Σάρωσε τις Χρυσές Σφαίρες η ταινία “La La Land”, η οποία θα προβληθεί αποκλειστικά στα Novacinema!

Στην φετινή 74η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novacinema, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε η ταινία “La La Land”. Το μιούζικαλ “La La Land”, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ κερδίζοντας συνολικά 7 Χρυσές Σφαίρες και μάλιστα στις μεγαλύτερες κατηγορίες, θα έρθει σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema, τα κανάλια με το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο!

...
Αναλυτικότερα, για την καταπληκτική τους ερμηνεία οι πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Emma Stone απέσπασαν τα βραβεία «Α’ Ανδρικού» και «Α’ Γυναικείου Ρόλου» αντίστοιχα, ενώ το βραβείο «Σκηνοθεσίας» απέσπασε ο Damien Chazelle (δημιουργός και του συγκλονιστικού Whiplash). Επιπλέον η ταινία βραβεύθηκε με τις Χρυσές Σφαίρες «Καλύτερης Ταινίας» στην κατηγορία Κωμωδία, «Σεναρίου», «Μουσικής» και «Τραγουδιού».
                                      
Στην ταινία περιγράφεται ο παράφορος έρωτας ενός πιανίστα της τζαζ Σεμπάστιαν (Ryan Gosling) και της ανερχόμενης και φιλόδοξης ηθοποιού Μία (Emma Stone). Η καθημερινότητα θα τους οδηγήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο με κίνδυνο να ταράξουν τη ζωή τους. Η ιστορία είναι δοσμένη με έναν μοναδικό τρόπο που οδηγεί σε ένα μαγεμένο σύμπαν!

Η ταινία La La Landθα παίξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν προβληθεί σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές τους να μπορούν να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Νovacinema. Ζήσε την εμπειρία!