"Nova Highlights: 18 - 27 Ιουνίου"...

Νέα Ενημέρωση 16/06:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...


"Nova Highlights: 18 - 27 Ιουνίου"...
...

Κυριακή 18 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«INFERNO» (Πρεμιέρα)
Ο καθηγητής Λάνγκτον ξυπνά με αμνησία σε ένα νοσοκομείο στην Ιταλία και, με τη βοήθεια μιας γιατρού, καλείται να ακολουθήσει τα στοιχεία και να αποτρέψει μια συνωμοσία που απειλεί την ανθρωπότητα. (Θρίλερ μυστηρίου, Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς)

Δευτέρα 19 Ιουνίου FOX Life στις 21:00
«Devious maids 4» (Νέο επεισόδιο)
Με την Ίβα Λονγκόρια σε μια ξεχωριστή εμφάνιση έρχεται στο FOX Life η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς, που ρίχνει μια αδιάκριτη ματιά στον κόσμο των πλούσιων και διάσημων. Στα δέκα νέα επεισόδια, έγκλημα και χάος επικρατεί για μια ακόμα φορά στις επαύλεις των πιο πλούσιων και ισχυρών οικογενειών του Μπέβερλι Χιλς. Ο Μαρκ Τσέρι και η Ίβα Λονγκόρια βρίσκονται πίσω από την παραγωγή της σειράς, η οποία επικεντρώνεται σε μια παρέα τεσσάρων επιστήθιων φίλων που συνδέονται μέσω της δουλειάς τους, των επιδιώξεών τους για τη ζωή και του μελοδραματικού σύμπαντος που περιβάλλει τους εργοδότες του. Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων, η Μαρισόλ καλείται να υποστηρίξει την Έβελιν έπειτα από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Στο μεταξύ, η θετική κι ευχάριστη διάθεση της Ρόζι δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στη νέα της εργοδότρια, τη Ζενεβιέβ, η οποία προσπαθεί να συνηθίσει το σπίτι χωρίς το ειλικρινές, καυστικό χιούμορ της Ζόιλα. Η Κάρμεν συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της να κάνει καριέρα στο τραγούδι, ώσπου η ξαδέρφη της Ντανιέλα την επισκέπτεται και προκαλεί αναστάτωση. Η Μαρισόλ ξεκινά μια νέα σχέση, που στην πορεία εξελίσσεται σε ένα πολύπλοκο ερωτικό τρίγωνο μετά την επανεμφάνιση του πρώην φίλου της, του Τζέσι.

Τρίτη 20 Ιουνίου Discovery Channel στις 22:00
«Ο θρύλος του χρυσού των κροκόδειλων» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η εξόρυξη χρυσού είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, αλλά σε ένα νησί κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα, στην Νοτιοανατολική Ασία, οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες δυσκολίες. Από το εσωτερικό του νησιού περνά ένα ποτάμι, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού αλλά και άγριους κροκόδειλους που έχουν στερήσει τη ζωή από όσους τόλμησαν να πλησιάσουν κοντά στις όχθες του. Με σκοπό να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον τεράστιο θησαυρό που κρύβεται στο βάθος του ποταμού, οι ντόπιοι χρυσωρύχοι ζητούν τη βοήθεια ξένων ειδικών στις τεχνικές και τον εξοπλισμό εξόρυξης σε χειμάρρους. Θα μπορέσουν όμως να αντιμετωπίσουν και την απειλή μεγάλων, άγριων και πεινασμένων κροκόδειλων;

Tρίτη 20 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«SUNTAN» (Πρεμιέρα)
Κάτω από τον καυτό ήλιο της Αντιπάρου, ένας 40χρονος γιατρός βρίσκει στο πρόσωπο μιας τουρίστριας τη μούσα που θα ανατρέψει τη ρουτίνα του και θα τον παρασύρει σε μια δίνη ολέθριων εμμονών... (Κομεντί, Μάκης Παπαδημητρίου, Ελλη Τρίγγου)

Τετάρτη 21 Ιουνίου Novasports1HD στις 19:00
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου» (Ζ)
Η περίοδος προετοιμασίας των ομάδων ξεκινάει και τα φιλικά παιχνίδια είναι απαραίτητα για την εξαγωγή συμπερασμάτων ενόψει της νέας σεζόν.

Πέμπτη 22 Ιουνίου Novasportsstories στις 22:00
«Timeline Ανασκόπηση Α’ Εθνικής 1996-1997»
Η συχνότητα του Novasportsstories μας μεταφέρει σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής για την περίοδο 1996-1997.

