COSMOTE CINEMA Highlights "11 - 25 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 11/02:
Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / 2HD / 4HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "11 - 25 Φεβρουαρίου"...
Nicolas A.
...



Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει, από φέτος, ως Μεγάλος Χορηγός η COSMOTE TV, σταθερός αρωγός του ελληνικού πολιτισμού και κινηματογράφου.


Η COSMOTE TV θα στηρίξει τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, από τις 3 έως τις 12 Μαρτίου 2017 και το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017. Επίσης, θα δώσει το παρών και στις άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ, στον εμβληματικό κινηματογράφο «Ολύμπιον» και στον «Παύλο Ζάννα» στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς και στις αίθουσες Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές, αλλά και στο Μουσείο Κινηματογράφου, τους χώρους δηλαδή του Φεστιβάλ που βρίσκονται στην ιστορική Προβλήτα Α’ του Λιμανιού. Και βέβαια θα υποστηρίξει την ετήσια δραστηριότητα του Φεστιβάλ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

«Η COSMOTE TV είναι σταθερός υποστηρικτής της ελληνικής κινηματογραφίας. Μέσα από τα κανάλια COSMOTE HISTORY και COSMOTE CINEMA, με τις δικές μας πρωτότυπες παραγωγές, τις συμπαραγωγές και, φυσικά, τη χορηγική μας δράση, δίνουμε βήμα στην εγχώρια δημιουργία. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, φιλοδοξούμε να φέρουμε το κοινό και τους συνδρομητές μας ακόμη πιο κοντά στον κινηματογράφο, στην πολύ αξιόλογη ελληνική παραγωγή και την πολιτιστική δράση του τόπου μας», σχολίασε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η συνεργασία μας με την COSMOTE TV,  αποτελεί ουσιαστική ενίσχυση όχι μόνο στο φεστιβάλ αλλά σε όσα αυτό υποστηρίζει: Την ελληνική παραγωγή, τους νέους δημιουργούς, τις ανήσυχες και ανεξάρτητες κινηματογραφικές φωνές από όλο τον κόσμο, αλλά και τα καινοτόμα προγράμματα που οδηγούν στην επόμενη μέρα του σινεμά».


Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική γιορτή και ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο -στις δυο κεντρικές του διοργανώσεις τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο- περισσότερους από 1000 καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κινηματογράφου και περισσότερους από 300.000 θεατές. Φέτος, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, πέραν του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, περιλαμβάνει πολλές πολιτιστικές δράσεις που θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.





COSMOTE CINEMA Highlights "11 - 25 Φεβρουαρίου"…


Snowtime!

Είδος:Κιν. σχεδίων
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:Ζαν Φρανσουά Πουλιότ, Φρανσουά Μπρισόν
Ηθοποιοί:Άντζελα Γκαλούπο
Λουσίντα Ντέιβις
ΣοφίΚαντιέ

Σε ένα μικρό χωριό, μια παρέα παιδιών αποφασίζει να περάσει τις χειμερινές σχολικές διακοπές με έναν επικό χιονοπόλεμο. Ο 11χρονος Λουκ και η συνομήλική του Σόφι αναλαμβάνουν αρχηγοί των δύο αντίπαλων πλευρών... και η μάχη ξεκινά!


ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD 11/02  21.00  α προβολή





Αόρατος Εχθρός

Είδος:Θρίλερ
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:Γκάβιν Χουντ
Ηθοποιοί:Έλεν Μίρεν
Άαρον Πολ
Άλαν Ρίκμαν
Η επικεφαλής μιας πολυεθνικής επιχείρησης των νατοϊκών δυνάμεων οργανώνει τον αναγκαστικό βομβαρδισμό στόχων στο Ναϊρόμπι. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα, η είσοδος ενός μικρού κοριτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  12/02  21.00  α προβολή









Into the Grizzly Maze

Είδος:Περιπέτεια
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:Ντέιβιντ Χακλ
Ηθοποιοί:Τζέιμς Μάρσντεν
Τόμας Τζέιν
Μπίλι ΜπομπΘόρντον

Στην άγρια κι αφιλόξενη φύση της Αλάσκας, δύο αποξενωμένα αδέλφια θα βρεθούν αντιμέτωπα με την οργή μιας τεράστιας πεινασμένης αρκούδας. Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, θα κληθούν να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  13/02  21.00  α προβολή




Taboo E6

Είδος:Εποχής
Έτος:2017
Σκηνοθεσία:
Ηθοποιοί:Τομ Χάρντι
Μάικλ Κέλι
Τζόναθαν Πράις

Λονδίνο, 1814. Ένας μοναχικός τυχοδιώκτης επιστρέφει από την Αφρική, ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση, αποφασίζει να 'στήσει' τη δική του εμπορική αυτοκρατορία...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 2HD  14/02  23.00  α προβολή








MaMa

Είδος:Δραματική
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:Χούλιο Μέντεμ
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ
Λουίς Τοσάρ
Ασιέρ Ετσεάντια

Αντιμέτωπη με την ανεργία κι ένα επικείμενο διαζύγιο, μια νεαρή μητέρα μαθαίνει ότι έχει εμφανίσει καρκίνο στο στήθος. Με την υποστήριξη του γιου της κι ενός άγνωστου άντρα, ξεκινά έναν δύσκολο αγώνα για να παραμείνει ζωντανή.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 2HD  15/02  22.00  α προβολή




Οιδιπόδειο αλά γαλλικά

Είδος:Κωμωδία
Έτος:2015
Σκηνοθεσία: Ζιλί Ντελπί
Ηθοποιοί:Ζιλί Ντελπί
Ντάνι Μπουν
Βενσάν Λακόστ

Στη διάρκεια των διακοπών της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, μια κομψή Παριζιάνα ερωτεύεται έναν απλό και καλόβολο επαρχιώτη. Ο ζηλιάρης γιος της, όμως, θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τον νέο εραστή της μητέρας του.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  16/02  21.00  α προβολή








Το μυστικό της Ανταλάιν

Είδος:Αισθηματική
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:ΛιΤόλαντ Κρίγκερ
Ηθοποιοί:Μπλέικ Λάιβλι
Έλεν Μπέρστιν
Χάρισον Φορντ

Ένα περίεργο ατύχημα φέρνει την 29χρονη Ανταλάιν, μια γυναίκα γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, αντιμέτωπη με την... αιώνια νιότη, εγκλωβίζοντάς την σε μια μοναχική ζωή. Μέχρι που ο έρωτας έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα!

ΠΡΕΜΙΕΡΑCOSMOTECINEMA 1HD  17/02  21.00 


Emerald City Κ1 E7

Είδος:Φαντασίας
Έτος:2017
Σκηνοθεσία: Τάρσεμ Σινγκ
Ηθοποιοί:Τζέραν Χάουελ
Άντρια Αρχόνα
Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο

Σε αυτή τη σύγχρονη αναβίωση των ιστοριών του Φρανκ Μπάουμ, ένας ανεμοστρόβιλος μεταφέρει την 20χρονη Ντόροθι στον θαυμαστό κόσμο του Οζ, ένα επικίνδυνο μέρος με ραδιούργες μάγισσες, θανάσιμους πολεμιστές και μαύρη μαγεία.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 4HD  18/02  23.00  α προβολή



Μαθητευόμενος Μπάτσος 2

Είδος:Κωμωδία
Έτος:2016
Σκηνοθεσία:Τιμ Στόρι
Ηθοποιοί:Άις Κιουμπ
Κέβιν Χαρτ
Ολίβια Μουν

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους μεγάλη περιπέτεια, κι ενώ πλησιάζει η μέρα του γάμου του, ο Μπεν ακολουθεί τον Τζέιμς στο Μαϊάμι, με σκοπό την εξιχνίαση μιας περίεργης υπόθεσης που αφορά ένα ασύλληπτο κύκλωμα ναρκωτικών.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  19/02  21.00  α προβολή





