FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Μαΐου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Μαΐου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
GIRLS 6
Οι περιπέτειες της παρέας των 4 «Girls» ολοκληρώνονται με τον τελευταίο, απολαυστικό κύκλο!
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ - 23:10
Με δημιουργό και πρωταγωνίστρια τη Lena Dunham, το «Girls» είναι μια κωμική, δραματική σειρά που εξιστορεί τις ποικίλες ταπεινώσεις και τους σπάνιους θριάμβους μιας ομάδας κοριτσιών που βρίσκονται ανάμεσα στα 20 και τα 30. Στον 6ο και τελευταίο κύκλο της βραβευμένης με Emmy σειράς, οι τέσσερις διάσημες φίλες επιχειρούν να έρθουν πιο κοντά στο να γίνουν οι γυναίκες που πάντα ήθελαν – ακόμα και αν η ίδια η ζωή, κάποιες φορές, στέκεται εμπόδιο.
Η Hannah (Lena Dunham) απολαμβάνει τη νέα της επιτυχία ως συγγραφέας μετά τη συμμετοχή της στο «The Moth» και αναλαμβάνει μια εργασία που θα μπορούσε να της αλλάξει τη ζωή. Μετά το διαζύγιο από τον Desi (Ebon Moss-Bachrach), η Marnie (Allison Williams) θέλει να παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά ο εγωκεντρισμός της μπορεί να υπονομεύσει μια εκκολαπτόμενη σχέση με τον Ray (Alex Karpovsky). Το καινούριο ζευγάρι της σειράς, η Jessa (Jemima Kirke) και ο Adam (Adam Driver) ξεκινούν ένα δημιουργικό project που μπορεί να καταλήξει σε πηγή διαφωνίας. Τέλος, η Shoshanna (Zosia Mamet) ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μια εταιρεία marketing, αλλά συνειδητοποιεί ότι ίσως οι φιλίες της, να την κρατούν πίσω.


PRISON BREAK
Η ιστορική σειρά επέστρεψε και η απόδραση από τη φυλακή ήταν μόνο η αρχή!
Tune In στο FOX  - ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ  - 21:50
Το «Prison Break» επέστρεψε με νέα επεισόδια και τον Michael Scofield (Wentworth Miller)να βρίσκεται σε μια νέα φυλακή στη Μέση Ανατολή. Η πρωτότυπη αρχική πλοκή της σειράς επικεντρωνόταν στον Michael Scofield, έναν νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον φυλακισμένο αδερφό του, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), από την άδικη θανατική καταδίκη οργανώνοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για την απόδρασή τους, ξεκινώντας έτσι την συναρπαστική περιπέτεια καταδίωξης, που συνεχίστηκε για 4 κύκλους.

Στο νέο «Prison Break», 7 χρόνια μετά το συγκλονιστικό φινάλε του 4ου κύκλου, ο Michael, τον οποίο όλοι είχαν για νεκρό, ζει και βρίσκεται στην φυλακή Ogygia της Υεμένης, όπου κυριαρχούν πολιτικές ταραχές και εξεγέρσεις. Ο Lincoln και η Sara (Sarah Wayne Callies), ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώσουν την απόδραση του από τη φυλακή αλλά και τη ίδια τη χώρα, μαζί με τους Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) και C-Note (Rockmond Dunbar). Τα νέα επεισόδια προβάλλονται στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.


FAMILY GUY 12
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ - 19:05

Το «Family Guy» συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό με το ιδιαίτερο χιούμορ του. Η σειρά έχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους και μια υποψηφιότητα για Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Κωμική Σειρά», κάτι που την καθιστά μόλις τη δεύτερη σειρά animation που έχει τιμηθεί με αυτή τη διάκριση. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του αφελή μπαμπά Peter Griffin (Seth MacFarlane) και της αλλόκοτης οικογένειάς του. Ο μικρότερος γιος, Stewie (S. MacFarlane), ένα διαβολικά έξυπνο μωρό, έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους τηλεοπτικούς «κακούς» και ο σκύλος της οικογένειας, Brian (S. MacFarlane) προσπαθεί να τον κρατάει σε έλεγχο, καθώς απολαμβάνει το Μαρτίνι του. Σε αυτόν τον κύκλο οι Griffin ανεβαίνουν στο Έβερεστ, η Lois (Alex Borstein) περνά κρίση μέσης ηλικίας, η Meg (Mila Kunis) ερωτεύεται ένα αγόρι που του αρέσει ο αδερφός της, Chris (Seth Green) και οι Stewie και Brian αναλαμβάνουν δράση όταν ανακαλύπτουν ότι η εταιρεία που ανήκει στον πατέρα της Lois, έχει βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο. 


