Οι μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων BAFTA έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Συνολικά 13 βραβεία της 71ης τελετής BAFTA απονεμήθηκαν σε ταινίες που θα προβληθούν μόνο στη Nova 
 Οι μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων BAFTA, οι ταινίες που απέσπασαν τα περισσότερα βραβεία στις σημαντικότερες κατηγορίες, θα προβληθούν αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

 Ανάμεσα τους η ταινία «Three Billboard outside of Ebbing, Missouri», η οποία απέσπασε συνολικά 5 βραβεία στις κατηγορίες: Καλύτερης ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής ταινίας, Α' Γυναικείου για την Frances McDormand, Β' Ανδρικού για τον Sam Rockwell και Σεναρίου. Ακολουθεί η ταινία «The Shape of Water» που συγκέντρωσε 3 βραβεία: Σκηνοθεσίας (Guillermo del Toro), Μουσικής και Σχεδιασμού παραγωγής. Η ταινία «Call me by your Name» που κέρδισε το βραβείο Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, καθώς επίσης και οι blockbuster ταινίες που βραβεύτηκαν στις τεχνικές κατηγορίες «Blade Runner 2049» του Denis Villeneuve (Οπτικών εφέ & Φωτογραφίας), «Dunkirk» του Christopher Nolan (Ήχου) και «Baby Driver» (Μοντάζ).
 Η 71η Τελετή Απονομής Βραβείων EE British Academy Film Awards (Bafta), που προβλήθηκε ζωντανά από τη Nova την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, είναι πλέον διαθέσιμη, με ελληνικούς υπότιτλους, σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.