Ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις Νovasports, Eurosport και Fox Sports HD: "12 - 23 Οκτωβρίου"…

Νέα Ενημέρωση:
ΠΑΟΚ – Ηρακλής: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!
To Basketball Champions League με ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports!
Το νέο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Euroleague κάνει τζάμπολ στα κανάλια Novasports!
Η 2η αγωνιστική της Basket League στα κανάλια Novasports!
Το Championnat αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!
Tο πρόγραμμα όλων των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων της Nova, που θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports, Eurosport και Fox Sports HD, κατά την περίοδο "12 - 23 Οκτωβρίου"...
...
ΠΑΟΚ – Ηρακλής: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!
Δείτε live και σε HD το ντέρμπι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 20:30, καθώς και τους υπόλοιπους 7 αγώνες της 7ης αγωνιστικής το τριήμερο  15-17/10
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 15 Οκτωβρίου – Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Ηρακλής, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.
Η αρχή είναι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Γιάννης Φάκαρος και Γιώργος Αργυρόγλου. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Πανιώνιος - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Νίκου Γαβαλά.
H συνέχεια είναι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ξάνθη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Βασιλείου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Βέροια σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Διονύση Στρούμπου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD  θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Ηρακλής σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Τέλος, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη.                                                                                                                                                                     
 «Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες»
Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου  από τις 19:30 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Ηλία Βλάχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 7η αγωνιστική.
Τέλος, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 7η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Η Super League στο Novasports.gr 


To Basketball Champions League με ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports!
Σε συνέντευξη Τύπου προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, το Basketball Champions League και τα κανάλια Novasports, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη αγώνων της νεοσύστατης διοργάνωσης στο μπάσκετ για την τριετία 2016-2019, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ.
Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, εξασφάλισαν τη νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, το Basketball Champions League. Έτσι από φέτος οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε Τρίτη και Τετάρτη, αρχής γενομένης από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και όλα τα μεγάλα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής από τα αθλητικά κανάλια της Nova. Παράλληλα, όλο το ρεπορτάζ και οι ειδήσεις θα παρουσιάζονται από τις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και από το Novasports24HD και το Novasports.gr.
Η Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στη συνεργασία, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας, καθώς η νέα διοργάνωση το Basketball Champions League είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με θέαμα που θα κόβει την ανάσα. Η νέα διοργάνωση των 40 ομάδων και των 22 χωρών, θα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ που έχουν κατακτήσει συνολικά 7 ευρωπαϊκά τρόπαια και έχουν χαρίσει και οι τρεις αυτές ομάδες μοναδικές μπασκετικές στιγμές σε όλους τους φιλάθλους. Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος για το μπάσκετ, θα καλύψουν μέσα από μεταδόσεις υψηλών προδιαγραφών τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων για νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Το Basketball Champions League έρχεται για να συμπληρώσει το παζλ των μεγάλων μπασκετικών γεγονότων που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, μαζί με την EuroLeague, τη Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ».
Ο CEO του Basketball Champions League, κ. Πατρίκ Κομνηνός επισήμανε: «Η συνεργασία του νεοσύστατου Basketball Champions League με τη Nova αποσκοπά στην καλύτερη δυνατή προβολή της διοργάνωσης. Η εμπειρία της Nova σε αθλητικές παραγωγές, εγγυάται το υψηλό επίπεδο των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ενώ η παρουσία κορυφαίων δημοσιογράφων με εξειδίκευση στο μπάσκετ, εξασφαλίζει ποιοτικες εκπομπες που θα αναδειξουν την συνολικη μας  προσπαθεια. Η συμμετοχή τριών κορυφαίον Ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθιστά την Ελληνική αγορά από τις πλέον σημαντικές και είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τα κανάλια της Nova η νέα αυτή διοργάνωση βρίσκει την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα για την ανάδειξη της».
Δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Basketball Champions League. Χαιρετισμό απηύθηναν κ. Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, κ. Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη νέα διοργάνωση.  Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Assistant Coach της ΑΕΚ, κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Άρης, κ. Γιάννης Χατζόπουλος, ο τεχνικός του Άρη, κ. Δημήτρης Πρίφτης, οι μπασκετμπολίστες του Άρη, Βασίλης Ξανθόπουλος και Σπύρος Μούρτος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Σούλης Μαρκόπουλος και οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Ζάνις Πέινερς.
 Novasports. Όλα για την ομάδα σου! 


ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΝΟVASPORTS, EUROSPORT, FOX SPORTS HD   
(12-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)


12/10
02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
13:00 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport2)
15:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport2)
18:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport2)
19:00 FOOTBALL: UEFA Women's Champions League, Wolfsburg - Chelsea (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:00 BASKETBALL: Eurocup, Alba Berlin - Fuenlabrada (Eurosport2)
21:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)
21:05 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
__________________________________________________________________________________________

13/10

03:00 MLB Postseason, Cleveland Indians - Boston Red Sox (FOX Sports HD)
14:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport2)
18:00 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport2)
18:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:30 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport2)
20:00   Ευρωλίγκα: Γαλατασαράι-ΤΣΣΚΑ (Novasports3HD)
21:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)
21:00   Ευρωλίγκα: Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι (Novasports2HD)
21:05 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
22:00   Ευρωλίγκα: Ερυθρός Αστέρας-Νταρουσάφακα (Novasports1HD)
23:00   Super Euroleague (Novasports2HD)
24:00 MLB Postseason, Washington Nationals - Los Angeles Dodgers (FOX Sports HD)
__________________________________________________________________________________________

14/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
14:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:00 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport2)
15:00 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport2)
19:00   Ευρωλίγκα: Ούνιξ Καζάν-Μπαρτσελόνα (Novasports3HD)
20:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)
20:00   Γαλλικό πρωτάθλημα: Τουλούζ-Μονακό (Novasports5HD)
20:30   Ευρωλίγκα: Φενερμπαχτσέ-Μπάμπεργκ (Novasports4HD)
21:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:15   Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός Superfoods-Ζαλγκίρις (Novasports2HD)
21:45   Γαλλικό πρωτάθλημα: Νις-Λιόν (Novasports3HD)
22:00   Ευρωλίγκα: Λαμποράλ-Αναντόλου Εφές (Novasports1HD)
23:15   Super Euroleague (Novasports2HD)
__________________________________________________________________________________________

15/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
11:30 SUPERBIKE: World Championship in Jerez de la Frontera, Spain (Eurosport1/Eurosport1HD)
14:00 SUPERBIKE: World Championship in Jerez de la Frontera, Spain (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
16:00   Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό (Novasports2HD)
16:00   Super League: Παναιτωλικός-ΑΟΚ (Novasports3HD)
17:00   Basket League: ΠΑΟΚ-Κολοσσός H Hotels (Novasports4HD)
18:00   Γαλλικό πρωτάθλημα: Νανσί-Παρί ΣΖ (Novasports5HD)
18:15   Super League: Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (Novasports1HD)
19:00 NCAA College Football (FOX Sports HD)
20:30   Super League: Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Novasports2HD)
21:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
22:30   Παίζουμε Ελλάδα (Novasports2HD)
__________________________________________________________________________________________

16/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
09:30 CAR RACING: World Endurance Championships, Japan (Eurosport1/Eurosport1HD)
10:30 MARATHON: Amsterdam Marathon, Netherlands (Eurosport2)
12:15 SUPERSPORT: World Championship in Jerez de la Frontera, Spain (Eurosport1/Eurosport1HD)
14:00 SUPERBIKE: World Championship in Jerez de la Frontera, Spain (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:00 TENNIS: WTA Tournament in Linz, Austria (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:15 SUPERSTOCK: World Championship in Jerez de la Frontera, Spain (Eurosport2)
16:00 SUPERBIKE: British Championship (Eurosport2)
16:00   Super League: Παναθηναϊκός-Ξάνθη (Novasports2HD)
17:00   Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό (Novasports1HD)
17:00 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
18:00 SUPERBIKE: British Championship (Eurosport2)
18:15   Super League: Ατρόμητος-Βέροια (Novasports2HD)
18:15   Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (Novasports3HD)
20:00 NFL Regular Season, Washington Redskins - Philadelphia Eagles (FOX Sports HD)
20:30   Super League: ΠΑΟΚ-Ηρακλής (Novasports1HD)
21:30 SNOOKER: in Manchester, United Kingdom (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:45   Γαλλικό πρωτάθλημα: Μαρσέιγ-Μετς (Novasports2HD)
22:15 FOOTBALL: Major League Soccer (Eurosport2)
22:30   Παίζουμε Ελλάδα (Novasports2HD)
23:25 NFL Regular Season, Green Bay Packers - Dallas Cowboys (FOX Sports HD)
00:30 FOOTBALL: Major League Soccer (Eurosport1/Eurosport1HD)

