To ProSiebenSat.1 ανανέωσε την SD μετάδοση των FTA καναλιών του μέσω Astra 19.2Ε…

Τα FTA κανάλια του ομίλου ProSiebenSat.1 συνεχίζουν την SD μετάδοση μέσω του δημοφιλούς συμπλέγματος δορυφόρων Astra 19.2Ε με μια νέα συμφωνία ανανέωσης χωρητικότητας με την SES. Έτσι οι γερμανόφωνοι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα Free-to-Air κανάλια του ProSiebenSat.1 σε ποιότητα SD μέσω της κυρίαρχης τροχιακής θέσης της SES στις 19.2Ε…
Σύμφωνα με τη νέα πολυετή συμφωνία ανανέωσης, η SES θα παράσχει δορυφορική χωρητικότητα για τη μη κρυπτογραφημένη μετάδοση των καναλιών "ProSieben, Sat.1, kabel eins, Sixx, Sat.1 GOLD, ProSieben MAXX και kabel eins Doku, καθώς και τα περιφερειακά προγράμματα του Sat.1 στη Βαυαρία και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία". Η σύμβαση περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες τεχνικές υπηρεσίες από τη θυγατρική εταιρεία MX1 της SES, έναν παγκόσμιο προμηθευτή λύσεων μέσων επικοινωνίας.
"Στη Γερμανία, το 46% των τηλεθεατών λαμβάνουν τα προγράμματά μας μέσω δορυφόρου - και όλο και περισσότεροι στην καλύτερη ποιότητα HD μέσω της πλατφόρμας SES "HD +". Με τη νέα αυτή συμφωνία διασφαλίζουμε ότι οι δωρεάν τηλεοπτικοί μας σταθμοί διατηρούν την υψηλή εμβέλειά τους μέσω δορυφόρου. Ως εκ τούτου, χαίρομαι που καλωσορίζω τη συνέχιση της μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης μας με την SES », δήλωσε ο Nicole Agudo Berbel, Διευθυντής Διανομής και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Digital Publishing ProSiebenSat.1 Media SE.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον όμιλο ProSiebenSat.1, έναν από τους σημαντικότερους πελάτες μας. Ωστόσο, αυτή η συμφωνία ανανέωσης είναι επίσης ένα από τα ευπρόσδεκτα νέα για όλα τα νοικοκυριά δορυφορικής τηλεόρασης, τα οποία μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν μη κρυπτογραφημένα κανάλια του ProSiebenSat.1. μια και παραμένει η μοναδική υποδομή μετάδοσης που δίνει στους θεατές τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες φάσμα των προγραμμάτων χωρίς επιπλέον κόστος », δήλωσε ο Christoph Mühleib, Διευθύνων Σύμβουλος της Astra Deutschland.