«La la land»: Το μιούζικαλ των 6 Όσκαρ και των 7 Χρυσών Σφαιρών μόνο στη Nova!

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ, «La la land» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 22:00.
Η οσκαρική ταινία «La la land» μας ταξιδεύει στο Λος Άντζελες, την πόλη όπου γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα. Εκεί δύο νέοι ερωτεύονται ενώ παράλληλα προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους! Η Μία έχει όνειρο ζωής να γίνει μια διάσημη ηθοποιός και ο Σεμπάστιαν να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Οι δυο τους θα συναντηθούν εκεί, στις ανηφόρες των χολιγουντιανών λόφων, όσο αγκομαχούν να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης;
Το μιούζικαλ «La la land» απέσπασε έξι Όσκαρ και επτά Χρυσές Σφαίρες σε σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ. Το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι μοναδικοί Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν, Τζέι Κέι Σίμονς και Φιν Γουίτροκ.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!