__________________________________________________________________________________________

17/10

03:30 NFL Regular Season, Houston Texans - Indianapolis Colts (FOX Sports HD)
14:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport2)
15:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
15:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport1/Eurosport1HD)
18:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup, Jordan (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:00   Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό (Novasports1HD)
19:30   Super League: ΑΕΛ-ΑΕΚ (Novasports1HD)
21:30   Παίζουμε Ελλάδα (Novasports1HD)
22:05 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport2)
__________________________________________________________________________________________

18/10

03:30 NFL Regular Season, Arizona Cardinals - New York Jets (FOX Sports HD)
12:30 CYCLING: Tour de France (Eurosport1/Erosport1HD)
13:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
14:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:00   Στο Φιλέ (Novasports1HD)
19:30   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
20:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)

__________________________________________________________________________________________

19/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
13:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
14:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:30 BASKETBALL: Eurocup, Nizhny - Gran Canaria (Eurosport2)
19:30   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
20:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)

__________________________________________________________________________________________

20/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
13:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
14:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport2)
15:00 CYCLING: Abu Dhabi Tour, United Arab Emirates (Eurosport1/Eurosport1HD)
16:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport2)
19:30   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη (Novasports4HD)
20:15   Eυρωλίγκα: Νταρουσάφακα-Αρμάνι Μιλάνο (Novasports5HD)
20:30 CYCLING: European Championship (Track) in Saint Quentin, France (Eurosport1/Eurosport1HD)
21:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)
21:00   Ευρωλίγκα: Μπάμπεργκ-Ούνιξ Καζάν (Novasports3HD)
21:05   Ευρωλίγκα: Μακάμπι-Ρεάλ Μ. (Novasports2HD)
23:00   Super Euroleague (Novasports2HD)

__________________________________________________________________________________________

21/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
13:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη Προημιτελικά (Novasports4HD)
11:00 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:00 CYCLING: Abu Dhabi Tour, United Arab Emirates (Eurosport1/Eurosport1HD)
18:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport2)
18:45 FOOTBALL: FIFA U17 Women's World Cup , Jordan (Eurosport1/Eurosport1HD)
19:00   Ωρα των Πρωταθλητών (Novasports1HD)
19:30   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη Προημιτελικά (Novasports4HD)
20:00   Eυρωλίγκα: Γαλατασαράι-Ερυθρός Αστέρας (Novasports1HD)
20:00   Ευρωλίγκα: ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός Superfoods (Novasports2HD)
20:00   Eυρωλίγκα: Ζαλγκίρις-Μπασκόνια (Novasports3HD)
20:00 CYCLING: European Championship (Track) in Saint Quentin, France (Eurosport2)
21:45   Γαλλικό πρωτάθλημα: Μονακό-Μονπελιέ (Novasports5HD)
22:00   Super Euroleague (Novasports2HD)
22:00   Ευρωλίγκα: Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ (Novasports3HD)
23:00   Πορτογαλικό πρωτάθλημα: Μαρίτιμο-Μποαβίστα (Novasports1HD)
22:00 CYCLING: European Championship (Track) in Saint Quentin, France (Eurosport1/Eurosport1HD)
__________________________________________________________________________________________

