Το Super Cup Αγγλίας και η πρεμιέρα του Championnat αποκλειστικά στη Nova!

Δείτε live τον αγώνα Άρσεναλ – Τσέλσι, καθώς και τις «μάχες» της πρωταθλήτριας Μονακό, αλλά και των Παρί, Μαρσέιγ για την έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος...
...
Το συναρπαστικό γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Championnat και o πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία, έρχονται στη Nova! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 4 Αυγούστου – Κυριακή 6 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μονακό – Τουλούζ, Παρί Σεν Ζερμέν – Αμιάν και Μαρσέιγ - Ντιζόν για  την 1η αγωνιστική της Ligue 1. Παράλληλα, την Κυριακή 6 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Άρσεναλ – Τσέλσι για το Super Cup Αγγλίας. Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.
Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου για το Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Μονακό - Τουλούζ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Η συνέχεια είναι το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Αμιάν. Στην περιγραφή θα είναι ο Σπύρος Δημολίτσας. Τέλος, την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 22:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Μαρσέιγ - Ντιζόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
Για το Super Cup Αγγλίας, την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 16:00 η πρωταθλήτρια Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, την Κυπελλούχο Άρσεναλ σε μία άτυπη επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, όταν και οι «κανονιέρηδες» είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.