FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Οκτωβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Οκτωβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
THE WALKING DEAD 7 
Πρεμιέρα στο FOX - ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22:40 
Fox Play On Demand
H σειρά-φαινόμενο επιστρέφει μετά τη συγκλονιστική τελευταία σκηνή… 
Οι χαρακτήρες της σειράς έχουν καταφέρει και έχουν επιβιώσει μέσα από πολυάριθμες συγκρούσεις, αρρώστιες, πείνα, προδοσίες και αδιανόητες απώλειες. Οι δοκιμασίες αυτές τους έχουν κάνει δυνατούς, ισχυρούς, σχεδόν αήττητους. Στο νέο κύκλο όμως, φαίνεται πως η κυριαρχία τους, αρχίζει και φθίνει. Η κοινότητα που δημιούργησαν, δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητούσαν. Η ομάδα είναι διασπασμένη, πληγωμένη και εγκλωβισμένη. O Negan (Jeffrey Dean Morgan) έχει τον πλήρη έλεγχο και είναι έτοιμος να πείσει τους επιζώντες να ακολουθήσουν τους δικούς του κανόνες, μέσα από μια φονική πράξη παραδειγματισμού. Ενώ περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο χαρακτήρας που θα γνωρίσει από πολύ κοντά τη Lucille (το ρόπαλο του Negan) o King Ezekiel (Khary Payton), η τίγρης του, νέα πρόσωπα και νέες ομάδες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο κόσμος δεν είναι αυτό που πίστευαν. Είναι μεγαλύτερος και ακόμα πιο επικίνδυνος.

NEW GIRL 6 
Πρεμιέρα στο FOX life - ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:00 
Fox Play On Demand
Η Jess και η παρέα της επιστρέφουν με νέες, αλλόκοτες, ακόμα πιο αστείες και μπερδεμένες ιστορίες. 
Η Jess Day (Zooey Deschanel) είναι μια εκκεντρική και χαριτωμένη δασκάλα η οποία ζει σε ένα διαμέρισμα με τρεις άντρες, τον Nick (Jake Johnson) έναν ανώριμο μπάρμαν που τώρα διοικεί το δικό του μπαρ, τον Schmidt (Max Greenfield) έναν διαφημιστή με εμμονή να βρίσκεται πάντα μέσα στα πράγματα και τον Winston (Lamorne Morris), ο οποίος αφού συνειδητοποίησε ότι δε θα παίξει ποτέ επαγγελματικό μπάσκετ, έγινε αστυνομικός. Η παρέα ολοκληρώνεται με την παιδική φίλη της Jess, Cece (Hannah Simone), η οποία ασχολείται με το modeling. Στον 5ο κύκλο ο Schmidt και η Cece επιτέλους παντρεύτηκαν, ο Winston σχεδιάζοντας την υπέρτατη φάρσα βρέθηκε κατά λάθος παντρεμένος, η Jess αρχίζει να έχει και πάλι αισθήματα για τον Nick ο οποίος όμως συνεχίζει να έχει ερωτικό ενδιαφέρον για την Reagan (Megan Fox). H παρέα των πέντε αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο περισσότερο από όσο πίστευε και τελικά καταλήγει να διαμορφώσει μία γοητευτικά δυσλειτουργική οικογένεια.

SUITS 2 
Πρεμιέρα στο FOX - ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:05 
Η αγαπημένη δικαστική δραματική σειρά «Suits» συνεχίζει καθημερινά στο FOX με τον 2ο κύκλο επεισοδίων. Πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς είναι ο Gabriel Macht, στον ρόλο του Harvey Specter, ενός από τους κορυφαίους δικηγόρους του Μανχάταν, ο οποίος αναζητά έναν καινούριο συνεργάτη και καταλήγει να προσλάβει τον μόνο άνθρωπο που τον εντυπωσίασε – τον Mike Ross (Patrick J. Adams), έναν πανέξυπνο αλλά χωρίς κίνητρο πρώην φοιτητή που άφησε στη μέση τις σπουδές του. Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αυτή η ιδιοφυΐα της νομικής διαθέτει τις γνώσεις ενός απόφοιτου του Χάρβαρντ σε συνδυασμό με την εμπειρία του δρόμου. Ωστόσο, για να μπορέσουν να υπηρετήσουν τη δικαιοσύνη αλλά και να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία τους, αυτοί οι δύο αντισυμβατικοί συνεργάτες πρέπει να συνεχίσουν να παρουσιάζουν τον Mike ως έναν κανονικό δικηγόρο.





CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS 
Πρεμιέρα στο FOX life - ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:00 
Fox Play On Demand
Η δραματική σειρά για την ειδική διεθνή μονάδα του FBI που αναλαμβάνει την επίλυση εγκλημάτων και τη διάσωση Αμερικανών που κινδυνεύουν ενώ βρίσκονται έξω από τη χώρα τους, αποτελεί spinoff του «Criminal Minds». Αρχηγός της ομάδας του FBI είναι ο Jack Garrett (Gary Sinise) ένας σκληροτράχηλος βετεράνος που μετρά 20 χρόνια στην Υπηρεσία. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του είναι η Clara Seger (Alana De La Garza) μια έξυπνη, πολιτιστική ανθρωπολόγος, ο Matthew Simmons (Daniel Henney) ένας πρώην ήρωας πολέμου που βγάζει το προφίλ ενός εγκληματία σε δευτερόλεπτα, ο Russ «Monty» Montgomery (Tyler James Williams) ένας συμπονετικός τεχνικός αναλυτής που είναι σε επικοινωνία με τις οικογένειες εκείνων που κινδυνεύουν ενώ η ομάδα βρίσκεται σε μακρινή αποστολή και η Mae Jarvis (Annie Funke) η ατρόμητη ιατρική ερευνήτρια της ομάδας.







AMERICAN HORROR STORY: ROANOKE 
Tune In στο FOX - Κάθε Πέμπτη στις 23:30. 
Το βραβευμένο με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα θρίλερ των κορυφαίων παραγωγών Ryan Murphy και Brad Falchuk επέστρεψε γεμάτο μυστήριο. Πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου, η υπόθεση, η τοποθεσία και οι χαρακτήρες είχαν κρατηθεί κρυφά. Το πέπλο μυστηρίου σηκώθηκε και ο 6ος κύκλος έχει τίτλο «Roanoke». Η Shelby (Sarah Paulson) και ο Matt (Cuba Gooding Jr.) μετακομίζουν στη Βόρεια Καρολίνα, σε ένα παλιό αγρόκτημα, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε εχθρικούς και τρομακτικούς γείτονες. Το ζευγάρι αρχίζει να δέχεται επισκέψεις από μυστηριώδεις εισβολείς και ενώ η αστυνομία διατηρεί επιφυλάξεις για τα γεγονότα, σύντομα η κατάσταση μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το all-star cast συμπληρώνουν οι: Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates, Finn Wittrock, Matt Bomer και Wes Bentley. Το κανάλι FOX προβάλλει τα καινούρια επεισόδια της σειράς λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!





PROJECT RUNWAY 13 
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:50
Fox Play On Demand
Στο νέο κύκλο του «Project Runway», δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα σχεδιαστή από προηγούμενο κύκλο της σειράς να επιστρέψει στο #RunwayRedemption! Το «Project Runway» εγκαινίασε μια μοναδική συνεργασία με το Instagram, όπου οι λάτρεις της σειράς είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το καλύτερο «Instaportfolio» ανάμεσα στους Ken Laurence (12ος κύκλος), Alexander Pope (12ος κύκλος) και Amanda Valentine (11ος κύκλος) διαλέγοντας με αυτόν τον τρόπο τον αγαπημένο τους σχεδιαστή που θα επιστρέψει. Ο νικητής θα αποκαλυφθεί στο πρώτο επεισόδιο και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους 18 νέους συμμετέχοντες του Project Runway. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους αυστηρούς κριτές Heidi Klum, Nina Garcia και Zac Posen, αλλά και τον μέντορα τους Tim Gunn, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο λαμπερό κόσμο της μόδας!