοβερούς κακοποιούς. Παράλληλα, θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέες μεταμορφώσεις στη διάρκεια του μακρινού τους ταξιδιού.

Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του, μας ταξιδεύει στη μουσική, στο γέλιο και σε ιστορίες με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι.

LALALOOPSY
Οι Lalaloopsy έρχονται από έναν φανταστικό κόσμο, προσφέροντας διασκεδαστικές περιπέτειες γεμάτες εκπλήξεις. Παρόλο που η κάθε Lalaloopsy έχει διαφορετικά ταλέντα και απόψεις, είναι αυτές οι διαφορές που κάνουν τον κόσμο τους ένα τόσο συναρπαστικό μέρος, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Rabbids Invasion

Τα ανεξέλεγκτα αυτά πλάσματα δεν ξετρελαίνονται με τους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.