Και το κανάλι FOX Sports στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV

Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, Χόκεί, Μπάσκετ, Ράγκμπι, Darts από το FOX Sports εμπλουτίζουν το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV
Πρεμιέρα στην COSMΟΤΕ TV έκανε το FOX Sports, παγκόσμιος ηγέτης σε premium αθλητικό περιεχόμενο που προβάλλεται σε πάνω από 300 εκατομμύρια νοικοκυριά  σε όλο τον πλανήτη. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται παραγωγές υψηλού επιπέδου, η ζωντανή μετάδοση κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως το National Football League (NFL)και το National Hockey League (NHL), αλλά και εκπομπές αθλητικής επικαιρότητας με έμπειρους σχολιαστές και παρουσιαστές.

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που θα παρακολουθούν ζωντανά και σε HD στο FOX Sports οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV περιλαμβάνονται:
·         Το πρωτάθλημα NFL (NationalFootballLeague), η κορυφαία διοργάνωση επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και στον κόσμο. Μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος, οι συνδρομητές της COSMOTETV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 32 ομάδες να αγωνίζονται, με στόχο να φτάσουν τον Φεβρουάριο στο SuperBowl,  κορυφαίο αθλητικό event στον κόσμο.
·         Tο πρωτάθλημα Μπέιζμπολ των ΗΠΑ, MLB (Major League Baseball), με συνολικά 29 ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μία από τον Καναδά, και 162 αγώνες για κάθε αγωνιστική περίοδο, ενός από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα στον κόσμο.
·         Οι αγώνες του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ, NHL (National Hockey League), το οποίο απαρτίζεται από 23 ομάδες των ΗΠΑ και 7 του Καναδά. Το NHL, θεωρείται το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου παγκοσμίως και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά επαγγελματικά πρωταθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
·         Το πρωτάθλημα μπάσκετ BIG3, μετριμελείς ομάδες, που απαρτίζονται από βετεράνους παίκτες του ΝΒΑ όπως οι: Rashard Lewis, James White, Rashad McCants, Mike Bibby κ.α.
·         Συναρπαστικές αναμετρήσεις Ράγκμπι, μέσα από το πρωτάθλημα NRL (National Rugby League) της Αυστραλίας.
·         Το Premier League Darts, το μεγαλύτερο τουρνουά με βελάκια, που ιδρύθηκε το 2005 και αποκτά φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Το FOX Sports είναι διαθέσιμο στα βασικά πακέτα της COSMΟΤΕ TV, αλλά και στην υπηρεσία COSMOTETVGO[1].



[1]Αφορά τους συνδρομητές της βασικής υπηρεσίας COSMOTETV