"Nova Highlights: 04 - 18 Απριλίου"…

Νέα Ενημέρωση 04/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 04 - 18 Απριλίου"…
...
Τρίτη 04 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Δύο αδέλφια, η Ανι και ο Μπάξτερ Φανγκ, επιστρέφουν στο πατρικό τους όταν πληροφορούνται ότι οι γονείς τους, δύο καλλιτέχνες διάσημοι για τις περίτεχνες φάρσες τους, έχουν εξαφανιστεί... (Κομεντί, Τζέισον Μπέιτμαν, Νικόλ Κίντμαν)

Τετάρτη 05 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
« Super League ΑΟΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κέρκυρα όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΚ για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τετάρτη 05 Απριλίου FOX στις 21:50
«Prison break» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Prison Break» επιστρέφει με τη μεγαλύτερη απόδραση μέχρι τώρα! Στο συναρπαστικό νέο κύκλο, οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς Γουέντγουορθ Μίλερ, Ντόμινικ Πουρσέλ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Αμάουρι Νολάσκο, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόκμοντ Ντάνμπαρ και Πολ Έιντελσταϊν συναντιούνται ξανά για μια ολοκαίνουρια περιπέτεια ανά τον κόσμο, η οποία συνεχίζει τις συγκινήσεις και τις δραματικές στιγμές που έκαναν γνωστή τη σειρά όταν προβλήθηκε στο FOX από το 2005 μέχρι το 2009. Η πρωτότυπη πλοκή επικεντρωνόταν στον Μάικλ Σκόφιλντ (Γουέντγουορθ Μίλερ), ένα νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον φυλακισμένο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους (Ντόμινικ Πουρσέλ), από τη θανατική καταδίκη οργανώνοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για την απόδρασή του από τη φυλακή. Στην ολοκαίνουρια σειρά, η οποία γυρίστηκε στο Μαρόκο, υπάρχουν στοιχεία που υπονοούν ότι ο Μάικλ, τον οποίο όλοι έχουν για νεκρό, είναι ζωντανός. Ο Λίνκολν και η Σάρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα, καθώς τρεις από τους πιο διαβόητους δραπέτες της φυλακής Fox River State Penitentiary, οι Σούκρε, Τι-Μπαγκ και Σι-Νόουτ επιστρέφουν στη δράση. Όλα τα νέα επεισόδια του «Prison Break» θα μεταδίδονται στο FOX σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική.

Πέμπτη 06 Απριλίου Novasports2HD στις 21:05
«Ευρωλίγκα Μακάμπι-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.


Πέμπτη 06 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE MODEL» (Πρεμιέρα)
Κυνηγώντας το όνειρό της να κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου, η Εμα μετακομίζει στο Παρίσι όπου ερωτεύεται έναν γοητευτικό φωτογράφο. Σύντομα, όμως, τα συναισθήματά της θα ξεπεράσουν τα όρια της εμμονής... (Κοινωνική ταινία, Μαρία Παλμ, Εντ Σκράιν)

Παρασκευή 07 Απριλίου Novacinema2HD στις 21:00
«OPEN SEASON: SCARED SILLY» (Πρεμιέρα)
Ο Μπουγκ, ο Ελιοτ και τα υπόλοιπα αξιαγάπητα πλάσματα του δάσους μπλέκουν και πάλι σε περιπέτειες όταν αναλαμβάνουν να λύσουν ένα τρομερό μυστήριο και να εντοπίσουν έναν... λυκάνθρωπο! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γουίλιαμ Τάουνσεντ, Μελίσα Στερμ)  

Παρασκευή 07 Απριλίου Novasports2HD στις 23:00
«Super Euroleague» (Ζ)
Η εκπομπή Super Euroleague αναλύει όλα όσα έγιναν στους αγώνες Ευρωλίγκα καθώς και τα ζευγάρια που προέκυψαν στα φετινά play offs της διοργάνωσης που θα ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου.

