Nickelodeon Highlights Μαΐου...

Νέα Ενημέρωση 27/04:
Nickelodeon Highlights... ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Μάιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

KIVA CAN DO/Η ΚΙΒΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  05 ΜΑΪΟΥ  ΣΤΙΣ 08:00
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:00
Η Κίβα είναι ένα 7χρονο κορίτσι πάντα χαρούμενο και αισιόδοξο με φαντασία που δεν γνωρίζει όρια! Μαζί με τους καλυτέρους της φίλους , τον Σολ και τον Άγκνους μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα και να πάνε παντού! Ότι και αν ονειρευτεί η Κίβα Μπορεί!

BUNSEN IS A BEAST/ ΜΠΑΝΣΕΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ
 nea eπεισοδια
πρεμιερα ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ στις 15:00
κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15:00 
Από τους δημιουργούς των «Δυο Φανταστικοί Γονείς» ,”Danny Phantom” και "T.U.F.F. Puppy"  έρχεται μια ολοκαίνουρια σειρά, «Μπάνσεσν το Τέρας» ! Ο Μπάνσεν θα είναι το πρώτο τερατάκι που μπαίνει σε ένα σχολείο ανθρώπων!  Μαζί με τον κολλητό του τον Μίκι που είναι άνθρωπος  εξερευνούν την χαρά και την περιπέτεια μέσα στην πόλη του Μακλεντανκ.  Όποιο  και αν είναι το εμπόδιο, η φιλία τους στο τέλος θα θριαμβεύει!




HENRY DANGER/ ΧΕΝΡΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30
Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις τουσχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.
THE LOUD HOUSE
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 22:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22: 30
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα ήταν αν μεγάλωνες με μια πολυμελή  οικογένεια; Ο 11χρονος  Lincoln Loud μας δίνει μια καλή γεύση  του πώς μπορείς  να επιβιώσεις το χάος μια τεράστιας οικογένειας, ειδικά αν είσαι ένα αγόρι με δέκα αδελφές!