Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου...

Νέα Ενημέρωση: Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Νοέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Νοεμβρίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

τα μυστικα της αβυσσου-the deep NEA ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14.11.2016 ΣΤΙΣ 22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:00

Η σειρά «Τα μυστικά της αβύσσου»  ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας Nekton - μια μοναδική ομάδα υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και την δίψα για ανακάλυψη , οι Nektons εξερευνούν τα μυστήρια βάθη του ωκεανού , ένα κομμάτι του κόσμου μας που παραμένει ανεξερεύνητο και ανεξήγητο! Στον βυθό  κρύβονται χαμένες πόλεις ,οι πειρατές παραμονεύουν ενώ μια ύποπτη ομάδα -οι Guardians έχουν κρύψει πολύ βαθιά ,μεγάλα μυστικά!






PUMPKIN REPORTS ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14.11.2016 ΣΤΙΣ 21:30
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:30



O Μαξ Γκριν ζούσε μια ανέμελη ζωή με τους αγαπημένους  του γονείς, ήταν το πιο δημοφιλές παιδί στο ήσυχο Cucurtown, μέχρι που ανακαλύπτει ότι η Τερέζα και o Γκολιάθ, τα προσφάτως υιοθετημένα αδέρφια του, είναι εξωγήινοι με στόχο να καταλάβουν την γη !! Η μαμά του και ο μπαμπάς του δεν τον πιστεύουν ενώ οι κάτοικοι της πόλης είναι δεν ενδιαφέρονται  να το ερευνήσουν. Έτσι, ο εντεκάχρονος Μαξ και οι εκκεντρικοί του φίλοι Βάιολετ, Πίξελ και Σίμον Σίλικον αυτοσχεδιάζουν έξυπνα κόλπα για να σταματήσουν τα όνειρα των εξωγήινων εισβολέων!



LEGO FRIENDS ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 05.11.2016 ΣΤΙΣ 12:30
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:30

Γνωρίστε τη Μία, την Στέφανι, την Έμα, την Άντρεα και την Ολίβια, οι οποίες ζουν σε μια φανταστική πόλη που ονομάζεται Heartlake City.
Μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη για τα ζώα, τις τέχνες, τις εφευρέσεις και την διακόσμηση, αλλά έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: την αληθινή φιλία






FAIRLY ODD PARENTS - ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – season 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 07:40
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ 07:40

Ο ΤιμίΤέρνερ είναι ένα 10χρονο αγόρι που ζει στη φανταστική πόλη του Dimmsdale. Η ζωή του είναι συνεχώς μίζερη λόγω του ότι οι γονείς του συνεχώς λείπουν από το σπίτι και τον προσέχει η Βίκυ, μια 16χρονη κοπέλα που τον βασανίζει. Όμως όλα αλλάζουν όταν μπαίνουν στη ζωή του δύο νονοί - νεράιδες, ο Cosmo και η Wanda και αργότερα ο Poof ο γιό τους. ο Timmy μαθαίνει πως οι νονοί του μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία του εντός ορισμένων ορίων. Ωστόσο, η ανώριμη φύση του Timmy μερικές φορές τον αναγκάζει να ζητάει ευχές που, ακουσίως, τον οδηγούν στην καταστροφή.



Η Ντόρα και οι φίλοι της: Περιπέτειες στην πόλη-DORAA ND FRIENDS SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 05/11 ΣΤΙΣ 12:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:05