Σάββατο 08 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΟΡ» (Πρεμιέρα)
Το 1962, στον απόηχο της κρίσης των πυραύλων της Κούβας, δύο νεαρά κορίτσια αποφασίζουν να συναντήσουν την Ελενορ Ρούσβελτ και ξεκινούν ένα ταξίδι που θα αποδειχθεί η πιο σημαντική εμπειρία ζωής... (Κομεντί, Τζέσικα Αλμπα, Τζος Λούκας)














Κυριακή 09 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ»(Πρεμιέρα)
Ενας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής προσκαλεί στο σπίτι του έναν υπάλληλο της εταιρείας του και του δίνει την ευκαιρία να πάρει μέρος σε ένα πείραμα με αντικείμενο την τεχνητή νοημοσύνη... (Ταινία Επ. φαντασίας – Μυστηρίου, Αλίσια Βικάντερ, Ντόναλ Γκλίσον)

Κυριακή 09 Απριλίου Novasports2HD στις 19:00
«Super League ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Με ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική, την πρώτη από τις τρεις παράλληλες μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου και την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Δευτέρα 10 Απριλίου Novasports2HD στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Προμηθέας Πατρών-Ολυμπιακός» (Ζ)
H κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Basket League είναι μόλις μία στροφή πριν το τέλος και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στην Πάτρα στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.


Δευτέρα 10 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ»
Στην εποχή των παγετώνων, ένα μαμούθ, ένας βραδύπους κι ένας τίγρης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν ένα μωρό στην οικογένειά του. Οι περιπέτειές τους όμως τώρα αρχίζουν... (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης)

Δευτέρα 10 Απριλίου FOX στις 22:45
«Outcast 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Από τον δημιουργό του «The Walking Dead» Robert Kirkman, η σειρά «Outcast» επιστρέφει στο FOX. Στον δεύτερο κύκλο, η αναζήτηση και το μυστήριο του τι κρύβεται πίσω από τις υπερφυσικές οντότητες και γιατί έχουν επιλέξει τον Κάιλ Μπαρνς (Πάτρικ Φιούγκιτ) συνεχίζονται. Καθώς οι δαίμονες που τον ταλαιπωρούν εξαπλώνονται και μεγαλώνουν σε αριθμό, ο Κάιλ παλεύει να προστατεύσει εκείνους που αγαπά. Στο πλευρό του βρίσκονται ο Αιδεσιμότατος Άντερσον (Φίλιπ Γκλένιστερ), ένας Ευαγγελιστής από τη δυτική Βιρτζίνια που πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον ιερό πόλεμο του Θεού ενάντια στις δυνάμεις του κακού στη Γη και ο Αρχηγός Γκιλς (Ρετζ I. Κάθι). Η αδερφή του, από την άλλη, η Μέγκαν (Ρεν Σμιτ), παλεύει με τους δικούς της δαίμονες. Ωστόσο, οι απόκοσμες απειλές αποδεικνύονται πιο δυνατές από αυτό που θα περίμενε ποτέ ο Κάιλ. Η μάχη του θα μετατραπεί σε αγώνα για ολόκληρη τη Ρώμη, καθώς ανακαλύπτει τα βασανιστικά μυστικά του παρελθόντος του.

Τρίτη 11 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία δύο ξεχωριστών γυναικών, της Ανι Πάρκερ, η οποία νίκησε τον καρκίνο τρεις φορές, και της γενετίστριας Μέρι Κλερ Κινγκ, που έκανε την σημαντικότερη ίσως ανακάλυψη για τον καρκίνο του μαστού. (Αληθινή ιστορία, Ελεν Χαντ, Σαμάνθα Μόρτον)

Τετάρτη 12 Απριλίου FOX στις 21:50
«Prison break 5» (Νέο επεισόδιο)
Το «Prison Break» επιστρέφει με τη μεγαλύτερη απόδραση μέχρι τώρα! Στο συναρπαστικό νέο κύκλο, οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς Γουέντγουορθ Μίλερ, Ντόμινικ Πουρσέλ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Αμάουρι Νολάσκο, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόκμοντ Ντάνμπαρ και Πολ Έιντελσταϊν συναντιούνται ξανά για μια ολοκαίνουρια περιπέτεια ανά τον κόσμο, η οποία συνεχίζει τις συγκινήσεις και τις δραματικές στιγμές που έκαναν γνωστή τη σειρά όταν προβλήθηκε στο FOX από το 2005 μέχρι το 2009. Η πρωτότυπη πλοκή επικεντρωνόταν στον Μάικλ Σκόφιλντ (Γουέντγουορθ Μίλερ), ένα νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον φυλακισμένο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους (Ντόμινικ Πουρσέλ), από τη θανατική καταδίκη οργανώνοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για την απόδρασή του από τη φυλακή. Στην ολοκαίνουρια σειρά, η οποία γυρίστηκε στο Μαρόκο, υπάρχουν στοιχεία που υπονοούν ότι ο Μάικλ, τον οποίο όλοι έχουν για νεκρό, είναι ζωντανός. Ο Λίνκολν και η Σάρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα, καθώς τρεις από τους πιο διαβόητους δραπέτες της φυλακής Fox River State Penitentiary, οι Σούκρε, Τι-Μπαγκ και Σι-Νόουτ επιστρέφουν στη δράση. Το «Prison Break» έγινε αμέσως επιτυχία όταν έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό FOX το φθινόπωρο του 2005, συγκεντρώνοντας υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα στις κατηγορίες Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά. Όλα τα νέα επεισόδια του «Prison Break» θα μεταδίδονται στο FOX σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική.

