"Nova Highlights: 25 Ιανουαρίου - 04 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 23/01:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 25 Ιανουαρίου - 04 Φεβρουαρίου"…

Πέμπτη 25  Ιανουαρίου Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«GOLDSTONE» (Πρεμιέρα) 
Ο ντετέκτιβ Τζέι Σουάν φτάνει σε μια επαρχιακή πόλη για να ερευνήσει την εξαφάνιση μιας τουρίστριας, σε μια φαινομενικά απλή υπόθεση που θα φέρει στο φως ένα ατέλειωτο κύκλωμα βίας και διαφθοράς. (Αστυνομικό θρίλερ, Ααρον Πίτερσεν, Αλεξ Ράσελ)

Πέμπτη 25  Ιανουαρίου  Novasports2HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ζαλγκίρις» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει το τρίποντο ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε επικρατήσει με 80-74.

Παρασκευή 26  Ιανουαρίου  Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε γίνει στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 85-59.

Σάββατο 27  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Αδυνατώντας να ανακάμψει από μια συγκλονιστική τραγωδία, ένας άνδρας δέχεται μία μυστηριώδη πρόσκληση και σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα στο δάσος συναντά τρεις αινιγματικούς ανθρώπους... (Ταινία φαντασίας, Σαμ Γουόρθινγκτον, Οκτάβια Σπένσερ)

Σάββατο 27 Ιανουαρίου Travel Channel στις 19:00
«Άνθρωπος εναντίον φαγητού» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο καλοφαγάς ηθοποιός και βετεράνος στο χώρο της εστίασης Κέισι Γουέμπ αναζητά τις μεγαλύτερες γευστικές προκλήσεις σε όλη την Αμερική. Στην εκπομπή «Άνθρωπος εναντίον φαγητού», ο παρουσιαστής ξεκινά από το Μιλγουόκι όπου δοκιμάζει ένα μεγάλο Μπλάντι Μέρι με γαρνιτούρα ένα… κοτόπουλο! Στο Τσάρλεστον, αναγκάζεται να φάει ένα μπιφτέκι ενός κιλού, 1,4 κιλό νάτσος, πατάτες και να πιει ένα μεγάλο μίλκσεϊκ σε μόλις 20 λεπτά. Και στη Νέα Υόρκη, έχει να επιλέξει μεταξύ ενός μίλκσεϊκ 4,3 λίτρων, ενός μπέργκερ 3,6 κιλών κι ενός πολύ καυτερού μεζέ. Ακολουθήστε τον!


Κυριακή 28 Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΝΓΚ: Η ΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ» (Πρεμιέρα)
Το 1973, μια ετερόκλητη ομάδα Αμερικανών επιστημόνων και στρατιωτικών δυνάμεων αναλαμβάνει τη χαρτογράφηση ενός νησιού στον Ειρηνικό ωκεανό, το οποίο βρίθει ομορφιάς, άγριας ζωής και κινδύνων... (Περιπέτεια φαντασίας, Τομ Χίντλστον, Μπρι Λάρσον)

Kυριακή 28 Ιανουαρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον αγώνα που ολοκληρώνει τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στον αγώνα του α’ γύρου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου  Novasports1HD στις 19:00
«Βραβεία ΠΣΑΠ – 36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» (Ζ)
Θα μεταδοθεί απευθείας η εκδήλωση για τη βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου  που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2016/2017  στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ»
Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους περνούν ένα περίεργο 24ωρο. Οι ζωές τους διασταυρώνονται, τα γεγονότα τούς αιφνιδιάζουν κι ένα είναι σίγουρο: όταν ξημερώσει τίποτα δεν θα είναι ίδιο. (Κωμωδία, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Καβαλιεράτου)

Τρίτη 30 Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«LIFE» (Πρεμιέρα)
Μια ομάδα αστροναυτών ανακαλύπτει σημάδια εξωγήινης ζωής αλλά έντρομη συνειδητοποιεί ότι ένας μόνο οργανισμός ευθύνεται για τον αφανισμό κάθε μορφής ζωής στον Άρη και τώρα απειλεί και τη Γη. (Ταινία τρόμου - Επ. φαντασίας,Ράιαν Ρέινολντς, Τζέικ Τζίλενχαλ)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου Discovery στις 21:00
«Fast n’ loud» (Νέο επεισόδιο)
Για τους περισσότερους από εμάς, τα αμέτρητα παλιά οχήματα που σκουριάζουν σε χωράφια, παρατημένες αυλές και μουχλιασμένα γκαράζ στις ΗΠΑ είναι απλά σκουπίδια. Για τον ειδικό όμως της αυτοκίνησης Ρίτσαρντ Ρόουλινγκς και την ομάδα του, τα αυτοκίνητα αυτά είναι χρυσορυχεία. Ταξιδεύουν στο Τέξας και ψάχνουν σε αχυρώνες, ανταλλακτήρια και χωράφια αναζητώντας σπάνια αυτοκίνητα για να τους δώσουν νέα ζωή. Όποιο κι αν είναι το μοντέλο, με σκληρή δουλειά επισκευάζουν τα σκουριασμένα απομεινάρια, προσθέτοντας τις δικές τους σχεδιαστικές πινελιές κατά τη διαδικασία. Ο χρόνος όμως είναι χρήμα στο Gas Monkey Garage, και όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσουν τα αυτοκίνητα, τόσο πιο γρήγορα θα τα πουλήσουν. Θα καταφέρουν άραγε οι βιρτουόζοι της μηχανοκίνησης να βγάλουν τα αυτοκίνητα τους στο δρόμο πριν την επόμενη δημοπρασία, και θα αξίζει τον κόπο όλη αυτή η διαδικασία; 

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πετύχει μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης με 90-83 στην Τουρκία.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου Travel Channel στις 21:00
«Άγνωστη αποστολή: Αναζήτηση εξωγήινων» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Αυτόν τον Φεβρουάριο, βουτήξτε στο άγνωστο καθώς ο Τζος Γκέιτς ξεκινά την πιο ξεχωριστή αποστολή της καριέρας του. Ταξιδεύοντας σε τέσσερις ηπείρους, ο Τζος αναζητά στοιχεία που θα αποδείξουν την ύπαρξη ζωής μακριά από τον πλανήτη μας. Από αρχαία σημάδια εξωγήινης ζωής στο Νησί του Πάσχα μέχρι πρόσφατα θραύσματα μετεωρίτη στη Ζιμπάμπουε, ο Τζος διανύει περισσότερα από 80.000 χμλ αναζητώντας απαντήσεις. Ύστερα από κάθε επεισόδιο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Travel Channel και παρακολουθήστε τη σειρά ‘Άγνωστη αποστολή: Μετά την αναζήτηση’, μια ανάλυση του επεισοδίου που προηγήθηκε με τον ειδικό στα ΑΤΙΑ Τζέιμς Φοξ και σκηνές πίσω από τις κάμερες. Συντονιστείτε στο Travel Channel και πάρτε απαντήσεις σε μερικά από τα πιο μεγάλα ερωτήματα.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«STRAIGHT OUTTA COMPTON» (Πρεμιέρα)
Η πορεία του συγκροτήματος χιπ-χοπ N.W.A., που έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του ‘80 και από τις κακόφημες συνοικίες του Λος Αντζελες έφτασε στην κορυφή. Η ταινία ήταν υποψήφια για Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Πολ Τζιαμάτι, Κόρι Χόκινς)

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός Superfoods» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ για την 21η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Στον πρώτο γύρο, οι «πράσινοι» είχαν νικήσει στην Αθήνα με 93-83.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου History στις 21:00
«Zodiac ο δολοφόνος: Η υπόθεση έκλεισε;» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Πρόκειται για έναν από τους πιο πολύπλοκους κώδικες στην ιστορία, το επίπεδο ευφυΐας του οποίου ανταγωνίζεται τη Στήλη της Ροζέττας και τον κώδικα Enigma. Ο συγγραφέας είναι άγνωστος. Τον αποκαλούν Ζόντιακ και είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος ο οποίος τρομοκράτησε το Σαν Φρανσίσκο στα τέλη του 1960. Ο Ζόντιακ δολοφόνησε πέντε άτομα και άφησε πίσω του περίεργα κρυπτογραφήματα για να τα βρουν οι αρχές. Μόνο το 25% του κώδικα του έχει αποκρυπτογραφηθεί, παρά το γεγονός πως ανέλαβαν να το μελετήσουν οι κορυφαίοι ειδικοί της εποχής. Τώρα, ο ντετέκτιβ Σαλ ΛαΜπαρμπέρα από το τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες θα συνεργαστεί με μία ομάδα ερευνητών του FBI που ειδικεύεται στην αποκωδικοποίηση. Ο Σαλ, ο Κεν και η ομάδα τους θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους σε συνδυασμό με την ανάλυση DNA, νέες πληροφορίες για τη συμπεριφορά του Ζόντιακ και τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου, επιχειρώντας να αποκαλύψουν τον πιο μυστήριο και βίαιο δολοφόνο στην ιστορία των ΗΠΑ. 


Σάββατο 3 Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΙΠΛΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ» (Πρεμιέρα)
Μια ευφυής πλαστική χειρουργός αναζητά τον άνθρωπο που ευθύνεται για το θάνατο του αδελφού της. Διψασμένη για εκδίκηση, πραγματοποιεί μια επέμβαση που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μισέλ Ροντρίγκες, Σιγκούρνι Γουίβερ)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Ολυμπιακός-ΑΕΚ» (Ζ)
Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. To μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα κρίνει κατά πολύ τον φετινό πρωταθλητή.