22/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
08:00 CYCLING: Tour of Hainan, China (Eurosport2)
10:45 ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria (Eurosport1/Eurosport1HD
11:00 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport2)
13:45 ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria (Eurosport1/Eurosport1HD)
14:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη Ημιτελικά (Novasports4HD)
15:00 CYCLING: Abu Dhabi Tour, United Arab Emirates (Eurosport1/Eurosport1HD)
15:15 CAR RACING: Eurocup Formula Renault 2.0 in Estoril, Portugal (Eurosport2)
16:00 TENNIS: WTA Tournament in Luxembourg-Ville, Luxembourg (Eurosport1/Eurosport1HD)
16:00   Basket League: Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός (Novasports1HD)
16:00   Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό (Novasports2HD)
16:00   Super League: ΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (Novasports3HD)
17:15 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport2)
18:00   Γαλλικό πρωτάθλημα: Λιόν-Γκινγκάμπ (Novasports5HD)
18:15   Super League: Πλατανιάς-Ξάνθη (Novasports1HD)
19:00 NCAA College Football Game (FOX Sports HD)
19:15   Basket League: Αρης-ΠΑΟΚ (Novasports3HD)
20:00 CYCLING: European Championship (Track) in Saint Quentin, France (Eurosport1/Eurosport1HD)
20:15   Πορτογαλικό πρωτάθλημα: Σπόρτινγκ-Τοντέλα
20:30   Super League: ΑΕΚ-Πανιώνιος (Novasports2HD)
21:00   Γαλλικό πρωτάθλημα: Ρεν-Ναντ (Novasports1HD)
21:05 FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America (Eurosport2)
22:30   Παίζουμε Ελλάδα (Novasports2HD)
22:30   Πορτογαλικό πρωτάθλημα: Πόρτο-Αρούκα (Novasports4HD)
23:00 FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America (Eurosport2)
24:00 CAR RACING: Porsche Supercup in Austin, USA (Eurosport1/Eurosport1HD)
__________________________________________________________________________________________

23/10

02:00 MLB Postseason (FOX Sports HD)
07:00 World Celebrity Pro-Am (FOX Sports HD)
08:45 CYCLING: Tour of Hainan, China (Eurosport2)
10:45 ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria (Eurosport1/Eurosport1HD)
11:00   Διεθνής Μαραθώνιος: Φρανκφούρτη (Novasports1HD)
12:00 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport1/Eurosport1HD)
12:00 CAR RACING: Eurocup Formula Renault 2.0 in Estoril, Portugal (Eurosport2)
13:30 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport2)
13:45 ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria (Eurosport1/Eurosport1HD)
14:30 SNOOKER: International Championship in Daqing, China (Eurosport2)
16:00   Super League: Ηρακλής-Ατρόμητος (Novasports2HD)
16:00   Τένις ATP World Tour 250: Στοκχόλμη Τελικός (Novasports4HD)
16:30 CYCLING: European Championship (Track) in Saint Quentin, France (Eurosport1/Eurosport1HD)
17:00   Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό (Novasports1HD)
17:00   Basket League: Παναθηναϊκός Superfoods-Κόροιβος (Novasports3HD)
18:00 CYCLING: Abu Dhabi Tour, United Arab Emirates (Eurosport2)
18:15   Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ (Novasports2HD)
18:15   Super League: Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (Novasports5HD)
19:00 TABLE TENNIS: European Championship in Budapest, Hungary (Eurosport2)
19:30 CAR RACING: Porsche Supercup in Austin, USA (Eurosport1/Eurosport1HD)
20:00 NFL Regular Season, Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings (FOX Sports HD)
20:30   Super League: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Novasports1HD)
20:30 FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America (Eurosport2)
21:30 FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America (Eurosport2)
21:45   Γαλλικό πρωτάθλημα: Παρί ΣΖ-Μαρσέιγ (Novasports2HD)
22:15   Πορτογαλικό πρωτάθλημα: Μπελενένσες-Μπενφίκα (Novasports3HD)
22:30   Παίζουμε Ελλάδα (Novasports1HD)
23:00 FOOTBALL: Major League Soccer (Eurosport1/Eurosport1HD)
23:25 NFL Regular Season, Pittsburgh Steelers - New England Patriots (FOX Sports HD) 



Το νέο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Euroleague κάνει τζάμπολ στα κανάλια Novasports!
Δείτε live την Παρασκευή 14/10 τον αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods – Ζαλγκίρις Κάουνας

H Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ μπαίνει στη νέα εποχή και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν στους συνδρομητές τους το συναρπαστικό πρωτάθλημα. Από φέτος οι 16 καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνιστούν σ’ ένα πρωτάθλημα με σύστημα Round Robin, δηλαδή σύστημα βάσει του οποίου η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με τις υπόλοιπες 15 σε έναν εντός και έναν εκτός έδρας αγώνα.