Πέμπτη 22 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
« THE COURIER» (Πρεμιέρα)
Έναντι μιας υπέρογκης αμοιβής, ένας άνδρας ειδικός στις μεταφορές αναλαμβάνει να παραδώσει ένα πακέτο στον πιο επικίνδυνο εκτελεστή του υποκόσμου, τον οποίο δεν έχει δει ποτέ κανείς... (Αστυνομικό θρίλερ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Μίκι Ρουρκ)

Παρασκευή 23 Ιουνίου Νovasports1HD στις 19:00
«Super League 2016-17 Best Goal 17ης Αγωνιστικής»
Παρακολουθήστε τον αγώνα που ανέδειξε το καλύτερο γκολ για τη 17η αγωνιστική της Super League. «Πρωταγωνιστής» ο Σπύρος Ρισβάνης στο παιχνίδι Πανιώνιος-Παναιτωλικός.

Σάββατο 24 Ιουνίου Novasports1HD  στις 14:00
«Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις - Ημιτελικά» (Ζ)
Στον όμιλο αντισφαίρισης Αθηνών διεξάγεται και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις. Στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι ημιτελικοί ανδρών και γυναικών.

Σάββατο 24 Ιουνίου Novasummer  στις 21:30
«ΚΩΔΙΚΑΣ DA VINCI»
Ενας φόνος μέσα στο Μουσείο του Λούβρου αποτελεί την αφετηρία για την αποκάλυψη ενός μυστικού αιώνων, στην κινηματογραφική μεταφορά του παγκόσμιου μπεστ σέλερ που ανέδειξε το 'φαινόμενο Νταν Μπράουν'. (Θρίλερ μυστηρίου, Τομ Χανκς, Οντρέ Τοτού) 

Σάββατο 24 Ιουνίου Νovacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;»
Σε ένα ακόμα απρόσμενο ταξίδι στον χρόνο, ο Μονμιράιγ κι ο Ζακούιγ βρίσκονται στη Γαλλία κατά την περίοδο της επανάστασης κι εμπλέκονται στη μεγάλη μάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οικογενειών τους. (Κωμωδία φαντασίας, Κριστιάν Κλαβιέ, Ζαν Ρενό)

Κυριακή 25  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ»  Μπορεί το κακό να γίνει καλό; (Πρεμιέρα)
 Οι εκκεντρικοί αντιήρωες της DC Comics έρχονται στη Nova!
Η επιβλητική περιπέτεια φαντασίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» μετά την εμπορική της επιτυχία στα διεθνή ταμεία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 22:00. Μία από τις πιο ανατρεπτικές ταινίες κόμικ με αρκετές δόσεις χιούμορ σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντέιβιντ Εϊερ (Fury, End of Watch και Sabotage) αφήνει το δικό της κινηματογραφικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν των αντιηρώων, ενώ αποζημιώνει με τις ιδιαίτερα δυνατές και επιβλητικές ερμηνείες του Γουίλ Σμιθ ως Ντέντσοτ , του βραβευμένου με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ , της Μάργκο Ρόμπι ως Χάρλεϊ Κουίν, του Τζόελ Κίναμαν ως Ρικ Φλαγκ και της Βαϊόλα Ντέιβις ως Δρ. Αμάντα Γουόλερ. Η ταινία με τα καλοστημένα πλάνα της, τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ και την εντυπωσιακή της δράση παρουσιάζει μία πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία συγκεντρώνει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και δημιουργεί μία ομάδα από εκκεντρικούς αλλά και επικίνδυνους αντιήρωες για να αναμετρηθούν με το υπέρτατο κακό και να σώσουν την ανθρωπότητα. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Κυριακή 25  Ιουνίου Novasports1HD  στις 15:00
«Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις - Τελικοί» (Ζ)
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις διεξάγεται και φέτος στον Ομιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και ολοκληρώνεται με τους τελικούς ανδρών & γυναικών.

Δευτέρα 26 Ιουνίου Discovery Showcase HD στις 22:45
«Απόδραση στο μέλλον» (Πρεμιέρα νέας σειράς για το Discovery Showcase HD)
O διάσημος ηθοποιός Τζέιμς Γουντς αναζητά πρωτοποριακές ιδέες και ερευνά τι σημαίνουν αυτές για το μέλλον. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε μία ιδέα ή ανακάλυψη που θα σας συναρπάσει και θα αλλάξει τελείως τη ζωή σας. Συνθετική βιολογία, προβλεπτική ανάλυση, κατοικήσιμοι πλανήτες και νανοτεχνολογία ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι. Τι συμβαίνει άραγε στους τομείς που αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού; Τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς; Ο Τζέιμς θέτει αυτά τα σημαντικά ερωτήματα, συμμετέχει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μας αποκαλύπτει μία συναρπαστική εικόνα του μέλλοντος. Αυτές οι ιστορίες είναι η ιστορία που γράφεται σήμερα!

Τρίτη  27  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΪ» (Πρεμιέρα)
Νιώθοντας παγιδευμένη μέσα σε λάθος σώμα, μια κοπέλα αποφασίζει να κάνει τη μεγάλη μετάβαση και αναγκάζει την οικογένειά της, μαζί και τον αποξενωμένο πατέρα της, να αποδεχτεί τη νέα της ταυτότητα. (Κοινωνική ταινία,Ναόμι Γουότς, Ελ Φάνινγκ)