Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς εναντίον του Λε Μπρόν Τζέιμς και των Καβαλίερς αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Δυο ιστορικές ομάδες της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου και το Αμβούργο συναντιούνται το Σάββατο (25/2,16.30, COSMOTE SPORT 3HD), για την 22η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν έχουν χάσει ούτε μια σεζόν, βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό. Εκτός αυτού, στις τελευταίες επισκέψεις τους στο Μόναχο έχουν υποταχθεί πλήρως στους Βαυαρούς.
...
Την ίδια ημέρα, στις 17.15, (COSMOTE SPORT 2HD), ξεκινά το Μπέτις-Σεβίλλη, ματς γνωστό και ως μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην τρίτη θέση, σε απόσταση δυο βαθμών από την Μπαρτσελόνα και αν ηττηθούν, ενδέχεται να τεθούν εκτός τροχιάς τίτλου. Από την 24η αγωνιστική της La Liga Santander ξεχωρίζει και το Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 26/2, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

Στην Ιταλία, και στο πρόγραμμα της 26ης ημέρας της Serie A TIM βρίσκουμε το Ίντερ-Ρόμα (Κυριακή 26/2, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Τις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες στη λίγκα μαζί φυσικά με τη Γιουβέντους, συνδέει ο Κώστας Μανωλάς, που αγωνίζεται στη Ρόμα, αλλά είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος της Ίντερ.

Στην Αγγλία, η 26η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται με το Λέστερ-Λίβερπουλ (Δευτέρα 27/2, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Η πρωταθλήτρια κινδυνεύει με υποβιβασμό και προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες. Αν δεν “κλέψει” βαθμούς από τη Λίβερπουλ, θα μπει στην επικίνδυνη ζώνη. Οι “κόκκινοι” παρά τα προβλήματα, με τη νίκη επί της Τότεναμ, βρέθηκαν πάλι πολύ κοντά στην τετράδα που “βγάζει” στο UEFA ChampionsLeague.

Οι Κυριακές της τριπλής απόλαυσης για τους φαν του ΝΒΑ συνεχίζονται, με τη μετάδοση από το COSMOTE SPORT 4HD των Σακραμέντο-Σάρλοτ (00.00), Κλίβελαντ-Σικάγο (03.30) και Λέικερς-Σαν Αντόνιο (22.30).

Στο COSMOTE SPORT 8HD, στις 19.30 βρίσκουμε το Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας στην ACB Liga Endesa.

Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα, είναι το κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTETV.Στο COSMOTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζει σε Α’ προβολή το ομώνυμο τηλεοπτικό πρίκουελ των ταινιών Taken, το οποίο ξεδιπλώνει γεγονότα από το παρελθόν του πρωταγωνιστή Bryan Mills, που ενσαρκώνει εδώ ο Κλάιβ Στάντεν. Η σειρά έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική (Τρίτη 28/02 στις 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας κομεντί, Η ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη του Ζακό Βαν Ντορμέλ (Πέμπτη 23/2, 21.00), αλλά και το blockbusterτης Paramount, Star Trek Beyond, με τους Κρις Πάιν και Ζάκαρι Κουίντο για ακόμα μία φορά στους ρόλους των Κερκ και Σποκ αντίστοιχα (Κυριακή 26/2, 21.00, ζώνηSundayBlockbuster). Την Δευτέρα 27/2, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της ταινίας δράσης,Ο Εκλεκτός της Νύχτας (MidnightSpecial) του βραβευμένου στις Κάννες Τζεφ Νίκολς (21.00, ζώνη Action). Τέλος, το Σάββατο 25/2 προβάλλεται η πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων Ράτσετ και Κλανκ μεταφορά ενός πολύ επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού (21:00, ζώνη Family).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Χιλιανού σκηνοθέτη Πατρίσιο Γκουσμάν, Το Μαργαριταρένιο Κουμπί, για την σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο κουμπιά που βρίσκονται στον ωκεανό με το σύμπαν, την Γη και την ανθρώπινη μνήμη, μέσα από την ιστορία των αυτόχθονων ιθαγενών της Παταγονίας (Παρασκευή 24/2, 22.00 ζώνη DocOClock). Το τελευταίο μέρος του πετυχημένου σίκουελ της Disney,Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά, έρχεται το Σάββατο 25/2 στις 22.00, ενώ την Τρίτη 28/2, συνεχίζεται το αφιέρωμα στις Οσκαρικές ταινίες με την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων Ζωούπολη (20.00), υποψήφια για Oscarκαλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και το American Beauty των 5 OSCAR®, με τον μοναδικό Κέβιν Σπέισι (22.00).

Στην υπηρεσία COSMOTECINEMA ONDEMAND, ξεχωρίζει μεταξύ άλλων η δυνατή περιπέτεια με τον Τομ Κρουζ, Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω (Δευτέρα 27/2).