YOU’RE THE WORST 3
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ - 22:40
Το «You’re the Worst» είναι μια μοντέρνα ματιά στον έρωτα και την ευτυχία μέσα από τη ζωή δύο ανθρώπων που δεν είχαν μεγάλη επιτυχία στους δύο αυτούς τομείς. Πρόκειται για την ιστορία της Gretchen (Aya Cash) και του Jimmy (Chris Geere) η οποία περιλαμβάνει έρωτα, απογοήτευση, σεξ, φαγητό, Λος Άντζελες, Sunday-funday και φίλους. Μια αυθεντική κωμωδία που δίνει μια σκοτεινή νότα στις ρομαντικές κομεντί καθώς κάποιες φορές, οι πιο αταίριαστοι άνθρωποι κάνουν τις καλύτερες σχέσεις. Νάρκισσος, αυθάδης και πεισματάρης, ο Jimmy έχει βρεθεί χωρίς να το θέλει δίπλα στην κυνική, πάντα πρόθυμη να ευχαριστήσει τους άλλους και αυτοκαταστροφική, Gretchen. Μετά από μια θυελλώδη σχέση και μια πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία σταμάτησαν να ζουν μαζί, προσπαθούν να συνεχίσουν να περνούν καλά ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με το τρομακτικό γεγονός ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και βαθαίνουν, ακόμα και όταν οι δυο ενδιαφερόμενοι δεν θέλουν.   

OUTCAST 2
Tune In στο FOX  -  ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 22:45
Το «Outcast» επέστρεψε και υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις! Η σειρά είναι μια δημιουργία του Robert Kirkman (The Walking Dead) και έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Στο 2ο κύκλο, η αναζήτηση για αυτό που κρύβεται πίσω από τις υπερφυσικές οντότητες και το λόγο που έχουν επιλέξει τον Kyle Barnes (Patrick Fugit) συνεχίζεται… Οι δαίμονες που τον ταλαιπωρούν εξαπλώνονται, ενώ ο ίδιος παλεύει να προστατεύσει εκείνους που αγαπά. Στο πλευρό του βρίσκονται ο αιδεσιμότατος Anderson (Philip Glenister), που πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον ιερό πόλεμο ενάντια στις δυνάμεις του κακού, ο αρχηγός της αστυνομίας Chief Giles (Reg E. Cathey) και η αδερφή του Kyle, Megan (Wrenn Schmidt), που παλεύει με τους δικούς της δαίμονες. Οι απόκοσμες απειλές αποδεικνύονται πιο δυνατές από ότι περίμεναν. Η μάχη τους, θα μετατραπεί σε αγώνα για ολόκληρη τη Ρώμη, καθώς η πόλη ανακαλύπτει μυστικά του παρελθόντος. 

MODERN FAMILY 8
Tune In στο FOX life  - ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ - 21:00

 Το «Modern Family» συνεχίζει να ακολουθεί την υπέροχα ετερόκλητη, αυθεντική, μοντέρνα οικογένεια, προσφέροντας μια ειλικρινή και αστεία ματιά στη ζεστή και κάποιες φορές παράξενη καθημερινότητα των μελών της. Στα νέα επεισόδια του 8ου κύκλου, η Claire (Julie Bowen) προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη στην εταιρεία μετά την επιστροφή του πατέρα της, Jay (Ed O’Neill), ο Phil (Ty Burrell) απολαμβάνει να ασχολείται με διάφορα χόμπι και η κόρη τους Haley (Sarah Hyland) ακολουθεί ένα καινούριο επιχειρηματικό μονοπάτι, καθώς επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην καριέρα της, παράλληλα προσπαθώντας να εξισορροπήσει την ασταθή ερωτική της ζωή. Η επιχείρηση της Gloria (Sofia Vergara) αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ ο Mitch (Jesse Tyler Ferguson) και ο Cam (Eric Stonestreet) παρακολουθούν ενδιαφέροντες ενοίκους να έρχονται και να φεύγουν στον επάνω όροφο και παράλληλα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την όλο και πιο ώριμη κόρη τους, Lily (Aubrey Anderson-Emmons).