FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Οκτωβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες και Highlights Οκτωβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
..
THE WALKING DEAD 8
Ο νέος κύκλος έρχεται με διάθεση για μάχη: Rick Vs Negan
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22:40 - Fox Play On Demand
Στον 7ο κύκλο, ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) και η ομάδα του, ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο επικίνδυνη δοκιμασία που είχαν αντιμετωπίσει ποτέ. Η ηρεμία που επικρατούσε στην Alexandria, τους είχε εφησυχάσει, μέχρι την στιγμή που αναγκάστηκαν να θυμηθούν την σκληρότητα του κόσμου στον οποίο ζουν. Η εμφάνιση του Negan (Jeffrey Dean Morgan) και των Saviors οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες απώλειες και διάσπαση. Νιώθοντας ανίσχυρος κάτω από τους νόμους και τις απαιτήσεις του Negan, ο Rick θεώρησε ότι έπρεπε να τον υπακούσουν, αλλά βλέποντας ότι ο Negan δεν μπορούσε να λογικευτεί, άρχισε να συμμαχεί με άλλες κοινότητες, οι οποίες είχαν επίσης επηρεαστεί από τους Saviors. Με τη βοήθεια των Hilltop και Kingdom, είχαν πλέον ότι χρειάζεται για να τους αντιμετωπίσουν.

Στο νέο κύκλο, ο Rick κηρύσσει ανελέητο πόλεμο στον Negan και τις δυνάμεις του. Οι Saviors είναι περισσότεροι, με καλύτερο εξοπλισμό  και πιο αδίστακτοι, όμως ο Rick και οι σύμμαχοί του μάχονται για να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Οι γραμμές της μάχης οργανώνονται, προκειμένου να είναι έτοιμοι για μια γρήγορη και δυναμική επίθεση. Μέχρι τώρα, το ζητούμενο ήταν η επιβίωση. Αυτό πλέον δεν είναι αρκετό. Πρέπει να πολεμήσουν για να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Όπως σε όλες τις μάχες, θα υπάρξουν απώλειες. Όμως, με τον Rick αρχηγό των δυνάμεων της Alexandria, τη Maggie (να ηγείται του Hilltop και τον Βασιλιά Ezekiel του Kingdom, η κυριαρχία του Negan και των Saviors ίσως φτάνει στο τέλος της.


GREY’S ANATOMY 14
Νέες αφίξεις, αποφάσεις ζωής και καινούριοι έρωτες θα συγκλονίσουν!
Νέος κύκλος στο FOX life - ΤΕΤΑΡΤΗ - 21:00
Η πασίγνωστη δραματική σειρά «Grey’s Anatomy», επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 14ου κύκλου. Με δημιουργούς και παραγωγούς τις Shonda Rhimes και Betsy Beers (Scandal, How to Get Away with Murder), η σειρά ακολουθεί τη Meredith Grey (Ellen Pompeo) και την ομάδα των αγαπημένων γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital. Αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου καθημερινά, οι γιατροί αναζητούν παρηγοριά ο ένας από τον άλλον, ενώ κάποιες φορές οι σχέσεις που δημιουργούν, ξεπερνούν τη φιλία.

Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, μια έκρηξη συγκλόνισε το νοσοκομείο. H Stephanie Edwards (Jerrika Hinton) αναγκάστηκε να αναμετρηθεί με ένα βιαστή, που προσπαθούσε να διαφύγει τη σύλληψη και προστάτεψε με ηρωισμό ένα κοριτσάκι που βίωνε μια εφιαλτική εμπειρία. Ήταν και οι δυο παγιδευμένες από τη φωτιά που προκλήθηκε και οριακά κατάφεραν να βγουν ζωντανές. H Stephanie αποφασίζει ότι όταν αναρρώσει από τον τραυματισμό της, θα αφήσει το νοσοκομείο και την ιατρική. Στο μεταξύ, καθώς η Meredith και ο Nathan (Martin Henderson) είναι επιτέλους καλά μαζί, ο Owen (Kevin McKidd) λαμβάνει κάποια απίστευτα και συγκλονιστικά νέα σχετικά με την αδερφή του, Megan Hunt (Bridget Regan), που υπήρξε ο μεγάλος έρωτας του Nathan και όλοι την θεωρούσαν νεκρή! Άραγε, τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους γιατρούς του Grey Sloan Memorial;





THE GIFTED
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:50
Ο Reed (Stephen Moyer) και η Caitlin Strucker (Amy Acker) είναι δύο συνηθισμένοι γονείς που κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν τα παιδιά τους, Lauren (Natalie Alyn Lind) και Andy (Percy Hynes White), όταν αποκαλύπτεται ότι αυτά έχουν υπερδυνάμεις. Για να ξεφύγουν από μια αδίστακτη κυβερνητική υπηρεσία και τον πράκτορα Jace Turner (Coby Bell), αφήνουν πίσω την παλιά τους ζωή και έρχονται σε επαφή με ένα υπόγειο δίκτυο που βοηθάει μεταλλαγμένους σε κίνδυνο. Τα μέλη του δικτύου, Eclipse (Sean Teale), Blink (Jamie Chung), Polaris (Emma Dumont) και Thunderbird (Blair Redford), αντιμετωπίζουν παράλληλα τα δικά τους προβλήματα. Με την ομάδα τους να έχει ίσως αποκαλυφθεί, έχουν μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον σε έναν κόσμο που δείχνει όλο και πιο επικίνδυνος για ανθρώπους σαν αυτούς.

SCANDAL 7
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:00
Το τέλος για τη σειρά «Scandal» πλησιάζει, αλλά ο τελευταίος κύκλος τώρα ξεκινάει και θα είναι γεμάτος περιπέτεια. Η Olivia Pope (Kerry Washington) έχει αφήσει την ομάδα της «Olivia Pope and Associates» (OPA), για να πάρει την θέση που δικαιωματικά της ανήκει στον Λευκό Οίκο. Ο Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) δεν είναι πλέον Πρόεδρος και έχει παραδώσει το Οβάλ γραφείο σε κάποιον που προετοιμαζόταν όλη του τη ζωή για αυτή την στιγμή. Οι συνεργάτες της OPA, Quinn (Katie Lowes), Huck (Guillermo Diaz) και Charlie (George Young Newbern) ετοιμάζονται να αναλάβουν καινούριες και απρόσμενες προκλήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Shonda Rhimes, δημιουργός και παραγωγός του «Scandal», δήλωσε για τον τελευταίο κύκλο της σειράς: «Θα αποκαλύψουμε τα πάντα. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό!»


CHANCE 2
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η παγκόσμια επιτυχία «Suits» επέστρεψε στο FOX, με τον 6ο κύκλο και με γεγονότα που προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Καθώς ο Mike (Patrick J. Adams) αρχίζει να εκτίει τη διετή ποινή φυλάκισής του, για συνωμοσία σε διάπραξη απάτης, οι συνεργάτες του στην Pearson Specter Litt πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταδίκης του. Μέχρι στιγμής, ο Harvey (Gabriel Macht), ο Louis (Rick Hoffman), η Jessica (Gina Torres), η Donna (Sarah Rafferty) και η Rachel (Meghan Markle) αντιμετωπίζουν επικείμενες μηνύσεις από όλους τους πρώην πελάτες που είχε αναλάβει ο Mike, ενώ παράλληλα, οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν την εταιρεία. Ο Mike, πασχίζει να προσαρμοστεί στην αγριότητα της ζωής στη φυλακή, τηρώντας τους άγραφους κανόνες που επικρατούν εκεί, έτσι ώστε να παραμείνει ασφαλής και ο Harvey είναι αποφασισμένος να διορθώσει την κατάσταση και να σώσει την εταιρεία.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER 4
Tune In στο FOX life - ΠΕΜΠΤΗ - 21:00
Στο φινάλε του 3ου κύκλου, ο δολοφόνος του Wes (Alfred Enoch) αποκαλύφθηκε. Ενώ η Annalise (Viola Davis) πίστευε ότι η οικογένεια Mahoney βρίσκονταν πίσω από τον φόνο, η Sylvia Mahoney (Roxanne Hart) την διέψευσε όταν αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Wes είναι ο Charles Mahoney (Wilson Bethel). Η Laurel (Karla Souza), με την χρήση όπλου, προσπαθεί να πλησιάσει τον Charles Mahoney, αλλά αποτρέπεται από τον Dominic (Nicholas Gonzalez), έναν οικογενειακό φίλο. Σε μια σειρά από αναδρομές στο παρελθόν, μαθαίνουμε ότι ο Dominic είχε σταλεί από τον πατέρα της Laurel για να σκοτώσει τον Wes, όμως δεν έχουμε μάθει ακόμα το γιατί. Παράλληλα η Annalise ανακαλύπτει ότι ο εισαγγελέας Todd Denver (Benito Martinez) εφαρμόζει διεφθαρμένες τακτικές, με απώτερο σκοπό να την κλείσει φυλακή.