Πιο αναλυτικά, θα διεξαχθούν 30 αγωνιστικές για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος από τις οποίες οι ομάδες που θα καταταγούν στις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, θα εξασφαλίζουν την πρόκριση στη φάση των play offs, με στόχο  οι 4 ισχυρότερες να προκριθούν στο Final Four. Με το νέο τρόπο διεξαγωγής θα πραγματοποιηθούν 240 αγώνες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, οι οποίοι θα διεξάγονται Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ, κατά περίπτωση, καινοτομία του νέου συστήματος είναι ότι θα διεξάγονται  2 αγωνιστικές την ίδια εβδομάδα, δηλαδή αγώνες και την Τρίτη και Τετάρτη, προκειμένου να μειωθούν οι μετακινήσεις των ομάδων.  Στη φάση των play offs και εφόσον χρειαστούν θα διεξάγονται μέχρι 20 αγώνες (σειρές best of five).  Τέλος, στο Final Four οι δύο ημιτελικοί οδηγούν τους φιναλίστ στο μεγάλο τελικό και τον πρωταθλητή Ευρώπης και τους ηττημένους στον μικρό τελικό.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον αρτιότερο τρόπο την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague», καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις. Συνολικά στη διάρκεια της κανονικής περιόδου θα μεταδοθούν 211 αγώνες αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Επίσης στη φάση των play offs ο μικρότερος αριθμός αγώνων που μπορεί να διεξαχθεί και να μεταδώσουν τα αθλητικά κανάλια της Nova, κατ' αποκλειστικότητα είναι 9 αγώνες ενώ ο μεγαλύτερος 15. Συνολικά θα μεταδίδονται, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, αποκλειστικά από 220 έως maximum 226 αγώνες, καθώς και όλο το Final Four.

Η αυλαία των μεταδόσεων στα αθλητικά κανάλια της Nova, ανοίγει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου με τρεις αγώνες. Στις 20:00, θα καλυφθεί από το Novasports3HD o αγώνας Γαλατασαράι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, ενώ στις 21:00 το Novasports2HD και το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) θα προβάλλουν το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 22:00 το Novasports1HD θα δείξει τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στις 23:00 θα ξεκινήσει στο Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)η «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες.

Η συνέχεια είναι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, όπου δεσπόζει η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή των Χρήστου Καούρη και Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ούνιξ Καζάν θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, αναμέτρηση που θα προβληθεί στις 19:00 από το Novasports3HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 20:30 το Novasports4HD θα δείξει τον αγώνα Φενερμπαχτσέ – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ στις 22:00 το Novasports1HD θα προβληθεί η αναμέτρηση Μπασκόνια – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 23:15 θα αρχίσει η εκπομπή «Super Euroleague» στο Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) με όλο το ρεπορτάζ και τον απόηχο από την πρεμιέρα της Euroleague.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Η 2η αγωνιστική της Basket League στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα», τις αναμετρήσεις Ρέθυμνο Cretan Kings Άρης,  Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Πατρών Carna και Προμηθέας Πάτρας - Δόξα Λευκάδας. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels για την 2η αγωνιστική της Basket League.
Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα των αγώνων από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports2HD, όπου θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η κάλυψη του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings Άρης σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, ενώ στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση και των αγώνων, Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου και Προμηθέας Πάτρας - Δόξα Λευκάδας σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου. Παράλληλα, στις 17:00 θα καλυφθεί από το Novasports4HD και ηχητικά από το Novasports.gr ολόκληρος ο αγώνας ΠΑΟΚ - Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Το Championnat αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου – Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Τουλούζ – Μονακό, Νις – Λιόν, Νανσί – Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ – Μετς για  την 9η αγωνιστική της Ligue 1. Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν και από την υπηρεσία NovaGO.
Συγκεκριμένα οι φίλοι του γαλλικού πρωταθλήματος Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Novasports5HD την αναμέτρηση Τουλούζ - Μονακό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 21:45 στο Novasports3HD το παιχνίδι Νις – Λιόν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 18:00 το Novasports5HD θα δείξει τον αγώνα Νανσί - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21:45 το Novasports2HD θα μεταδώσει την αναμέτρηση Μαρσέιγ - Μετς σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!