Μαζί, όλοι για έναν! Ετοιμαστείτε για μεγάλες περιπέτειες με την Ντόρα και τους φίλους της. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια όμορφη πόλη κοντά στη θάλασσα που ονομάζεται PlayaVerde, πάει σε καινούργιο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.
Αλλά αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη. Στα δρομάκια, στο πάρκο, ακόμη και κάτω από το σχολείο, υπάρχουν πύλες σε κόσμους μαγικούς γεμάτους εκπλήξεις, εμπόδια και κακούς που περιμένουν να δοκιμάσουν τις αντοχές των φίλων μας. Οπλισμένοι με ένα αρχαίο μαγικό βραχιόλι, έναν αξιόπιστο χάρτης και τη δύναμη που προέρχεται από το να συνεργάζεσαι με τους έξυπνους, διασκεδαστικούς και αγαπημένους σου φίλους. Η Ντόρα προσκαλεί τα παιδιά να την ακολουθήσουν και μαζί να λύσουν προβλήματα, μιλώντας κάποιες φορές και ισπανικά.
Με τη Ντόρα και τους φίλους της, το να κάνεις τη διαφορά είναι πάντα μια περιπέτεια!

ZACK + QUACK SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 05/11 ΣΤΙΣ 12:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:05

Το “ZackandQuack” ακολουθεί τις περιπέτειες του  ZACK,ενός  δυναμικού και περιπετειώδες  7χρονου και του καλύτερου  του φίλο , του   Quack, μιας παρορμητικής νεαρής πάπιας. Ο Zack ,αρχηγός της παρέας, είναι μοναδικός  στο να βγάζει  την πιο ιδιόμορφη και αστεία πλευρά όσων βρίσκονται γύρω του …  μα κανείς δεν είναι περισσότερο αστείος από τον καλύτερο του φίλο τον Quack! Οι δύο ήρωες ζουν μέσα  σε ένα  συναρπαστικό  τρισδιάστατο  βιβλίο, ένα μέρος γεμάτες φανταστικές εκπλήξεις ! Μόνο εδώ μπορεί να τραβήξεις μια καρτέλα και να πεταχτεί ένα τριχωτό ΜΑΜΟΥΘ ή ένα χαρούμενο ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ή ακόμη ένα χαρούμενο ΜΑΜΟΥΘ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ . Από την στιγμή που ο Zack και  Quack βγαίνουν στον τρισδιάστατο κήπο τους η περιπέτεια ξεκινά. Συναρπαστικοί νέοι κόσμοι και φανταστικά ταξίδια  κυριολεκτικά ξεδιπλώνονται  μπροστά στα μάτια μας!


ΤΜΝΤ-ΧΕΛΩΝΟΝΙΤΖΑΚΙΑ SEASON 4Β ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 26/11 ΣΤΙΣ 22:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:30

Πιο αστείοι και πιο ninja από ποτέ, τα «TeenageMutantNinjaTurtles» εισβάλλουν στις οθόνες μας! Οι Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo είναι τέσσερα ερπετά αδέλφια στην εφηβεία που αρχίζουν να εξερευνούν τη ζωή, καθώς βγαίνουν από το κρησφύγετό τους στους υπονόμους, για να αντιμετωπίσουν την αξιοθαύμαστη, αλλά και πολλές φορές εχθρική μητρόπολη. Αυτή της Νέας Υόρκης! Μαζί τους η AprilONeil, μια θαρραλέα και ανεξάρτητη δεκαεξάχρονη που γίνεται κολλητή με τα  Χελωνονιντζάκια αφού τη σώσει από επίθεση εξωγήινου, ο MasterSplinter, δάσκαλος και πατρική φιγούρα για τα 4 αδέλφια. Η πιο μεγάλη απειλή που θα αντιμετωπίσει η ομάδα είναι ο Shredder, αρχηγός του κακού ninja στρατού «FootClan», αλλά και μετρ σε μια από τις πιο θανατηφόρες πολεμικές τέχνες του κόσμου. Πιο χιουμοριστική και πιο ninjutsu από ποτέ, η σειρά παρουσιάζει την παρέα των 4 έφηβων αδερφών που μαθαίνουν να βασίζονται στον εαυτό τους καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο της ύπαρξής τους και μεγαλώνουν για να γίνουν οι απόλυτοι ήρωες… με καβούκι!