FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Απριλίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Απριλίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
PRISON BREAK
Η μεγάλη επιστροφή της ιστορικής σειράς είναι γεγονός!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Το «Prison Break» επιστρέφει με τη μεγαλύτερη απόδραση μέχρι τώρα! Στα συναρπαστικά νέα επεισόδια, οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς συναντιούνται ξανά για μια νέα περιπέτεια, με όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν γνωστή τη σειρά, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά. Η πρωτότυπη αρχική πλοκή επικεντρωνόταν στον Michael Scofield (Wentworth Miller), ένα νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον φυλακισμένο αδερφό του, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), από την άδικη θανατική καταδίκη οργανώνοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για την απόδρασή τους από τη φυλακή. Έτσι ξεκίνησε η συναρπαστική περιπέτεια καταδίωξης με πολλές ανατροπές που συνεχίστηκε για 4 κύκλους. Στο νέο «Prison Break», το οποίο γυρίστηκε στο Μαρόκο, υπάρχουν στοιχεία που υπονοούν ότι ο Michael, τον οποίο όλοι είχαν για νεκρό, ζει! Ο Lincoln και η Sara (Sarah Wayne Callies), ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση μέχρι τώρα, μαζί με τους τρεις πιο διαβόητους δραπέτες της φυλακής Fox River State Penitentiary, Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) και C-Note (Rockmond Dunbar), που επιστρέφουν στη δράση. Το «Prison Break» έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, στις κατηγορίες Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.


THE MICK
Μια φρέσκια, απολαυστική, κωμική σειρά έρχεται στο FOX Life!
Πρεμιέρα στο FOX life - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21:25 - Fox Play On Demand
Από τους παραγωγούς του «It’s Always Sunny in Philadephia», το «The Mick» αποτελεί μια κωμική σειρά χωρίς ταμπού, δίνοντας νέο νόημα στον όρο «δυσλειτουργική οικογένεια». Στη νέα σειρά του FOX Life γνωρίζουμε τη MacKenzie, ή αλλιώς «Mickey» (Kaitlin Olsonis), μια γυναίκα χωρίς ενοχές που ζει μια ξέφρενη ζωή. Μετά τη διαφυγή της αδερφής της και του κουνιάδου της από την χώρα προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη, βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένη στο πλούσιο Greenwich του Κονέκτικατ να μεγαλώνει τα κακομαθημένα ανίψια της: τη Sabrina (Sofia Black-D’Elia) μια φιλόδοξη μικρομέγαλη 18χρονη, η οποία αποτελεί άξια αντίπαλο της Mickey, τον Chip (Thomas Barbusca) έναν αλαζονικό 13χρονο ειδικό στις απατεωνιές που διαθέτει ένα ιδιαίτερα αντιπαθητικό πρόσωπο και τον Ben (Jack Stanton) έναν χαριτωμένα ευάλωτο 7χρονο σπασίκλα. Η Mickey είναι αποφασισμένη να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα και να μετατρέψει αυτά τα μικρά τέρατα σε ειλικρινή, εργατικά και τίμια μέλη της κοινωνίας – στοιχεία για τα οποία η ίδια δε γνώριζε τίποτα μέχρι πρόσφατα. Πρόκειται λίγο – πολύ για τις ευθύνες που δεν ήθελε ποτέ να αναλάβει, καθώς η μητρότητα δεν ήταν ποτέ στα σχέδια της. Όμως αυτά τα παιδιά χρειάζονται απεγνωσμένα ένα γονιό και ακόμα και αν έχει υπάρξει ανεύθυνη όλη της τη ζωή, η Mickey θα ανακαλύψει ότι οι ευθύνες και η μητρότητα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πίστευε.

OUTCAST 2
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 22:45 - Fox Play On Demand
Από τον Robert Kirkman, δημιουργό του «The Walking Dead», το «Outcast» έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, που περιμένει με αγωνία να ανακαλύψει την αλήθεια. Στο 2ο κύκλο, η αναζήτηση και το μυστήριο του τι κρύβεται πίσω από τις υπερφυσικές οντότητες και γιατί αυτές έχουν επιλέξει τον Kyle Barnes (Patrick Fugit) συνεχίζονται. Καθώς οι δαίμονες που τον ταλαιπωρούν μεγαλώνουν σε αριθμό και εξαπλώνονται, ο Kyle παλεύει να προστατεύσει εκείνους που αγαπά. Στο πλευρό του βρίσκονται ο Αιδεσιμότατος Anderson (Philip Glenister), ένας Ευαγγελιστής από τη δυτική Βιρτζίνια που πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον ιερό πόλεμο του Θεού ενάντια στις δυνάμεις του κακού στη Γη και ο αρχηγός της αστυνομίας Chief Giles (Reg E. Cathey). Παράλληλα η αδερφή του, Megan (Wrenn Schmidt), παλεύει με τους δικούς της δαίμονες και οι απόκοσμες απειλές αποδεικνύονται πιο δυνατές από αυτό που θα περίμενε ποτέ ο Kyle. Η μάχη τους, θα μετατραπεί σε αγώνα για ολόκληρη τη Ρώμη, καθώς η πόλη ανακαλύπτει τα βασανιστικά μυστικά του παρελθόντος.

