"Nova Highlights: 23 Σεπτεμβρίου - 03 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 16/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00    
«ΑΓΡΥΠΝΟΣ » (Πρεμιέρα)
Ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία, ένας μυστικός αστυνομικός μπλέκεται σε έναν ιστό ψεμάτων και διαφθοράς προσπαθώντας να βρει τον απαχθέντα γιο του και να συλλάβει τους αδίστακτους εγκληματίες. (Ταινία δράσης, Τζέιμι Φοξ, Μισέλ Μόναχαν)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους βαθμούς αλλά και για το γόητρο παραμονές των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2» (Πρεμιέρα)
Η αγαπημένη στον κόσμο παρέα των τεσσάρων ταχυδακτυλουργών επιστρέφει στο προσκήνιο για ένα μοναδικό θέαμα που στόχο έχει να ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο)

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΑΟ Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης» (Ζ)
Με τον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται η 5η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Και οι δύο προέρχονται από εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι στη Λειβαδιά και οι φιλοξενούμενοι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«100 ΔΡΟΜΟΙ» (Πρεμιέρα)
Ένας παίκτης του ράγκμπι. Ένα άτεκνο ζευγάρι. Ένας μικροέμπορος ναρκωτικών. Τρεις αλληλοσυνδεόμενες και συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στους δρόμους του σύγχρονου Λονδίνου. (Κοινωνική, Ίντρις Έλμπα, Τζέμα Άρτερτον)


Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» (Πρεμιέρα)
Δύο κυνηγοί επικηρυγμένων ταξιδεύουν στη γαλλική επαρχία προσπαθώντας να εντοπίσουν ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο περιέχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον κάτοχό του. (Κοινωνική ταινία, Αλμπέρ Ντιποντέλ, Μπούλι Λάνερς)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου Discovery Channel στις 23:00
«Παράνομοι αγώνες: Νέα Ορλεάνη» (Νέο επεισόδιο)
Στη Νέα Ορλεάνη λαμβάνουν χώρα οι περισσότεροι και πιο έντονοι αγώνες δρόμου με αυτοκίνητα. Οι αγώνες μπορεί να διοργανώνονται ακόμα και τρεις φορές την εβδομάδα, και μεγάλος αριθμός οδηγών, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, προκαλούν ο ένας τον άλλο. Η σειρά «μαρσάρει» παρακολουθώντας μια ετερόκλητη ομάδα οδηγών, οι οποίοι έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως είναι οι πιο γρήγοροι της χώρας. Η αναμέτρηση με μία ομάδα οδηγών από τη Νέα Ορλεάνη θα αποδειχθεί μία δύσκολη πρόκληση με μεγάλες μάχες, βρώμικα λόγια και τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που είδε ποτέ η πόλη!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Ύστερα από μια εκτεταμένη διακοπή ρεύματος που έχει παραλύσει όλη την περιοχή, δύο αδελφές αναγκάζονται να στηριχτούν η μία στην άλλη για να επιβιώσουν στο απομονωμένο στο δάσος σπίτι τους... (Θρίλερ επ. φαντασίας, Έλεν Πέιτζ, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ)

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου FOX στις 21:50
«EMPIRE 4» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Empire» είναι η συναρπαστική σειρά των Lee Daniels and Danny Strong για μια οικογενειακή δυναστεία στο λαμπερό αλλά και επικίνδυνο κόσμο του hip-hop. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια των Λάιον και την εταιρία τους, την Empire Entertainment. Η δραματική σειρά επιστρέφει στο FOX με τον 4ο κύκλο το Σεπτέμβριο, με κάθε επεισόδιο να προβάλλεται λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου Novasportsstories στις 22:00
«Timeline Ανασκόπηση Α’ Εθνικής 1996/1997
Στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής για τη σεζόν 1996-1997 πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός ενώ στη Β’ Εθνική υποβιβάστηκαν οι Αρης, Εδεσσαϊκός και Καστοριά.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου Novasports3HD στις 21:45
«Championship Αγγλίας ΚΠΡ-Φούλαμ» (Ζ)
Η ΚΠΡ υποδέχεται τη Φούλαμ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Championship Αγγλίας.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου History στις 22:00
«New age of terror» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η 12η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν η πρώτη μέρα μιας νέας εποχής στην ιστορία της ανθρωπότητας: της Εποχής του Τρόμου. Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου έφεραν την Αμερική στην πρώτη γραμμή μιας μάχης χωρίς κανόνες ή συμβατικές τακτικές, όπου η νίκη κρίνεται από την αποκωδικοποίηση ενός εντελώς νέου είδους μάχης. Ύστερα από 16 χρόνια και εκατοντάδες χαμένες ζωές, ο κόσμος έχει πλέον μεταμορφωθεί εξαιτίας του πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία, καθώς πολλά κράτη σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την θανάσιμη αυτή απειλή η οποία και γιγαντώνεται. Έχει άραγε παγιδευτεί η Αμερική σε έναν πόλεμο χωρίς τέλος; Η εκπομπή προσπαθεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα αυτό, αναζητώντας τις ρίζες του φαινομένου, ώστε να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε και πως αντέδρασε η Αμερική.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή ΑΕΛ-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Δικέφαλος από την εντός έδρας αναμέτρηση τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ» (Πρεμιέρα)
Στην καθημερινή διαδρομή της με το τρένο, η Ρέιτσελ παρακολουθεί τους ενοίκους στο σπίτι που ζούσε με τον πρώην σύζυγό της. Άθελά της, γίνεται μάρτυρας ενός παράξενου περιστατικού... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Έμιλι Μπλαντ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον)

Τρίτη 3 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ» (πρεμιέρα)
Ένας τζογαδόρος που έχει χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, γνωρίζει τυχαία έναν χαρισματικό παίκτη του πόκερ κι ελπίζει ότι, με τη βοήθειά του, η τύχη του θα αλλάξει... (Κομεντί, Ράιαν Ρέινολντς, Μπεν Μέντελσον)