To FOX Play έρχεται στη Nova!

Η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανανέωσε τη συνεργασία της με τα κανάλια FOX και FOXLifeτου κορυφαίου αμερικανικού δικτύου FOX Networks Groupεπεκτείνοντας τη συνεργασία με την έναρξη της υπηρεσίας FOX Play. Έτσι, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, όλοι οι συνδρομητές Nova με δικαίωμα θέασης στις υπηρεσίες Nova On Demand και NovaGo θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στην τηλεόραση, το tablet, το smartphone ή το laptop το πλούσιο περιεχόμενο του FOX Play.

Συγκεκριμένα, η Nova, μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και NovaGo, θα προσφέρει στους συνδρομητές της,πρόσβαση στις σειρές πρώτης προβολής των καναλιών FOX και FOXLife μετά την μετάδοσή τους στον αέρα των καναλιών. Έτσι τα πιο πρόσφατα επεισόδια αγαπημένων σειρών, ξεκινώντας με εκείνες του Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένων των DeviousMaids 4, TheStrain 4, Suits 6, Stitchers 2, SleepyHollow 4, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της Nova για να τα παρακολουθήσουν όποτε και όπου θέλουν. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί με πολλές ακόμη αγαπημένες σειρές όπως Legion 2, WalkingDead 8, Homeland 7, Grey’sAnatomy 14, Scandal 7 και πολλές ακόμη.


Με τη νέα αυτή συνεργασία η Nova εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας των συνδρομητών της ενισχύοντας το περιεχόμενο των καινοτόμων υπηρεσιών NovaGo και Nova On Demand που πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα.