Nickelodeon Highlights Ιουνίου...

Νέα Ενημέρωση: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούνη από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Nickelodeon Highlights Ιουνίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούνη από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.




Nickelodeon Highlights Ιουνίου...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιουνίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

ΜΠΟΜΠΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (νεα επεισοδια)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ κυριακη 05ιουνιου ΣΤΙΣ 12:55
κάθε κυριακη στισ 12:55

Το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, έρχεται με ολοκαίνουργια επεισόδια.

littlecharmers (νεα επεισοδια)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ δευτερα 06ιουνιου ΣΤΙΣ 10:35
δευτερα - παρασκευη στισ 10:35
Το LittleCharmersακολουθεί τιςπεριπέτειεςτης εκπαιδευόμενης Charmer, Hazelκαιτις δύο καλύτερεςτης φίλες, τηνPosieκαι την Lavender, καθώς προσπαθούν να λύσουνκαθημερινά προβλήματαμετις αναπτυσσόμενες μαγικές τους δυνάμεις. Αυτός ο τρόπος επίλυσης προβλημάτων,οδηγείπάντασε μεγάλεςατυχίες πουοιτρειςCharmersμπορούν να λύσουν μόνο χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, τη φιλία τουςκαι την ομαδική δουλειά.

Οι LittleCharmersζουν σε μία φανταστικήγη, η οποία κατοικείται απόμυθικά πλάσματα, από δράκουςκαι ξωτικά έως και μονόκερους. Όμως, ενώόλοι οικάτοικοιτου Charmvilleέχουν τελειοποιήσειτις ειδικές δεξιότητέςτους, οιαρχάριεςCharmers ακόμα το προσπαθούν. Τα αποτελέσματαμπορεί να είναι λίγοαπρόβλεπτα, αλλά πάντα πολύ διασκεδαστικά!


ΣαντζεκαιΚρεγκ (SanjayandCraig) νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ11 ιουνιου ΣΤΙΣ 22:30
κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ σΤΙΣ 22:30
Ο Σάντζε, ένας 12χρονος αγόρικαι ο Κρεγκ ένα φίδι που μπορεί και μιλάει. Μόνο ο Σάντζε και οι δύο φίλοι του, η Μέγκαν και ο Έκτορας, γνωρίζουν την αλήθεια. Για όλους τους άλλους, ο Κρεγκ μοιάζει με ένα κανονικό φίδι.Ο Σάντζε και ο Κρεγκ είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, και μαζί, μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είναι ο Noodman, ένας ανισόρροπος γείτονας που φοβάται τα φίδια και είναι πάντα στα πρόθυρα να ανακαλύψει ότι ο Κρεγκ μπορεί και μιλάει.

ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ (AFAIRLYODDSUMMER)
ΠΡΕΜΙΕΡΑΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ12:00
επαναληψηκυριακη 26ΙΟΥΝΙΟΥΣΤΙΣ 15:15
Το καλοκαίρι έφτασε και όλη η συμμορία, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών του Τίμι, ταξιδεύουν για τη Χαβάη. Βασικά όλοι, εκτός από τον Τίμι.

Τώρα που έχει γίνει πλέον ένας υπεύθυνος ενήλικας, ο Τίμι πρέπει να μείνει και να δουλέψει στον Νεραϊδόκοσμο. Ο Γιόργκεν του αναθέτει να προσέχει το πολύτιμο Αμπρακατάμπριουμ,την πηγή όλης της μαγείας των νεράιδων. Όμως ο Τίμιέχει μια ιδέα. Όσο τοΑμπρακατάμπριουμβρίσκεται μαζί του, μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκεται στη Χαβάη και να διασκεδάζει αλλά παράλληλα να κάνει και τη δουλειά του! Υπάρχουν όμως δύο προβλήματα με αυτή του την ιδέα: Ο Φοπ και ο Ντένζελ Κρόκερ.

Όταν αυτοίοι δύο  μάθουν για τα σχέδια του Τίμι, αποφασίζουν να συμμαχήσουν για να κλέψουν το Αμπρακατάμπριουμ και να κυβερνήσουν τον κόσμο!




100 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ (100 THINGSTODOBEFOREHIGHSCHOOL)
ΠΡΕΜΙΕΡΑτριτη 14 ιουνιου ΣΤΙΣ20:30
δευτερα - παρασκευηΣΤΙΣ20:30
Για την 12χρονηCJMartin, το λύκειο περιλαμβάνει πάρτι, σχολικούς χορούς, έρωτες και γενικά πολύ διασκέδαση.


Όμως όταν ο μεγάλος της αδερφός, Ronbie, την ενημερώνει για το τι πραγματικά συμβαίνει – άπειρες εργασίες, πολύ διάβασμα και φιλίες που ίσως να μην είναι όσο γερές νομίζεις - αποφασίζει να περάσει τις τελευταίες τις χρονιές περνώντας τέλεια. Είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τη φιλία της με τους δύο κολλητούς της, τον Fenwick και τον Crispo, ζώντας την κάθε στιγμή στο έπακρο, έχοντας σαν οδηγό μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουν, όσο ακόμα μπορούν.