«Κονγκ: Η νήσος του κρανίου»: Μία ταινία βασισμένη στον μυθικό Κινγκ Κονγκ μόνο στη Nova!

Η περιπέτεια φαντασίας «Κονγκ: Η νήσος του κρανίου» που περιλαμβάνει πλούσιο θέαμα αλλά και απρόσμενα πολεμική ατμόσφαιρα, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 22:00.
Η ταινία μας μεταφέρει στην δεκαετία του 1970 όπου μία ετερόκλητη ομάδα Αμερικανών επιστημόνων και στρατιωτικών δυνάμεων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξερευνήσουν τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού του Ειρηνικού ωκεανού. Πρόκειται για ένα νησί τόσο όμορφο όσο και επικίνδυνο. Η ομάδα εξερευνητών κάνει απόβαση στο νησί μη γνωρίζοντας ότι εισέρχεται σε περιοχή τεράτων καθώς και στο βασίλειο του μυθικού Κονγκ. Όμως, ένας είναι ο βασιλιάς…
 Η περιπέτεια φαντασίας «Κονγκ: Η νήσος του κρανίου» έρχεται σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογκ-Ρόμπερτς ενώ το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι Τομ Χίντλστον, Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον και Τζον Γκούντμαν.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!