FOX Play πρόσβαση και μέσω της Vodafone TV...

Η Vodafone Ελλάδας και η FOX Networks Group (FNG) Greece συμφώνησαν στη διάθεση του FOX Play για συνδρομητές Vodafone TV. Μέσω του FOX Play οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαμβάνουν on demand το περιεχόμενο των καλύτερων καναλιών ψυχαγωγίας FOX και FOX Life, όπου και όποτε το επιθυμούν...


Το FOX Play είναι διαθέσιμο μέσω υπολογιστή/laptop, tablet και smartphone όλων των λειτουργικών συστημάτων (iOS και Android), χωρίς καμία απολύτως έξτρα χρέωση. Είναι μια υπηρεσία η οποία σχεδιάστηκε από την ευρωπαϊκή ομάδα της FNG Digital, 100% προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Η εφαρμογή επεκτείνει την διανομή της, με την κυκλοφορία για συνδρομητές Vodafone TV και εδραιώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα προς το στόχο της FNG για διανομή του FOX Play σε όλη την Ευρώπη.
 Οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα μέσα από το FOX Play να δουν μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών και να παρακολουθούν όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια από πασίγνωστες σειρές όπως το «The Walking Dead» (6 κύκλοι), «Da Vinci’s Demons» (3 κύκλοι), «That 70’s Show» (4 κύκλοι), «The Bridge» (2 κύκλοι) αλλά και την πρόσφατη επιτυχία «11.22.63» με τον James Franco. Επιπλέον, θα μπορούν να παρακολουθούν τα τελευταία επεισόδια από τις καλύτερες σειρές του FOX και FOX Life. Συγκεκριμένα: FOX: Ανάμεσα σε άλλα, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν τη νέα επική σειρά «Outcast» με την υπογραφή του Robert Kirkman (δημιουργού του The Walking Dead), τα επεισόδια του 2ου κύκλου της παγκόσμιας επιτυχίας «Wayward Pines», καθώς και τα επεισόδια του 7ου κύκλου «Sons Of Anarchy» και τον 4ο κύκλο «The Americans». FOX Life: Τις ξεκαρδιστικές σειρές «Modern Family» και «New Girl», τη μοντέρνα ματιά της σειράς «You’re The Worst», το λαμπερό «Project Runway» με οικοδέσποινα την Heidi Klum, αλλά και τις ‘γευστικότερες’ on demand εκπομπές, με τους μετρ του είδους Jamie Oliver στην εκπομπή «Jamie’s Comfort Food», το «Ultimate Home Cooking» του Gordon Ramsay, και το «Fast, Fresh and Easy Food» με την Lorraine Pascale. Το περιεχόμενο του FOX Play ανανεώνεται διαρκώς με νέες σειρές να έρχονται κάθε μήνα.
Σύντομα ξεκινάνε τα επεισόδια του 3ου κύκλου «Tyrant», του 3ου κύκλου «Graceland» και του 3ου κύκλου της σειράς «The Strain» από τον Guillermo Del Toro.
 Όσοι θέλουν να απολαύσουν το FOX Play αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play και το Apple Store ή να επισκεφτούν το www.foxplay.gr και να εισάγουν το username και password του My home account τους.
 Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/home