SALEM 3
Πρεμιέρα στο FOX life - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 22:40 - Fox Play On Demand
Στον πιο μαγικό κύκλο της σειράς μέχρι τώρα, το «Salem» συνεχίζει την αιματηρή, σέξι και φανταστική απεικόνιση της αποικιακής Αμερικής, με τον Marilyn Manson να κάνει την εμφάνισή του ως guest star στον ρόλο του αιμοδιψούς κουρέα-χειρουργού, Thomas Dinley. Ο θρίαμβος του σχεδίου των μαγισσών για την αναβίωση του Νέου Κόσμου, έφερε το Διάβολο (Oliver Bell) στη Γη και έκανε το Salem την πρωτεύουσά του. Όμως ο Διάβολος δεν είναι ειλικρινής! Αντί για ένα Νέο Κόσμο ελεύθερο από την υποκρισία των Πουριτανών, θα φέρει μόνο θάνατο και σκλαβιά, με απώτερο σκοπό την καταστροφή της ανθρωπότητας. Η μόνη που μπορεί να σταματήσει το κακό και να νικήσει το διάβολο είναι η μάγισσα μητέρα του, Mary Sibley (Janet Montgomery). Το πρόβλημα είναι ότι έχει πεθάνει. Ή μήπως όχι; Παράλληλα, με τη βοήθεια του Βαρόνου Sebastian Marburg (Joe Doyle) και του παλιού συμμάχου και έκπτωτου αγγέλου The Sentinel (Samuel Roukin), ο Διάβολος σχεδιάζει πόλεμο με το Θεό, κάτι που θα οδηγήσει στην απόλυτη αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και το κακό.

THE AMERICANS 5
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η σειρά «The Americans» είναι ένα δράμα εποχής για τον περίπλοκο γάμο δύο πρακτόρων της KGB, του Philip (Matthew Rhys) και της Elizabeth Jennings (Keri Russell) οι οποίοι υποδύονται τους Αμερικανούς, ζώντας σε ένα προάστιο της Washington κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Reagan. Στο νέο κύκλο, η κόρη τους Paige (Holly Taylor) γνωρίζει πλέον ότι οι γονείς της είναι Ρώσσοι πράκτορες και η προσπάθεια να προστατέψουν την ταυτότητά τους και την ασφάλεια της οικογένειάς έχει γίνει δυσκολότερη. Η εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση της Paige με τον Matthew, τον γιο του γείτονα και πράκτορα του FBI, Stan Beeman (Noah Emmerich), περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, από τη στιγμή που ο Stan – ο καλύτερος φίλος του Philip – παραμένει η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Jennings, καθώς μαζί με τoν συνεργάτη του, πράκτορα Dennis Aderholt (Brandon J. Dirden), ανήκουν σε μια ειδική ομάδα του FBI που προσπαθεί να ξεσκεπάσει τους Σοβιετικούς που ζουν παράνομα στην Αμερική.

BEYOND
Πρεμιέρα στο FOX life - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Το «Beyond» είναι μια νέα ενδιαφέρουσα σειρά από τον Tim Kring, δημιουργό του Heroes. Η νέα σειρά του FOX Life ανήκει στην κατηγορία του sci-fi και είναι έτοιμη να σας συνεπάρει, μέσα από το μυστήριο και τα αναπάντητα ερωτήματα που οδηγούν την πλοκή της. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Holden (Burkely Duffield), ένας νεαρός άνδρας ο οποίος ξυπνά από κώμα 12 ετών και ανακαλύπτει ότι έχει νέες ικανότητες που τον οδηγούν στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Τώρα, με τη βοήθεια μιας μυστήριας νεαρής γυναίκας, θα πρέπει να καταλάβει τι του συνέβη τα τελευταία 12 χρόνια και τι σημαίνουν οι δυνάμεις που έχει αποκτήσει. Παράλληλα, με τις υπερδυνάμεις του, σημαντικό εμπόδιο στην αναζήτηση, αποτελεί η έλλειψη εμπειριών και γνώσεων, εφόσον ο Holden έχει περάσει σε κώμα, σχεδόν τη μισή του ζωή. Πώς θα μπορέσει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που άλλαξε ενώ εκείνος ήταν απών και κυρίως, γιατί του συνέβησαν όλα αυτά;