Ζήτημα Εμπιστοσύνης

Είδος:Αστυνομική
Έτος:2016
Σκηνοθεσία: Άλεξ Μπριούερ, Μπέντζαμιν Μπριούερ
Ηθοποιοί:Νίκολας Κέιτζ
Ελάιζα Γουντ
Τζέρι Λιούις

Ο Γουότερς κι ο Στόουν είναι δύο αστυνομικοί της κακιάς ώρας, που κάνουν μικροαπατεωνιές για να συντηρηθούν. Στην πορεία όμως, θα μπουν τόσο βαθιά στον επικίνδυνο κόσμο του εγκλήματος, που δε θα καταφέρουν ποτέ να επιστρέψουν.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  20/02  21.00  α προβολή


Taboo E7

Είδος:Εποχής
Έτος:2017
Σκηνοθεσία:
Ηθοποιοί:Τομ Χάρντι
Μάικλ Κέλι
Τζόναθαν Πράις

Λονδίνο, 1814. Ένας μοναχικός τυχοδιώκτης επιστρέφει από την Αφρική, ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση, αποφασίζει να 'στήσει' τη δική του εμπορική αυτοκρατορία...

ΠΡΕΜΙΕΡΑCOSMOTECINEMA4HD  21/02  23.00  α προβολή



Η Μάγκι έχει σχέδιο

Είδος:Ρομαντική κομεντί
Έτος:2015
Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Μίλερ
Ηθοποιοί:Τζούλιαν Μουρ
Ίθαν Χοκ
Γκρέτα Γκέργουιγκ

Το σχέδιο της Μάγκι να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο καταρρέει, όταν ερωτεύεται τον γοητευτικό αλλά παντρεμένο Τζον. Τρία χρόνια μετά, όλα φαίνεται να εξελίσσονται προς όφελός της, με τη μόνη διαφορά ότι... δεν είναι ευτυχισμένη!

ΠΡΕΜΙΕΡΑCOSMOTECINEMA 2HD  22/02  22.00  α προβολή






Η ολοκαίνουργια... Καινή Διαθήκη!

Είδος:Κωμωδία
Έτος:2015
Σκηνοθεσία: Ζακό Βαν Ντορμέλ
Ηθοποιοί: Μπενουά Πελβούρντ
Κατρίν Ντενέβ
Πίλι Γκρουν

Ο Θεός υπάρχει! Και είναι ένας μικρόψυχος μικροαστός που ζει στις Βρυξέλλες. Απηυδισμένη από την τυραννική συμπεριφορά του, η κόρη του θα επαναστατήσει εναντίον του, διαρρέοντας στους ανθρώπους την ημερομηνία του... θανάτου τους.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  23/02  21.00  α προβολή






Το μαργαριταρένιο κουμπί

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Έτος:2015
Σκηνοθεσία:Πατρίσιο Γκουσμάν
Ηθοποιοί: Πατρίσιο Γκουσμάν
Ραούλ Θουρίτα

Τι ιστορία μπορεί να κρύβουν δύο μαργαριταρένια κουμπιά στο βυθό του Ειρηνικού; Και πώς μπορεί να συνδέονται με τα θύματα της δικτατορίας του Πινοσέτ, τους ιθαγενείς της Παταγονίας και τους πρώτους Βρετανούς αποίκους της Χιλής;

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 2HD  24/02  22.00  α προβολή







Ράτσετ & Κλανκ

Είδος: Κιν. σχεδίων
Έτος:2016
Σκηνοθεσία:Κέβιν Μουνρό, Τζέρικα Κλέλαντ
Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι
Τζον Γκούντμαν
Μπέλα Θορν

Ο Ράτσετ κι ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, αναλαμβάνουν να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο προτού καταστρέψει τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Στην πορεία, θα ανακαλύψουν την πραγματική σημασία του ηρωισμού και της φιλίας!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTECINEMA 1HD  25/02  21.00  α προβολή