Πέμπτη 13 Απριλίου Novasports2HD στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να δεσπόζει συνεχίζεται η διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. 

Πέμπτη 13 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ»(Πρεμιέρα)
Η μοναχική ζωή και το ανθρωπιστικό έργο της Μητέρας Τερέζα, μέσα από την διάρκειας πενήντα ετών αλληγραφία της με τον πατέρα Σελέστ βαν Εξεμ, τον καλό φίλο και πνευματικό οδηγό της. (Αληθινή ιστορία, Τζούλιετ  Στίβενσον, Ρούτγκερ Χάουερ)

Παρασκευή 14 Απριλίου FOX Life στις 21:50
«Beyond 1» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Beyond» είναι μια νέα ενδιαφέρουσα σειρά από τον Τιμ Κρινγκ, δημιουργό του «Heroes». Ο Χόλντεν (Μπέρκλι Ντάφιλντ), ένας νεαρός άνδρας, ξυπνά από κώμα έπειτα από δώδεκα χρόνια και ανακαλύπτει πως διαθέτει νέες ικανότητες, οι οποίες τον οδηγούν στη μέση μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Τώρα, ο Χόλντεν πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει τι ακριβώς του συνέβη μέσα σε αυτά τα δώδεκα χρόνια, να βρει τον τρόπο να επιβιώσει σε έναν κόσμο που άλλαξε κατά τη διάρκεια της απουσίας του και, κυρίως, να ανακαλύψει το «γιατί» πίσω από αυτό που του έχει συμβεί!

Παρασκευή 14 Απριλίου Novasports2HD στις 22:30
«Πορτογαλικό πρωτάθλημα Σετούμπαλ-Σπόρτινγκ» (Ζ)
Η Σετούμπαλ υποδέχεται την Σπόρτινγκ για την 28η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 15 Απριλίου Novasports1HD στις 18:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μονακό-Ντιζόν» (Ζ)
Η Μονακό υποδέχεται την Ντιζόν για την 33η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.


Σάββατο 15 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ADIDAS VS PUMA»(Πρεμιέρα)
Γερμανία, δεκαετία του ’20. Οι αδελφοί Ντάσλερ κατασκευάζουν τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια. Ομως, η μεταξύ τους διαμάχη τούς χωρίζει και οδηγεί στη δημιουργία των κολοσσών Adidas και Puma. (Αληθινή ιστορία, Κεν Ντούκεν, Τόρμπεν Λίμπρεχτ)

Κυριακή 16 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 5: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ»(Πρεμιέρα)
Καθώς αναζητά το βελανίδι του, ο Σκρατ καταλήγει στο... διάστημα, εμπλέκοντας τον Μάνι και την παρέα σε μια μάχη με το χρόνο για να σώσουν τη Γη από μια απειλητική βροχή μετεωριτών! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης)









Τρίτη  18 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00

«ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Πρεμιέρα)
Στην προσπάθειά του να εκδώσει το πληθωρικό του έργο, ο συγγραφέας Τόμας Γουλφ απευθύνεται στον χαρισματικό επιμελητή εκδόσεων Μαξ Πέρκινς, με τον οποίο αναπτύσσει μια ιδιαίτερη όσο και δυνατή σχέση... (Αληθινή ιστορία, Κόλιν Φερθ, Τζουντ Λo)


Τρίτη 18 Απριλίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs – 1ος Αγώνας»(Ζ)
Τα play offs της Ευρωλίγκα ξεκινάνε και οι 8 ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες κερδίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.