«Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»: Ο Αθηναϊκός της σεζόν 1990-1991 στο NovasportsstoriesHD

Την Τρίτη 24 Απριλίου στις 22:00, όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD το νέο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova,  «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στον Αθηναϊκό της σεζόν 1990-1991. Το αφιέρωμα θα προβληθεί και σε επανάληψη την Κυριακή 29 Απριλίου στις 16:00.
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην ομάδα-θαύμα που ξεπρόβαλλε ξαφνικά στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Από τα ξερά γήπεδα των χαμηλών κατηγοριών ως το «Θέατρο των Ονείρων» και το Μάντσεστερ, ο Αθηναϊκός αποκαλύπτεται μέσα από τους συντελεστές της απίστευτης αυτής επιτυχίας. Στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλούν οι Νίκος Σαργκάνης, Βασίλης Τζαλακώστας, Τάσος Χατζηαγγελής και πολλοί άλλοι συντελεστές του θαύματος αποκαλύπτοντας ανέκδοτες ιστορίες γυρίζοντας το χρόνο πίσω σε εκείνες της ημέρες της δόξας.
Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova,  «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές,  που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports. Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του  επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειρά εκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται  άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.