Aγώνες Super League, EuroLeague και άλλα συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα στο Vodafone TV

Συμφωνία με τη Forthnet για τη διανομή αθλητικού περιεχομένου των καναλιών Novasports 
Τα κανάλια Novasports και στο Vodafone TV
H Vodafone Ελλάδας ενισχύει το περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας Vodafone TV, καθώς ενσωματώνει στο πρόγραμμα της πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με όλα τα κανάλια Novasports...

Συγκεκριμένα, έπειτα από εμπορική συμφωνία της Vodafone Ελλάδας με την Forthnet, η IPTV πλατφόρμα της Vodafone θα συμπεριλάβει όλο το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρεται από τα επτά κανάλια Novasports, στο οποίο περιλαμβάνονται το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Έτσι, η Vodafone προχωρά στην εμπορική διάθεση ενός νέου τηλεοπτικού πακέτου, του Vodafone TV Sports+ το οποίο καλύπτει το σύνολο των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας που θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, ποδόσφαιρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, αλλά και πολλών ακόμη αθλημάτων μέσα από τα επτά κανάλια Novasports. «Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.
Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».
 Η Vodafone Ελλάδας επενδύει σε ψηφιακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας με ένα επενδυτικό πλάνο 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. Υλοποιώντας με επιτυχία τη στρατηγική της για την παροχή συνολικών λύσεων επικοινωνίας, η Vodafone πραγματοποιεί την πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα. Η διάθεση αθλητικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας από το Vodafone TV θα υποστηριχθεί από το επενδυτικό σχέδιο της Vodafone για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών που έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα κανάλια Novasports και στο Vodafone TV
Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, θα μεταδίδονται και από την ΙPΤV πλατφόρμα της συνδρομητικής τηλεόρασης Vodafone TV, παράλληλα με τη μετάδοσή τους από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova.  
Το κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.
Σε συνδυασμό με τα υψηλά ποιοτικά standards των τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και τη μοναδική εμπειρία της καλύτερης αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας δημιουργούν ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν υψηλής εμπορικής  αξίας που ενδιαφέρει όλους τους πιθανούς  τηλεθεατές.
Η εμπορική αυτή συμφωνία, καταδεικνύει την ηγετική  θέση της Nova στην αγορά  της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και δίνει την δυνατότητα στα κανάλια Novasports να είναι διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες τηλεθεατές.