«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»: Νέα επεισόδια σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2...

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»: Νέα επεισόδια σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2...
Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 23 Απριλίου έως και την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στις 23:40.

...

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.
Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ,«Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).
Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.


Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, στις 23:40
Επεισόδιο 5ο. Χάρη στη Ρόζα, οι αστυνομικοί μαθαίνουν για την κρυψώνα του επονομαζόμενου JJ. Από την άλλη πλευρά, το νέο σχέδιο απόδρασης του επονομαζόμενου «3H» ναυαγεί για άλλη μία φορά και ο JJ για ακόμη μία φορά πρέπει να παλέψει για να σωθεί.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στις 23:40
Επεισόδιο 6ο. Τελικά, ο «3H» και ο «Επιβήτορας» καταφέρνουν να δραπετεύσουν από τη φυλακή, χάρη στο σχέδιο απόδρασης του JJ. Στο μεταξύ, η Αλεξάντρα δέχεται να συναντήσει τους αστυνομικούς Ράμος και Ντουράν.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στις 23:40
Επεισόδιο 7ο. Μετά το τέλος της εξέγερσης, ο Εντουάρντο Μπεχαράνο, διοικητής της φυλακής, προτιμά να αποκρύψει τις παρατυπίες που διαπιστώθηκαν. Στο μεταξύ, η Αλεξάντρα υπογράφει συμφωνία με τις Αρχές και είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει την κρυψώνα.
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, στις 23:40
Επεισόδιο 8ο. Η αγάπη της Αλεξάντρα για τον άντρα της είναι τόσο μεγάλη, που εγκαταλείπει το σχέδιο των αστυνομικών και το σκάει μαζί με τον «Επιβήτορα». Στη φυλακή, ο Κλεμέντε αναλαμβάνει να αφήσει ίχνη για τις ανωμαλίες που υπάρχουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα.